- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Lovedreams
- #21
Buraya bu kadar içten yazman bile tövbe etmen anlamında,herkesten de hayır duası alıyorsun bak şimdi.Şu an için değil canım ama ileriye dönük Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun derim hep o gün de eşim bağıra bağıra bana anneligime laf edince bir anlık sinirle çıktı ağzımdan ne olursa olsun etmemem gerekir diye ama iş işten geçti.
Kizim zor karakter yani yemek konusu daha yeni yeni düzene girdi sayılır o günde çorba verecektim içmeyince ısrar etmedim anlık bir olay masadan tam kalkacağım elini tabaga bir attı kızım her yere döküldü. Sonra yok beceremiyorsun bir yemeği bile yediremiyorsun sen nasıl annesin gibi laflar etti bende sinirimden böyle dua ettim![]()
Ayrıca şu eşlerin kılını kıpırdatmayıp insanla hele ki bebekle uğraşmanın ne demek olduğunu bilmeden yaptıkları boş yorumlara kulak asmayın,insanı boşuna günaha sokuyor bak.Sakince iki laf sokuştursan o dertlenirdi senin yerine.