kesınlıkle kendı dogrularından vazgecme cnm .cınsellık yasanmadıgı ıcın ılıskıden soguyorsa karsı taraf hıc kafanı yorma bıle .erkek mılletıne guvenmı olur ,bugun sana cınsellık yasamıyorsun dıye ayrılık teklıfı eder,yarın sana da ,sen cınsellık yasadıgın ıcın ,baska bırısıyle yasamadıgını nereden bılıyım dıye ayrılık teklıfı eder.yanı cnm sen bıldıgın dogrularından vazgecme .bırak bu yuzden ayrılsınlar senden .cınsellıgı yasayıpda ayrılmak cok daha zordur .en azından bu sekılde kullanılmadan atlatırsn ayrılıkları .
kesinlikle ama bu erkeklerin kendilerini üstün varlık gibi sanmalarını sağlayan da yine bazı kendi hemcinslerimiz:44:"Pelmeyin kullanıcısından alıntı
ya da tamam birlikte olma ama bozulmadan da bişiyler yaşayabilirsin diyenler
ki şu son yazdığımı hepten iki yüzlülük buluyorum. bişeyi ya yaşarsın ya yaşamazsın
sanki erkekler üstün varlıklar biz onlara yaranmak zorundaymışız gibi düşünüyorlar"
ben de dünden beri bunu söylüyorum ya. Erkekler üstün değil kardeşim.Sen kimseye yaranmak zorunda değilsin.ne öyle ne böyle.Sen kendin gibi bir insan bul sana tavsiyem.Çünkü tecrübeli bir adam seni üzebilir.beklentileri farklı olabilir.Ama sorun ben nasıl anlayacağım doğru insan olduğunu uyum olduğunu diyorsan onu kalbine soracaksın. kalbin seni yanıltamaz mı? evet yanıltabilir.hayat da risk almaktır zaten.Ama sadece kendin için.başkası istedi diye değil.Umarım güzel bir hayatın olur.
bugune kadar kendi yaşıtlarımla görüşünce de bişey değişmedi, bu defa da çocukluklarıyla canımı sıkmışlardı
belki dedim yaş olarak büyük biri daha toleranslı olur , bu fikir de fiyaskoyla çıktı anladım ki olay daha çok karakterle bağlantılı
cnm sen çok doru düşünüyosun aksini iddia eden kendnden utansn bnce
)![]()
aynen ama erkekler artık pişkinliğe vurmuşlar işi