Yanlış olan ben miyim?

Peeeeh cikari olmayinca insanlara camur at hakaret et,yani sanki anormal olan sensin gibi davraniyorlar,,bosver sen onlari canim onlar önce gidip hayatta herseyin belden asadisi veya kadindaki toplardan ibaret olmadigini ögrenip öyle gelsinler aramiza...

aslında bakıyorum da çoğunun uzun ciddi ilişkisi bile olsa özenilecek yanları hiç yok
hiç birlikte dışarıda yaptıkları bişeyler kalmamış
hep ev muhabbeti

aslında bakıyorum da çoğunun uzun ciddi ilişkisi bile olsa özenilecek yanları hiç yok
hiç birlikte dışarıda yaptıkları bişeyler kalmamış
hep ev muhabbeti

yanlış olan sen değilsin canım dünyanın ahlak kurallarına birşeyler olmuş gençlerimiz nereye gidiyor erkeklerin hakimiyetinde değil herşey sen kendini koru istemeyen senden uzak olsun

yanlış olan sen değilsin canım dünyanın ahlak kurallarına birşeyler olmuş gençlerimiz nereye gidiyor erkeklerin hakimiyetinde değil herşey sen kendini koru istemeyen senden uzak olsun

biri ikisi öyle olsa giden gider der takmam da
her gelende aynı sorun aynı sorun bıktım, gerçek aşk diye bişeyin beni bulacağına inanamaz oldum artık

biri ikisi öyle olsa giden gider der takmam da
her gelende aynı sorun aynı sorun bıktım, gerçek aşk diye bişeyin beni bulacağına inanamaz oldum artık

sakın umudunu kaybetme hala adam gibi adamlarda var hepsi kuduruk değil ahlaki değerler önem veren sana aşık biriyle karşılaşman dileğiyle

sen kendine değer vereceksinki karşındakide değerini bilsin sakın kendini değersiz kılma erkekler gerçekten ciddilers e zoru seerler şansın açık olsun canım hem o kadarda az değillerdir

daima taş yerinde ağırdır. bunu unutma canım. hayatı başkalarının değil kendi kurallarına göre yaşa. el değmemişlik her zaman prim yapar bunu göz ardı etme derim ben:)

Vay vay vay!!!!!! Demek ezici,taşralı görünüm veriyormuş cinselliği istemeyen 20 yaş sonrası bakire kızlar.Allahım ben Amerika'da mı yaşıyorum?Bizim kültürümüze,kadınlık onurumuzu koruyan erkek ve kadınlara ne oldu Allah aşkına?

Bu konuda o kadar doluyum ki sinirimden ağlayabilirim...Bu nasıl bir insafsızlıktır ya.Biz nasıl bu kadar ikiyüzlü bir toplum olduk.Namusu şerefi uğrana yaşayan insanlarken namusu için taşlanacak haldeyiz.Bakire diye toprağa gömüleceğimiz günler gelir mi?Gelir niye gelmesin.Baksanıza itici,taşralı,eziğiz.Vurun kahpeye..

Siz taşralılara kurban olun......

Erkekler bunları yaşatmayan kızları soğuk diye nitelerken,yaşayanları da göklere mi çıkarıyor sanıyorsunuz?.Onları da ezik görüyor.Ama tek suç erkeklerde değil.Erkeklerin her istediğine evet diyen basit kızlarda da suç var.Benim gibiler ezikse bu kızlar da bana göre basit.Var mı daha ötesi.

Yaşamıyorum kardeşim cinselliği.Eziğim,taşralıyım,zavallıyım.Yaşamıyorum.Bu beden benim.İstediğimle istediğim şekilde yaşamayacaksam kimseye de yar etmeyeceğim.

Zavallılar.

Kardeşim sen de boşver onları.Vicdanına baktığında orası temiz,masumsa,gerisi boş.Asıl değerli olanı görmüyorsa gözler körlüklerine yansınlar.

Canım Mevlana ne güzel demiş:

Bak.... Bilki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki; kör insan için elmasta bir camda.
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay vay vay!!!!!! Demek ezici,taşralı görünüm veriyormuş cinselliği istemeyen 20 yaş sonrası bakire kızlar.Allahım ben Amerika'da mı yaşıyorum?Bizim kültürümüze,kadınlık onurumuzu koruyan erkek ve kadınlara ne oldu Allah aşkına?

Bu konuda o kadar doluyum ki sinirimden ağlayabilirim...Bu nasıl bir insafsızlıktır ya.Biz nasıl bu kadar ikiyüzlü bir toplum olduk.Namusu şerefi uğrana yaşayan insanlarken namusu için taşlanacak haldeyiz.Bakire diye toprağa gömüleceğimiz günler gelir mi?Gelir niye gelmesin.Baksanıza itici,taşralı,eziğiz.Vurun kahpeye..

Siz taşralılara kurban olun......

Erkekler bunları yaşatmayan kızları soğuk diye nitelerken,yaşayanları da göklere sığdıramıyor.Onları da ezik görüyor.Ama tek suç erkeklerde değil.Erkeklerin her istediğine evet diyen basit kızlarda da suç var.Benim gibiler ezikse bu kızlar da bana göre basit.Var mı daha ötesi.

Yaşamıyorum kardeşim cinselliği.Eziğim,taşralıyım,zavallıyım.Yaşamıyorum.Bu beden benim.İstediğimle istediğim şekilde yaşamayacaksam kimseye de yar etmeyeceğim.

Zavallılar.

Kardeşim sen de boşver onları.Vicdanına baktığında orası temiz,masumsa,gerisi boş.Asıl değerli olanı görmüyorsa gözler körlüklerine yansınlar.

Canım Mevlana ne güzel demiş:

Bak.... Bilki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki; kör insan için elmasta bir camda.
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma

:46::46::46:
ne eksik ne fazla
tam anlamıyla hislerime tercüman olmuşsun
aslında ne derlerse desinler ama duygusuz yavan bi hayata mahkum oldum böyleleri yüzünden
gerçi alışıyorum düzeysiz ilişkidense, düzeyli yalnızlığıma

sen kendine değer vereceksinki karşındakide değerini bilsin sakın kendini değersiz kılma erkekler gerçekten ciddilers e zoru seerler şansın açık olsun canım hem o kadarda az değillerdir
galiba ben henüz ciddi düşünen erkeğe rastlamadım, gerçi bu tip kızlar evlenmek için gayet ayartıyolar da artık
daima taş yerinde ağırdır. bunu unutma canım. hayatı başkalarının değil kendi kurallarına göre yaşa. el değmemişlik her zaman prim yapar bunu göz ardı etme derim ben:)

keşke ama atı alan üsküdarı geçiyor artık
öyleleri yüzünden değersiz olan zor olan oluyor

bence sizde bir sorun yok ve etrafınızdaki kişilerin fikirleri,söylemleri yüzünden kendinizden taviz vermeyin.bu hayat sizi istediğiniz gibi yaşayın.cinselliği yaşamak insanı modern yapmaz ki.önemli olan içinden geldiği zaman olmasıdır.kendini hazır hissettiğinde kendiliğinden olacak bir şey bu.sadece zevk için yaşamak zaten doğru değil ki.bunu öylesine yaşayan insanların ileride ruhsal problemler yaşayacağına inanıyorum.

zaten cinsellik olmadan olmaz diyen erkekler size ne değer veriyordur ne de seviyordur.seven erkek hatta sevmese bile değer veren erkek sizin kararlarınıza saygı duyar.istemiyorsanız bu söz son söz olur.sizin üstünüze gelmez,lafını bile etmez.

sakın etrafınızdakilere göre hareket etmeyin.bunun kararını verecek olan sizsiniz.ister evlilik öncesi ister sonrası bu değil problem.önemli olan sizin içinizin rahat olması,sizin kararınızla,içinize sinerek olması her şeyin.bu tip ilişkilere girip kendinizi yıpratmayın.belki çevrenizi değiştirmeniz söz konusu olabilir.çünkü bu kadar mahrem konuların bu derece ayağa düşmesi normal değildir.

anormal olan kesinlikle siz değilsiniz,bildiğiniz yoldan devam edin.iyi akşamlar diliyorum.

ne bileyim çevremde kime denk gelsem benden farklı düşünüyor
sanki ben başka yüzyıldan gelmişim muamelesi yapıyorlar
çevremi değiştireyim desem, kime denk gelsem hepsi aşmış kendini gitmiş:)
ama bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel bişey:40:
moralim biraz yerine geldi, günlerdir o kadar dibe vurmuştum ki herşeye inancım yitip gitmişti

Siz nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz ben anlayamadım..henüz bizim toplumumuzda bu sizin dediğiniz gerçekleşmedi ki?
Neredeyse böyle söylediğiniz için ben başka yüzyıldan geldiğinizi düşüneceğim :26:

asıl gerikafalılık birinn özel hayatı hakkında saçma sapn yorum yapmaktır..çok zavallı etrafındaki insanlar..ister birlikte olursun ister olmazsın senin bileceğin birşey yorum yaptırtmamalısın bu konuda. benden büyük arkadaşım var kız üninversitedeyken erkek arkadşıyla birlikte oluyordu söylüyordu bize.erkek arkadaşı ondan 2 yaş büyüktü çocuk okulunu bitirdi 2yıl başka şehirde çalıştı askerliğini yaptı çocuk her cuma gelip pazar gece gidiyordu. çocuk kızın gözünün içine bakıyordu hep .ama çocuk hiçbir zamn ille olacak diye zorlamamş şimdi ise 1yıllık evliler bebek bekliyorlar. yani yaptığın arkasında duranlarda var.ama hiçbir zaman sevgilin seni terketmesn diye taviz vermemelisin.ama bence güzel olan herşeyn zamanında yaşanması böle olunca ilişki daha masum oluyor bence

Son düzenleme:
benimde uzun yıllar süren bi ilişkim var, şuan nişanlıyız üstelik ancak asla böyle bişeyi ima bile etmedi bana :20:
kim ne düşünürse düşünsün, ben bunu duysaydım nişanlımdan, bana yapılan bi saygısızlık olarak addederdim..
elbette farklı düşünenler oalcaktır, tasvip etmesemde saygı duymak zorundayım ancak ben gelenek, görenek vs hiçbiri için değil,
inandığım islam dini için, bunun yanlış birşey olduğunu biliyorum ve buna göre yaşamaya çalışıyorum..
sizde madem bunun evlilik öncesi yaşanmasına karşısınız, o zaman bundan kimse için;
özelliklede sırf uçkuruna sahip çıkamayan birkaç erkek için vazgeçmeyin...
emin olun sizin doğrularınızı doğru kabul eden daha çok insan var etrafta..
Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın..
sevgiler :71:

evet size kesinlikle katılıyorum

Ben katılmıyorum.Sizin çevrenizde olmayabilir ya da bu konu dikkatinizi celbetmemiştir.Ama bu tarz insanlar her yerde mantar gibi çoğalıyor.En tutucu yerlerde bile bu düşüncelere rastlamak mümkün.Toplum televole kültürüyle,Amerikanvari dizilerle bilinçaltından öyle bir yakalandı ki izleri şimdi ortaya çıkıyor.Çok vahim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sizde bir sorun yok ve etrafınızdaki kişilerin fikirleri,söylemleri yüzünden kendinizden taviz vermeyin.bu hayat sizi istediğiniz gibi yaşayın.cinselliği yaşamak insanı modern yapmaz ki.önemli olan içinden geldiği zaman olmasıdır.kendini hazır hissettiğinde kendiliğinden olacak bir şey bu.sadece zevk için yaşamak zaten doğru değil ki.bunu öylesine yaşayan insanların ileride ruhsal problemler yaşayacağına inanıyorum.

zaten cinsellik olmadan olmaz diyen erkekler size ne değer veriyordur ne de seviyordur.seven erkek hatta sevmese bile değer veren erkek sizin kararlarınıza saygı duyar.istemiyorsanız bu söz son söz olur.sizin üstünüze gelmez,lafını bile etmez.

sakın etrafınızdakilere göre hareket etmeyin.bunun kararını verecek olan sizsiniz.ister evlilik öncesi ister sonrası bu değil problem.önemli olan sizin içinizin rahat olması,sizin kararınızla,içinize sinerek olması her şeyin.bu tip ilişkilere girip kendinizi yıpratmayın.belki çevrenizi değiştirmeniz söz konusu olabilir.çünkü bu kadar mahrem konuların bu derece ayağa düşmesi normal değildir.

anormal olan kesinlikle siz değilsiniz,bildiğiniz yoldan devam edin.iyi akşamlar diliyorum.

elbette içimden gelmeyen bir şeyi bir erkek istiyor diye yaşarsam kendimden utanırım ben zaten
ve aynen dediğin gibi düşünüyorum aşkla yaşanmalı böyle şeyler
normalde ben de böyle şeyleri çevremle paylaşan insan değilim ama insan sürekli aynı sebepten ayrılıkllar yaşayınca yada aldatılınca dert yanmak için anlatıyo ve çevremdekilerde böyle yorumlarla gelince bana hepten moralim bozuluyor

Siz nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz ben anlayamadım..henüz bizim toplumumuzda bu sizin dediğiniz gerçekleşmedi ki?
Neredeyse böyle söylediğiniz için ben başka yüzyıldan geldiğinizi düşüneceğim :26:

biraz üniversite ortamlarına, 30 yaş altı insanların çevresine bakarsanız gerçekten böyle artık
malesefki gerçekleşti.. nereye baksam bu tür insanlar hep
isterdim herşeyin sizin dediğiniz gibi kalmış olmasını:50:

Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ama hale bak o çevrendeki insanlara çok yazık dini bırak kadının bi onuru var her çıktığına kendini bırakmaz.anlayamıyorum :26:

asıl gerikafalılık birinn özel hayatı hakkında saçma sapn yorum yapmaktır..çok zavallı etrafındaki insanlar..ister birlikte olursun ister olmazsın senin bileceğin birşey yorum yaptırtmamalısın bu konuda. benden büyük arkadaşım var kız üninversitedeyken erkek arkadşıyla birlikte oluyordu söylüyordu bize.erkek arkadaşı ondan 2 yaş büyüktü çocuk okulunu bitirdi 2yıl başka şehirde çalıştı askerliğini yaptı çocuk her cuma gelip pazar gece gidiyordu. çocuk kızın gözünün içine bakıyordu hep .ama çocuk hiçbir zamn ille olacak diye zorlamamş şimdi ise 1yıllık evliler bebek bekliyorlar. yani yaptığın arkasında duranlarda var.ama hiçbir zaman sevgilin seni terketmesn diye taviz vermemelisin.ama bence güzel olan herşeyn zamanında yaşanması böle olunca ilişki daha masum oluyor bence

öyle o kadar düşünceden yoksunlar ki
ben yaşayanlara saygılıyım, ama aynı saygıyı bulamamk üzüyor beni. işte sen de demişsin ben hiç öyle gözümün içine bakan birisine rastlamadım daha.
ki çevremde çok da beğenilirim dış görünüm olarak ama aşkla gözümün içine bakan birine denk gelmedim.
hep gözü dönmüş şekilde bakarlar.

Back
X