yanlışlıkla mesaj

Aynen insan ayrılsada adam gibi ayrılır adamın muhtemelen dönüceğide yok olsaydı bunlar ona bahane olurdu ama kendimi gözünde düşürdüm ona yanıorum

olmuşla ölmüşe çare yok kardeşim. üzülme bu olayı da uzatma zihninde ve bu adamı da rafa kaldır. dönse dönerdi bir ömür onu mu bekleyeceksin böyle.

amaaaan öyle düşünse ne olacak?

ben de aramızda ciddi husumet olan bir tanıdığın linkedin hesabına kendi hesabımdan oturumu sonlandırdığımı sanarak girip baktım. sonra bi baktım kendi hesabımla giriş yapmışım. ona bu kişi sizin sayfanızı görüntüledi diye bildirim gitti doğak olarak. önce bir ha....t tepkisi verdim sonra da amaaaaaan dedim yani. görse ne olur görmese ne olur. onun ne düşündüğü çok da umrumda sanki. sen de boşver.[/QUO
Boşvermekten başka çarem yok zaten adam msjıda gördü ona bile bişi yazmadı yanlış oldu heralde fln gibi insan diil ya kendime üzülüorum hemde çok

Böyle ukala Hadsiz bir adamı dönse ne yapacaksınız Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu , insan ayrılsada adam gibi ayrılır.saygısız bu adam .
Saygısız kesinlikle ne deseniz katılıorum ama insanlara kötü davrananlar genelde cazip gelirya onun gibi bişi oldu sanırım ..

döneceği varsa zaten dönerdi. yanlışlıkla mesaj attınız diye mi dönmemeycek. ayrıca geçin gitsin adamın karşısında yeterince ezilmişsiniz zaten yalvar yakar olarak. azıcık gurur.

Yalvarınca bir tarafları kalkıyor gurursuz olarak görüyorlar. Bence ayrılmak istediğinde evet bende tam bunu söyleyecektim diyip engeli basacaksın. çok pis koyuyor o zaman onlara :))

işte giden 2 seneme üzülüorum emeklerime adamın parasızlığına isteksizliğine m utsuzluğuna herşeye tahammül ettim adam bi yanlışımda ki kayda değer bişi diil beni sildi hazmedemiorum nasıl edicem bilmiorum :(

işte giden 2 seneme üzülüorum emeklerime adamın parasızlığına isteksizliğine m utsuzluğuna herşeye tahammül ettim adam bi yanlışımda ki kayda değer bişi diil beni sildi hazmedemiorum nasıl edicem bilmiorum :KK43:

O size değer vermedi diye değersiz değilsiniz.
Kendinize değer verip sevin.
Üzmeyin boşuna kendinizi yolunuzu çizmeye bakın :işsiz:

kızlar selam ay çok kötüyüm an itibarı daha önce konu açmıştım gerçi bu erkek ark mevzusu ile 3 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşıma 3 ay boyunca 2 kere yalvar yakar gittim kabul etmedi sessiz kalırsam belki döner diyerekten bekledim şimdi ise yanlışlıkla mesaj attım kendisine başkasına atarken dönüceğide varsa artık zaten dönmez bu kadar onu istediğimi belli ettikten sonra salak ben whatsupta açıp onun sayfasını öylece bakıp durursan olucağı bu adam halen salağa bak unutamamış aklı bende diycek sanıorum kalbim falan durucak herşeyi alt üst ettim sizcede değilmi ?:KK43:
yanlış oldu falan diyede mesaj atmadım tekrar bilmem doğrumu yaptım yanlışmı ama galiba piskopata bağladım off çok mutsuzum :KK43:
3 aydır görüşmediğin adama nasıl atıyorsun ki yanlış mesajı? hani bir mesaj trafiği olsa bende de oluyor karıştırma durumları ama yazışmadığın birisine nasıl yanlışlıkta atabiliyorsun, hele hele whatsapptan! profil fotosu da mı gözüne ilişmedi yazarken, ayrıca ne yazdın da döneceği varsa da dönmez diyorsun, bir arkadaş biraz kendine dürüst ol demiş hak verdim inan, yanlış mesaj attım ayağına adam neden bunu bana yazdın diye dönsün de iki kelime konuşalım diye mi yaptınız?

Bence engelle. Böylece bir daha yanlış mesaja yol açmamış olursun.
o zaman son görülme, durum mesajı vs takip edemez, yapmayın ama resmen takıntı yapmış konu sahibi, oyununa kendisi bile inanmış ki buraya konu açıyor, adam seviyor olsaydı bile unutmak için makul bir süre geçmiş, 3 ayda yalvarmalara rağmen dönmeyen adam bundan sonra hiç dönmesin. Konu sahibinin durumu kritik bence...

3 aydır görüşmediğin adama nasıl atıyorsun ki yanlış mesajı? hani bir mesaj trafiği olsa bende de oluyor karıştırma durumları ama yazışmadığın birisine nasıl yanlışlıkta atabiliyorsun, hele hele whatsapptan! profil fotosu da mı gözüne ilişmedi yazarken, ayrıca ne yazdın da döneceği varsa da dönmez diyorsun, bir arkadaş biraz kendine dürüst ol demiş hak verdim inan, yanlış mesaj attım ayağına adam neden bunu bana yazdın diye dönsün de iki kelime konuşalım diye mi yaptınız?
kusura bakmayın da burda birine yalan borcum yok sanırım öyle olsa buraya dayanamadım attım yanlışmı yaptım kötümü yaptım topiği açardım ? whatsupta profil resmini değiştirmişti ona bakıodum tam arkadan mesaj geldi ona cevap veriorum sanarak açık olan pencereye yazmışım olan bu .. yazdığımda vapur saatlerine baksana .. ne konuşalım diye yapıcam şu durumda yapmak istediğim en son şey adam zaten istemio hiçde bişi yapmıo başarıp 1 ay yazmamışım etmemişim uykum tepemde bi an herşeyi mahvettim zaten üzüldüğüm nokta bu durduk yere neden bilerek böyle bişi yapim 20 yaşında insan diiliz..

adam sunu anladıkı hala numarası sende kayıtlı hala yanlıslıkla msj atabılecegın kadar yakınında

kendınızın bu duruma dusurmeyın bence arasada acmayın engelleyın ve silin derim

o zaman son görülme, durum mesajı vs takip edemez, yapmayın ama resmen takıntı yapmış konu sahibi, oyununa kendisi bile inanmış ki buraya konu açıyor, adam seviyor olsaydı bile unutmak için makul bir süre geçmiş, 3 ayda yalvarmalara rağmen dönmeyen adam bundan sonra hiç dönmesin. Konu sahibinin durumu kritik bence...
durumum kritik olabilir takıntı yapmış olabilirim evet ama ne oyunundan bahsediosun buraya neden doğrusunu yazmim anliyamadım omu okuyorki ? nasıl istersen düşün problem değilde ben olanı yazıorum ..

kusura bakmayın da burda birine yalan borcum yok sanırım öyle olsa buraya dayanamadım attım yanlışmı yaptım kötümü yaptım topiği açardım ? whatsupta profil resmini değiştirmişti ona bakıodum tam arkadan mesaj geldi ona cevap veriorum sanarak açık olan pencereye yazmışım olan bu .. yazdığımda vapur saatlerine baksana .. ne konuşalım diye yapıcam şu durumda yapmak istediğim en son şey adam zaten istemio hiçde bişi yapmıo başarıp 1 ay yazmamışım etmemişim uykum tepemde bi an herşeyi mahvettim zaten üzüldüğüm nokta bu durduk yere neden bilerek böyle bişi yapim 20 yaşında insan diiliz..
Keşke 20 yaşında olsaydın da giden erkeğin ardından yalvarmalar, 3 ay sonra profil fotolarını takip etmelerin bir bahanesi olurdu. Aklı başında sayılacak bir yaşta yapmanız daha tuhaf olmuş!!!

işte giden 2 seneme üzülüorum emeklerime adamın parasızlığına isteksizliğine m utsuzluğuna herşeye tahammül ettim adam bi yanlışımda ki kayda değer bişi diil beni sildi hazmedemiorum nasıl edicem bilmiorum :KK43:
onca eksilerine rağmen gözden çıkaramamışssın yaradan çok seviyomuş seni ki adama terk ettirmiş.

Keşke 20 yaşında olsaydın da giden erkeğin ardından yalvarmalar, 3 ay sonra profil fotolarını takip etmelerin bir bahanesi olurdu. Aklı başında sayılacak bir yaşta yapmanız daha tuhaf olmuş!!!
valla başına gelmeyen anlaamaz elimde olsa yapmam zaten .. tuhaf bi insanımdır belkide bilemessin ama böyle ayıplanmaya gelmez bilesiniz..

Bende engellemek için tuşa basarken aramıştım açmıştı da sonra dedim engellemek için basarken oldu tepki aynen şu ; -Niye engelliyorsun:işsiz: .Ayrıldığımızı unutmuş sanırım ...
Neyse engelle gitsin ne takıyorsun kafayaç

Bende engellemek için tuşa basarken aramıştım açmıştı da sonra dedim engellemek için basarken oldu tepki aynen şu ; -Niye engelliyorsun:işsiz: .Ayrıldığımızı unutmuş sanırım ...
Neyse engelle gitsin ne takıyorsun kafayaç
şuan zaten öyle yaptım da biraz geç oldu sanırım :(

Back
X