Yanlış olan ben miyim?

ne yazık ki cinsellik türkiye'de uzun yıllar özellikle kadınlar için bir tabu oldu, ahhh o zar yok mu!!!! her zaman bizden daha önemli daha değerli oldu...:( her tür sıkıntıyı yaşadık çektik ama ona birşey olma ihtimali bile aklımızın gitmesiye yetti, herşeyimizi ailemizle paylaştık ama yanlış yaptığımız şeyleri sırf konunun içinde ince bir zar var diye anlatamadık, hep deneme yanılma yolları denendi her zaman bilgiden o kadar uzak olduk ki!!! ahh ahh....hala da böyleyiz galiba!!!! 30 yıl elini sürmezsin çocuğun gibi bakarsın zarına 30 yaşında hayırlı bir kısmet buldum der evlenirsin ve 1 sene bitmeden bakmışsın boşanmışsın!!! 30 yıllık verilen değer nereye gidecek? sen bundan sonra ne yapacaksın? ya seninle büyüyen gelişen zar komplekslerin? veya tam tersi bir durum olamaz mı? zarını hayatının hiçbir döneminde kafana takmazsın ve sevdiğin erkeklerle seks yapabilmek senin için bir sorun teşkil etmiyordur çünkü bu konu senin için bir tabu değildir, zardan daha değerli bir SEN olmalıdır ortada ve sen bunun bilincindesindir, belli bir yaşa geldiğinde hiç ummadığın birisiyle evlenir ve ölene dek mutlu yaşarsın!!!! olabilir tabiki neden olmasın!! hayat bu kime nasıl davranacağı hiç belli olmaz, ancak bu zar konusu artık aşılmalı cinsellik ve seks bir tabu olmaktan çok uzak olmalı...geçmişte bu kadar önemli olduğu için ve saçma sapan bir tabu olduğu için bugün en yakın arkadaşların senin kendini kocana saklama isteğine İTİCİ diyebiliyor, neden? çünkü zamanında seksi yaşamadığımız gibi şimdi de bokunu çıkartıyoruz hayatım!!!! neden? çünkü görgüsüz davranıyoruz!!! tamamen bize dikte edilenler ve verilenlerle yaşayabilme potansiyelimiz dışında bizler birer hiçiz, kendi yaşama gücümüz yok kendi inançlarımız yok kendimize ve başkalarına saygımız yok!!! çünkü doğru olan tek şey O GÜN POPÜLER OLANDIR cümlesiyle anlamlandırıyoruz yaşamımızı!!!! kızlık zarı kocaya saklanır veya gereksiz birşeydir diyemem bunu diyecek bir kişi vardır O DA O ZARI TAŞIYAN İNSANDIR. kişi kendisinden sorumludur, benim için zar hiç bir zaman önemli olmadı ama bunun sonucunda da sevmediğim erkeklerle birlikte olmaktan çok uzaktım. hayatın bize neler getireceği hiç belli olmaz, belki çok esnek bir zarın var ve kocanın gücü bu zara yetişmeyecek, eeee hamile kalmak için doktorun parmağına bakacaksın gibi ne kadar ibret verici olaylar çıkacak karşına...

diyeceğim şudur; HER KADIN KESİNLİKLE BİR BİREYDİR VE KENDİSİNİN BİR PARÇASI HAKKINDA TEK SÖZ HAKKI SAHİBİDİR.
HER İNSANIN İNANDIĞI ŞEYLER, HERKESE GÖRE DEĞİŞSE DE İNSANLARIN DOĞRULARI VARDIR VE BUNLARIN ARKASINDA DURMAK İNSAN OLMANIN İLK KURALIDIR.
İNSANIN KARAKTERLİSİ MAKBULDÜR VE BAŞKALARININ SÖYLEMLERİYLE HAREKET EDEN İNSAN KARAKTER YOKSUNUDUR.
DÜŞÜNMEK HER İNSANIN EN BÜYÜK BORCUDUR VE DÜŞÜNDÜKLERİ İLE VAROLUR İNSAN Kİ BU DÜŞÜNCE SONUNDA SEKS HAKKINDA OLGUNLAŞAN FİKİRLERİNİ HAYATININ TAM İÇİNDE YAŞARSIN.
NE DEMİŞ ALBERT ABİ; DÜŞÜNÜYORUM ÖYLEYSE VARIM!!!!

BEN EVLENMEDEN SEKS YAŞAYANLARDANIM AMA SENİN BU TECRÜBEYİ EVLENDİĞİN İNSAN İLE BİRLİKTE YAŞAMA FİKRİNE SONUNA KADAR SAYGI DUYUYORUM, BU BAĞLAMDA KENDİ HÜR FİKİRLERİN OLDUĞU İÇİN VE ÇOĞUNLUK İÇİNDE DE AZINLIK KALSANDA AZINLIK KARŞISINDA ÇOĞUNLUK OLSANDA BU FİKİRLERİNİ SEN SAHİP ÇIKTIĞIN SÜRECE YAŞATACAĞINA İNANIYORUM...

İNANDIĞIN GİBİ YAŞA TATLIM, NE YAPTIĞI HAKKINDA FİKRİ BİLE OLMAYAN İNSANLARIN SENİN ÜZERİNDE FİKİR YÜRÜTMELERİNİN SADECE NE KADAR ACİZCE OLDUĞUNU BİL, YETER!!!!!

onu albert abi demedi, rene descartes dedi

diğer söylediklerine tamamen katılıyorum

Benim 2 yıldır sevgili olduğum kişi tek bir gün cinsel ilişki talebinde bulunmadı. Yalnız ben de erkeğim, dayanamıyorum öpüşelim diyordu. Ben öpüşmeye de karşıydım evlenmeden önce çünkü. Öpüşmeye başladık işte. Sonrasında bunu ilerletip cinsel ilişki talebinde bulunma gibi bir şey yapmadı hiç. Ailem bir şekilde öpüştüğümüzü öğrendi ve bana söz verdirdiler. Biz de bir daha öpüşmedik :D Arada bu duruma kızsa da kabullendi. 1 yıldır falan öpüşmüyoruz da. heheh. bu arada yaşım 22 ve sevgilim 29 yaşına girmek üzere. ve sevgilim bakir.

her neyse, özetle git o salak arkadaşlarına de ki "sırf ezik görünmemek için mi bu kadar özelinizi paylaşıyorsunuz?". Çok komikler yaa, deseler ki evlilik öncesi beraber olmak istememek bana saçma geliyor, anlarım. Ama çıkıp da ezik görünüyorsun demeleri çok ezikçe asıl. Ayrıca taşralıların nesi varmış? Çok kızdım onlara.

Her neyse istemediğin bir şeyi yapma, ve sana bu konuda saygı duyan kişidir seni asıl seven, senle evlenmek isteyen.

Şunu da unutma ki Türk erkeklerinin %90'ı kendileri için sıradan olan kızlarla beraber olurlar ama birini gerçekten evlenilecek kişi olarak gördüler mi bunu ona teklif bile etmezler. Senin için rahat olsun, elbet adam gibi biri çıkacak karşına.

işte ben buna inanmıyorum
ama benim inanıp inanmamam önemli değil ki :55:

Konu acan arkadasim ben seni gercekten anlamadim.
Bilmiyorum ama bende burdakiler gibi cok sastim ya sende bir sey var yada cevren cok ilginc.
Bu kadarda degildir yani, tamam belki bir veya iki erkek sana böyle demistir ama hepsimi böyle davraniyor? O zaman sende birsey varki bu teklifi rahatca sunabiliyorlar.
Ben böyle birsey hic yasamadim, hep tanistiklarim benimle evlenmek istediler. Onun icin fazlada yorum yapamayacagim.
Fakat kafani böyle seylere odaklama, hayat cok güzel, sunda emin ol "bay dogru" yakinda seni bulacaktir. Ötekileride önemseme....
Herkes kendi hayatinin mimaridir, bunu unutma.

Ha bu arada yukarida bir konu aclimis ( Kisisel gelisim ) basligida su : ne düsünürsen onu cagirirsin...
Vallahi demin okuyunca sen geldin aklima buraya yazayim dedim.

nasıl yani ben de bişey var da bu teklifi yapabiliyorlar
evet dikkat çekiciyim, dikkat çekici olmayı da severim ama bu bana böyle teklif sunulmasını gerektirmiyor
bir kız sade değil de daha dikkat çekici tarzı seviyor diye bu suç olmamalı
ki daha sade olmayı da denedim, ama bu defa da uzaklaştılar hep benden
tamam siz evlenilecek kız olun, ben eğlenilecek görünümlü olayım ama yine de böyle bişeyi hakettiğim anlamına gelmez
bilmiyorum belki de ben hep yalnışların peşindeyim belki de doğru çok farklı yerde

Daha az sevgili değiştirmeyi deneyin.
çevremdeki biri sürekli sevgili değiştirse kusura bakmayın ama hakkında hiç iyi şeyler düşünmezdim.
sanırsam çevrenizdeki erkeklerde böyle düşünüyor..

ayrıca bir şu var "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim"
kız arkadaşlarınız evlilik önce ilişkiyi destekliyor ve yapmayanı cahillikle suçluyorsa çevrenizdeki erkekler arkadaşları böyleyse o da böyledir gözüyle bakıyordur.

ve ilk etapta cinselliği öncelikli tutan " hiçbir erkek" ciddi düşünmüyordur.

İlk etapta kimse ciddi düşünemez zaten değil mi. İlk etapta evlenirim diye bakamadığı için zaten cinsel olarak tartıyor mecbur.

madem öyle bu tür cinsel konulardan uzak olmak isteyen konu sahibimiz ilk olarak evliliği düşünebilicek kişiler arasın.
ilk etapta ciddi düşünebilicek çok kişi var yanılıyorsunuz.
o cinsel olarak tartanın da kullanıp "hmm yok ten uyumumuz yokmuş " diyip bırakmayacağını nerden bilebilir ki.
bunu hoş görüyle karşılayabilen bir bayan olsaydı zaten buraya konu açmazdı.
ama gayet de normal bir durum diyen bir bayan olursa siz sanırım normal diyorsunuz;
o zaman gayette güzel evlilikten önce "ten uyumuna" bakılabilinir.
insanlar birbirini cinsel yönden tartabilir.
eğer uyuşmuyorlarsa bu ilişki bitebilir..

yanlış anlaşılmasın ilişkinin en başından bahsediyorum ilerlemiş ilişkilerde tabi ki bu tür olaylar yaşanabilir.
ama daha yeni tanıştığım bir şahsa "oho sende çok cahilmişsin yatmıyorsun" dedirtmem!
önce duygusal olarak bir şeyler paylaşıcaksın ki o dediğimiz olay "aşk" için olsun
"ihtiyaç" için değil.

Daha az sevgili değiştirmeyi deneyin.
çevremdeki biri sürekli sevgili değiştirse kusura bakmayın ama hakkında hiç iyi şeyler düşünmezdim.
sanırsam çevrenizdeki erkeklerde böyle düşünüyor..

ayrıca bir şu var "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim"
kız arkadaşlarınız evlilik önce ilişkiyi destekliyor ve yapmayanı cahillikle suçluyorsa çevrenizdeki erkekler arkadaşları böyleyse o da böyledir gözüyle bakıyordur.

ve ilk etapta cinselliği öncelikli tutan " hiçbir erkek" ciddi düşünmüyordur.

sevgili değiştirmemin nedenini de yazdım, bir erkekle arkadaş olarak nasıl biri olacağını anlamanın imkanı yok
ki iki insan birbirini beğeniyorsa arkadaş da kalamıyor
ben de elbet bay doğruyu bulsam, çok erkek meraklısı değilim elbet bundan sonrasını onunla geçiririm
benim çok sevgili değiştirmemin sebebi bay doğruyu arıyor olmam
ki benim çok sevgili değiştirdiğimi de o kadar dışarıya yansıtmıyorum
o da böyledir gözüyle bakıyosalar da sonradan benim nasıl baktığımı öğreniyolar
önemli olan nasıl göründüğüm mü nasıl oldugum mu
bu konuda oldugun gibi görün diye bişey olmuyor insan süslenmeyi seviyor, çevresindeki arkadaşları da rahat diye potansiyel yatak partneri gözüyle bakılmamalı

silenzio, dünden beri bekliyorum belki mesaj kutunu boşaltırsın diye ama boşaltmadın :) burdan yazmak zorunda kaldım ben de. cevap atamıyorum sana :)

madem öyle bu tür cinsel konulardan uzak olmak isteyen konu sahibimiz ilk olarak evliliği düşünebilicek kişiler arasın.
ilk etapta ciddi düşünebilicek çok kişi var yanılıyorsunuz.
o cinsel olarak tartanın da kullanıp "hmm yok ten uyumumuz yokmuş " diyip bırakmayacağını nerden bilebilir ki.
bunu hoş görüyle karşılayabilen bir bayan olsaydı zaten buraya konu açmazdı.
ama gayet de normal bir durum diyen bir bayan olursa siz sanırım normal diyorsunuz;
o zaman gayette güzel evlilikten önce "ten uyumuna" bakılabilinir.
insanlar birbirini cinsel yönden tartabilir.
eğer uyuşmuyorlarsa bu ilişki bitebilir..

yanlış anlaşılmasın ilişkinin en başından bahsediyorum ilerlemiş ilişkilerde tabi ki bu tür olaylar yaşanabilir.
ama daha yeni tanıştığım bir şahsa "oho sende çok cahilmişsin yatmıyorsun" dedirtmem!
önce duygusal olarak bir şeyler paylaşıcaksın ki o dediğimiz olay "aşk" için olsun
"ihtiyaç" için değil.

ya aynen dediğini yapıyorum hatta son dönem, evlilik meraklısı değilim o kadar da ciddi ilişki de olur öncesinde
sırf 30 yaş üstü daha yatkındır buna diye son dönem, o yaş grubuna yöneldim onlar daha fena çıktı:52:
yaşıtlarım en azından bi çekiniyolar hemen söylemeye
ki sizden çok farklı düşündüğümü de sanmıyorum benim derdim bana aşkı hissettirmeyip beklentiye girip bide üstüne beni bencillikle suclayanlarla

İlk etapta kimse ciddi düşünemez zaten değil mi. İlk etapta evlenirim diye bakamadığı için zaten cinsel olarak tartıyor mecbur.

ona ben de katılıyorum da benim sinir olduğum, hadi eve gidelimler, sözlü sıkıştırmalar, daha ilk başta azcık ilgilen be adam dimi hemen lafı oraya getirmeler.
insanın içinde dürtüsü varsa bile öldürüyolar. sırf bunlar yüzünden frijitliğe doğru gittiğimi hissediyorum.
insan ne kadar cinsel dürtüleri de olsa, ilgi,sevgi, sefkat ihtiyacı da var

Son düzenleme:
konu nerelere gelmis..
kim ne yasiyorsa, ne yapiyorsa kendine..
yasamayana ezik, tasrali demek ne kadar sacmaysa yasayanada ahlaksiz, günah isliyor, zina yapiyor demekte o kadar sacma..
herkesin dogrusu farklidir..
kimi dini acidan bakar, kimi duygusal yaklasir, herkes istedigini yasar..
eger sevdigin helalin olmadigi icin öpmek, sarilmak hatta bir yerde yalniz kalmak bile günahsa o zaman tüm dünya günahkar....

ya aynen dediğini yapıyorum hatta son dönem, evlilik meraklısı değilim o kadar da ciddi ilişki de olur öncesinde
sırf 30 yaş üstü daha yatkındır buna diye son dönem, o yaş grubuna yöneldim onlar daha fena çıktı:52:
yaşıtlarım en azından bi çekiniyolar hemen söylemeye
ki sizden çok farklı düşündüğümü de sanmıyorum benim derdim bana aşkı hissettirmeyip beklentiye girip bide üstüne beni bencillikle suclayanlarla

o zaman sen şunu bil ki bencil falan değilsin..
cahilde değilsin:16:
aşkı bulduğunda bunun planlanarak olan bir şey olmadığını öğrenirsin zaten
sana cahil v.s diyenlerde bunu öğrenir umarım:16:
hem boşver artık hiç bir yaş grubunu deneme o kişi "bay doğru" seni bulur bir gün..
kim bilir belki senden küçük belki yaşıtın belki de büyük birisi olur..
ama o gün mutlaka gelicek..
buna kader diyoruz ve kader planlamayı sevmiyor:16:

kesınlıkle kendı dogrularından vazgecme cnm .cınsellık yasanmadıgı ıcın ılıskıden soguyorsa karsı taraf hıc kafanı yorma bıle .erkek mılletıne guvenmı olur ,bugun sana cınsellık yasamıyorsun dıye ayrılık teklıfı eder,yarın sana da ,sen cınsellık yasadıgın ıcın ,baska bırısıyle yasamadıgını nereden bılıyım dıye ayrılık teklıfı eder.yanı cnm sen bıldıgın dogrularından vazgecme .bırak bu yuzden ayrılsınlar senden .cınsellıgı yasayıpda ayrılmak cok daha zordur .en azından bu sekılde kullanılmadan atlatırsn ayrılıkları .

"Pelmeyin kullanıcısından alıntı
ya da tamam birlikte olma ama bozulmadan da bişiyler yaşayabilirsin diyenler
ki şu son yazdığımı hepten iki yüzlülük buluyorum. bişeyi ya yaşarsın ya yaşamazsın
sanki erkekler üstün varlıklar biz onlara yaranmak zorundaymışız gibi düşünüyorlar"

ben de dünden beri bunu söylüyorum ya. Erkekler üstün değil kardeşim.Sen kimseye yaranmak zorunda değilsin.ne öyle ne böyle.Sen kendin gibi bir insan bul sana tavsiyem.Çünkü tecrübeli bir adam seni üzebilir.beklentileri farklı olabilir.Ama sorun ben nasıl anlayacağım doğru insan olduğunu uyum olduğunu diyorsan onu kalbine soracaksın. kalbin seni yanıltamaz mı? evet yanıltabilir.hayat da risk almaktır zaten.Ama sadece kendin için.başkası istedi diye değil.Umarım güzel bir hayatın olur.

@tubii_ ->Kim sevişemeyeceği insanla sevgili olmak ister ki yazdım ben de zaten "Kim sevişmediği insanla sevgili olmak ister ki" yazmadım.
@saçıuzunaklıkısa ->Evet eşini başka birine aşık olup aldatan zina yapmış olmuyor eşini aldatmış oluyor. Bu gidişle hapşursam zina olcak.
@yarimelma ->Herkesin beyni oraya işler üremek için programlanmışız, inkar, inziva gerçeği değiştiremez.
@umutsuz42 ->Bir insan her önüne gelene aşık olabiliyorsa ne güzel işte daha güzel bir şey yok hatta doya doya sevişsin onlarla ondan mutlu ondan tam bir insan olamaz onun artık her şeyi var hiçbir şeyin eksikliğini duymaz.

Herkesin beyni oraya islemez!

Cinsellik güzeldir dogru insanla dogru zamanda!

bir erkek cinselliği düşündüğü bir kızın peşinde dolaşılır ister 10 sene sonra ister 1 gün sonra ama elbet bunu düşünür.bayanlarla erkeklern cinselliğe bakış açısı çok farklı erkek için ihtiyaç bayan için aşkın dorukları. erkekler cinselliği bu kadar düşünmüyorsa neden genelevler var neden erkek yurtlarının önünde ölü kedi köpekler var neden damacanıyı bile cinsel obje olark görenler var neden 31 ç.. diye birşey var ... erkek anatomisinde var bu o ihtiyacını karşılayamazsa hiçbirşey yapmadn bile boşalıyorlar. kimse masum değil bunu bilmek gerekir.bu konuyu takip edenler zina ne demek bilmiyor... sadece kızlık zarı bozulunca günah olmaz öpüşünce sana helal sayılmayan bir erkekle sarılınca da onun elini tutunca zina sayılır sen git öpüş koklaş günah değil sevişince mi günah. açın okuyun kutsal kitabı. sana helal olmayan bir erkekle yalnız bir ortamda kalınca bile günah sayılıyor neden yalnz bayanla erkeğin yanında şeytan vardır diye de açıklama getiriliyor. çok iyi müminsiniz peki nedn bilmiyorsunuz bunu. müslümanlık nedir onu öğrenn öyle yorum yapın. bir erkeğin elini tutmuşsun günah nerden biliyorsun sen onun elini tutunca onun başka şeyler hissetmediğini bu yüzden Allah bunu da yasaklamış.Allah katında sana helal olmayan biriyle sevişmek öpüşmek onun elini tutmak günah sadece günahların boyutu farklı günah mı günah ama. açın okuyun....kimse kendini çok masum göstermeye çalışmasın...

Arkadasim benim yaptigim yorumda ben Müslümanligi falan dile getirmemisken bu cirkin hakaretiniz icin sizi kiniyorum!

ne ögrenmem gerektigini size mi soracagim.

bu gerikafalılık değil nefse hakim olmaktır. erkek arkadaşın nefsine hakim bir demek. ama erkek arkadaşın sana teklif edecaği zaman kaşına gözüne fiziğinin muntazamlığına... dikkat etti demi sen de ona fiziğini inceledin ikinizde birbirinize çekici geldiniz etkilendiniz yani birbirinzden neden bazı erkekler bize sanki erkek kardeşimiz kuzenimz gibi gelir çünkü cinsel yönden çekici gelmiyor bu söylenmez ama. yoksa erkek arkadaşın sana geldi ben senn beynine aşık oldum mu dedi :68: psikolojiyle biraz ilgilenrseniz bayan erkek ilişkisinn böyle olduğunu görürsünüz. siz masum bir ilişkiyi tecih etmişsnz bu yüzden bu konular açılmıyor. çokta hoş bir ilişkiymş sizinki ama

NE ALAKA???

Bir erkek bir kizla tanisinca sanki hemen diyormu: soyun bakacam bana uygun musun cinsel yönden,seni arzuluyormuyum bakacam.

belki kizin sirti dolu sivilce ve bu erkek hoslanmiyor pek...???

eee nasil görüyor gercekleri???

bence nasil ki bir insani ilk basta tanirsan karakter olarak, vücudunu da zamanla gördügüne göre, zamanlada kesif edebilirsin!!!

yani asil cinsellik kesiftir,baskadir!!

o zaman sen şunu bil ki bencil falan değilsin..
cahilde değilsin:16:
aşkı bulduğunda bunun planlanarak olan bir şey olmadığını öğrenirsin zaten
sana cahil v.s diyenlerde bunu öğrenir umarım:16:
hem boşver artık hiç bir yaş grubunu deneme o kişi "bay doğru" seni bulur bir gün..
kim bilir belki senden küçük belki yaşıtın belki de büyük birisi olur..
ama o gün mutlaka gelicek..
buna kader diyoruz ve kader planlamayı sevmiyor:16:

her yeni geleni bu defa doğru sandığım için biraz da böyle oluyor
senelerdir bekledim bekledim gelen giden yok galiba benim beyaz atlı prensin atı kaçtı yayan geliyor:)))

Back
X