Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline, yüreğine sağlık. Çok İyi yazmışsın. Not ettim ben de kendime.Bence boşver olan olmuş, takma işte dönmek istese dönerdi zaten, haaa döneceği varsa yine döner de dönme sebebi ona uzun süre yazmamış olman değildir. Ya da üff bana uzun zamandır yazmıyor acaba dönsem mi diyip, yeaaa baksana watsup'tan mesaj atmış dönmekten vazgeçtim mi diyecek? Kusura bakma ama belki de adam telefonunu sildi ve bu kim ki ne diyor acaba dedi.
Anlıyorum şu an küçük umuda bile ihtiyacın var ama yerinde olsam o adama odaklı yaşamak yerine önüme bakarım, hepimiz ciddi ayrılık yaşadık döndüler yine gittiler iyi ki gittiler çünkü yerlerine bin kat iyisi geldi çok şükür...
Kesinlikle bende öyle düşünüorum ama 33 yaşındayım ve tamam budur dediğin An adice bırakılıp gitmek sadece çok yorgunum ve budurum motivasyonumu düşürüo herşeye karşı tabiki Allah hepimiz için bişiler hesap etmiştir.. Neticede özümüzdede her zaman yalnız insanlarız çok bel bağlamamak lazım böyle şeylere ama ne diim dediğim gibi üzgünüm ve yorgunum sadeceBence boşver olan olmuş, takma işte dönmek istese dönerdi zaten, haaa döneceği varsa yine döner de dönme sebebi ona uzun süre yazmamış olman değildir. Ya da üff bana uzun zamandır yazmıyor acaba dönsem mi diyip, yeaaa baksana watsup'tan mesaj atmış dönmekten vazgeçtim mi diyecek? Kusura bakma ama belki de adam telefonunu sildi ve bu kim ki ne diyor acaba dedi.
Anlıyorum şu an küçük umuda bile ihtiyacın var ama yerinde olsam o adama odaklı yaşamak yerine önüme bakarım, hepimiz ciddi ayrılık yaşadık döndüler yine gittiler iyi ki gittiler çünkü yerlerine bin kat iyisi geldi çok şükür...
safız biz galiba. Daha dogrusu ben saflıkta nirvanaya yuruyorum yani. 33 yasındayım bende tövbe dedim yanı artıkKesinlikle bende öyle düşünüorum ama 33 yaşındayım ve tamam budur dediğin An adice bırakılıp gitmek sadece çok yorgunum ve budurum motivasyonumu düşürüo herşeye karşı tabiki Allah hepimiz için bişiler hesap etmiştir.. Neticede özümüzdede her zaman yalnız insanlarız çok bel bağlamamak lazım böyle şeylere ama ne diim dediğim gibi üzgünüm ve yorgunum sadece![]()
Evet aynen safız bu yüzden kızıyorum herşeye kanıorum ve üzülüp oturantaraf oluyorum .. Bende eşşek uçuo desen bakarım o derece .. Halen soruom kendime naptım neden nie niçin çünkü bu ayrılığada anlam veremiorum sessiz kalışı cvp vermemesi ayrıca deli edio sanırım doktoluk oldumsafız biz galiba. Daha dogrusu ben saflıkta nirvanaya yuruyorum yani. 33 yasındayım bende tövbe dedim yanı artık
çok alemsın,çok güldüm,bak bır kez benımde başıma geldi,numarasını sildiğim görüşmediğim birinin numarası ezberımde öle yazdım,lakın engelliydi,watsapdan baktım,sonra arakadaşıma onun hakkında ileri geri bişeyler yazdım,göndere bastım,aynen watsap ekrnaında şu yazıyor,engelin kaldırın gönderin flan dıye,başımdan aşağı kaynar sular döküldü,tabı kaldırmadığım için gitmedi mesaj,ipten döndüm,ne resilce şeyler yazmıştım,elim ayağım tıtredı çok fena oldum,oluyor böle şeyler,bır ay öncede bır arkadşaıma yazdığım şeyi başka arkadaşa yazdım,Bize durust olun :)
Gercekten yanlisliklami oldu
Al işte buyur burdan yak. Ya beyınlerı kalplerı nasıl calışıyor bunların anlamıyorum. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama vicdanın rahatsa Allah a havale et gitsin. Inan ki benim içim o kadar yanıor ki sıgamıyorum yerıme. Her yer dar gelıyor. Sabır yarabbım, cok sukur avrdır bır hayır benım goremedıgım dıyıp rahatlamaya calışıyorum. sen de oyle yap. Dusunmemeye calış Aklına geldiğinde dusunceni başka yere kaydır. Cok zor ama yapacak bişey yok. Yazma, arama sorma. Hayırlısı de bırakEvet aynen safız bu yüzden kızıyorum herşeye kanıorum ve üzülüp oturantaraf oluyorum .. Bende eşşek uçuo desen bakarım o derece .. Halen soruom kendime naptım neden nie niçin çünkü bu ayrılığada anlam veremiorum sessiz kalışı cvp vermemesi ayrıca deli edio sanırım doktoluk oldum
kesınlıkle doğru,ben yukarda yazdım,engellersen,sonra silsende engelli oluyor ve mesaj gıtmıyor,lakın bu arakadaş mesaj bekliyor engellmez,benım beklemediğim için engellemiştim yazmasın dıyeBence engelle. Böylece bir daha yanlış mesaja yol açmamış olursun.
çok alemsın,çok güldüm,bak bır kez benımde başıma geldi,numarasını sildiğim görüşmediğim birinin numarası ezberımde öle yazdım,lakın engelliydi,watsapdan baktım,sonra arakadaşıma onun hakkında ileri geri bişeyler yazdım,göndere bastım,aynen watsap ekrnaında şu yazıyor,engelin kaldırın gönderin flan dıye,başımdan aşağı kaynar sular döküldü,tabı kaldırmadığım için gitmedi mesaj,ipten döndüm,ne resilce şeyler yazmıştım,elim ayağım tıtredı çok fena oldum,oluyor böle şeyler,bır ay öncede bır arkadşaıma yazdığım şeyi başka arkadaşa yazdım,
Banada öyle valla her yer dar gelio boğuluorum sanki ama umut beslemek inanki daha kötü benim hatam bu 3 ay boyunca umut beslemek oldu yoksa çoktan silip atmıştım belkide .. Kendim gibi olmayan kimseyle iletişim kurmak istemiorum garip bi ruh halindeyim ama bugün artık daha ii anladım ben yanlışlıkla yazmış olsamda dönmek isteyen adam bahane ayağına gelmişken bi yolunu bulur yazardı ben yine sölüorum kasten asla yazmadım . Ama belkide allah gösterdi bilerek elim gitti kaydı yazdım ve daha ii anlamamı sağladı.. Tabiki önüme bakıcam Allahta bildiği gibi yapsın diycek bişi bulamıorumAl işte buyur burdan yak. Ya beyınlerı kalplerı nasıl calışıyor bunların anlamıyorum. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama vicdanın rahatsa Allah a havale et gitsin. Inan ki benim içim o kadar yanıor ki sıgamıyorum yerıme. Her yer dar gelıyor. Sabır yarabbım, cok sukur avrdır bır hayır benım goremedıgım dıyıp rahatlamaya calışıyorum. sen de oyle yap. Dusunmemeye calış Aklına geldiğinde dusunceni başka yere kaydır. Cok zor ama yapacak bişey yok. Yazma, arama sorma. Hayırlısı de bırak
Aynen Allah a havale et gonder gıtsın. Kımsenın hakkını kımsede bırakmıyor Rabbim. Yalnız degılsın bak, kaç kişi var böle canı yanan. Trajikomik yani. Dunyanın sonu degıl ama, aşktan ölmüyor kımse. Rahatlatmayı öğret kendine. Daha iyi olacaksın merak etme.Banada öyle valla her yer dar gelio boğuluorum sanki ama umut beslemek inanki daha kötü benim hatam bu 3 ay boyunca umut beslemek oldu yoksa çoktan silip atmıştım belkide .. Kendim gibi olmayan kimseyle iletişim kurmak istemiorum garip bi ruh halindeyim ama bugün artık daha ii anladım ben yanlışlıkla yazmış olsamda dönmek isteyen adam bahane ayağına gelmişken bi yolunu bulur yazardı ben yine sölüorum kasten asla yazmadım . Ama belkide allah gösterdi bilerek elim gitti kaydı yazdım ve daha ii anlamamı sağladı.. Tabiki önüme bakıcam Allahta bildiği gibi yapsın diycek bişi bulamıorum![]()
adama bahane lazım değil kiBanada öyle valla her yer dar gelio boğuluorum sanki ama umut beslemek inanki daha kötü benim hatam bu 3 ay boyunca umut beslemek oldu yoksa çoktan silip atmıştım belkide .. Kendim gibi olmayan kimseyle iletişim kurmak istemiorum garip bi ruh halindeyim ama bugün artık daha ii anladım ben yanlışlıkla yazmış olsamda dönmek isteyen adam bahane ayağına gelmişken bi yolunu bulur yazardı ben yine sölüorum kasten asla yazmadım . Ama belkide allah gösterdi bilerek elim gitti kaydı yazdım ve daha ii anlamamı sağladı.. Tabiki önüme bakıcam Allahta bildiği gibi yapsın diycek bişi bulamıorum![]()
bence artık iş işten gecti. O adamcık bilerek attı sanıcak eger no sunu sılmediyse. Yapması greken tek sey artık elini eteğini çekmesi. Salla yurusun gitsin.engellersen yanlış attığını anlar öküz değilse.
lise 1-2-3-4 yok 25 yaş üstüyüm dersen şurda küt diye bayılırımkızlar selam ay çok kötüyüm an itibarı daha önce konu açmıştım gerçi bu erkek ark mevzusu ile 3 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşıma 3 ay boyunca 2 kere yalvar yakar gittim kabul etmedi sessiz kalırsam belki döner diyerekten bekledim şimdi ise yanlışlıkla mesaj attım kendisine başkasına atarken dönüceğide varsa artık zaten dönmez bu kadar onu istediğimi belli ettikten sonra salak ben whatsupta açıp onun sayfasını öylece bakıp durursan olucağı bu adam halen salağa bak unutamamış aklı bende diycek sanıorum kalbim falan durucak herşeyi alt üst ettim sizcede değilmi ?
yanlış oldu falan diyede mesaj atmadım tekrar bilmem doğrumu yaptım yanlışmı ama galiba piskopata bağladım off çok mutsuzum![]()
ilk okul 2 canım şuan içimden ne geçio biliomusun umarım başına gelirde anlarsın bi gün demek geçio ama demiycem asla ..lise 1-2-3-4 yok 25 yaş üstüyüm dersen şurda küt diye bayılırım![]()
yok gülüm ben unumu eledim eleğimi astım geçti bizden devir gençlerinilk okul 2 canım şuan içimden ne geçio biliomusun umarım başına gelirde anlarsın bi gün demek geçio ama demiycem asla ..