- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
Hatunlar bir önce ki konumu bileniniz vardır. O gün çok sinirlendiğim için ağzımdan beddua değil ama yanlış bir dua çıktı. "EĞER İYİ BİR ANNE OLAMAYACAKSAM ALLAH BANA İKİNCİ ÇOCUĞU NASİP ETMESİN" dedim. Çok üzgünüm çok pişmanım duam tutar mı lütfen söyleyin. Evet şu dilime sahip çıkamadım sinir haliyle çıktı bu sözler 
Çocuğun ne suçu var ki hepsi bizim hatamız ve kendi dilim yüzünden duam tutar diye çok korkuyorum. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım çok pişmanım evlat sahibiyim ama bir evladım daha olsun isterim en hayırlı olduğu zaman gelsin isterim. Benim yüzümden çocuğumuz olmazsa kendimi hiç affetmem
lütfen dua edin bize duam tutmasın. Rabbim herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evlat sahibi olamayanlara Rabbim en kısa zaman da nasip etsin..

Çocuğun ne suçu var ki hepsi bizim hatamız ve kendi dilim yüzünden duam tutar diye çok korkuyorum. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım çok pişmanım evlat sahibiyim ama bir evladım daha olsun isterim en hayırlı olduğu zaman gelsin isterim. Benim yüzümden çocuğumuz olmazsa kendimi hiç affetmem