• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SENI SEVMIYORUM KESKE SENINLE EVLENMESEYDIM

Neredeyse her gün alkol alan eşim eve gelme saatlerini 2,3, 3 buçuk olarak yavaş yavaş geciktirmeye başlamıştı. Dün akşam da yine arkadaşlarıyla içmeye gitti sabah 10 buçuk oldu gelmedi. Aradım konuşmamız lazım dedim. Ona bir daha böyle bir şey yapmamasını güzel bir dille söyleyecektim ki sen hala eve gelmedin dememle başladı "Eee gidecek misin? S.. git defol yoksa gelir seni kapıya atarim" dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım kapattım telefonu. Sonra mesaj attı bana seni sevmiyorum SENI SEVMIYORUM sevmediğim bir insanla evli kalıp ömrümü çürütemem kaybol git benim hayatımdan keşke seninle evlenmeseydim yazdı. Ben de cevap vermeden engelledim ve birkaç parça eşya alıp evi terk ettim.. Çok garip şu an hiçbir şey hissetmiyorum belki sonradan üzülürüm ya da üzülmeye bile değmeyeceğini anlarım belki artık bilemiyorum sabahtan beri kendimde değilim sanki. Ayrıca ben bu kişiye şiddetten dolayı boşanma davası açmıştım davaya 3 gün kala yalvar yakar beni vazgeçirmisti 7 8 ay önce falan. Ah salak kafam seven insan zaten şiddet uygulamazdi düşünememişim de şimdi sevmiyorum demesi mi zoruma gitmiş diyorum kendi kendime boğuluyorum sanki içinden çıkamıyorum.. Ben ondan önce böyle biri değildim bana değil şiddet hakaret eden kişi en yakınım da olsa silerdim bu ben ben değilim sanki kendim bile anlam veremiyorum. Bıktım yoruldum yenildim..
Boşverin o yalvarıp içkiyi bıraksın.Pesinizden koşsun.Omrunuzu curutmeyin.

Evet düşünüyorum da nasıl izin vermişim diye işin garibi ne kızgınım ne kırgınım ne üzgünüm bi anda hissizleştim sanki
İşte sizi öyle bir kıvama getirmiş ki artık üzülmüyorsunuz bile. Çünkü geçmişte zaten sizi çok üzdü kırdı, ağlattı. Yapabileceği maksimum seviyeye getirdi. Şimdi dinginlik zamanı. Bu duygusal boşluğu kullanıp gücünüzü toparlayıp yakayı bu heriften kurtarın lütfen.

İşte sizi öyle bir kıvama getirmiş ki artık üzülmüyorsunuz bile. Çünkü geçmişte zaten sizi çok üzdü kırdı, ağlattı. Yapabileceği maksimum seviyeye getirdi. Şimdi dinginlik zamanı. Bu duygusal boşluğu kullanıp gücünüzü toparlayıp yakayı bu heriften kurtarın lütfen.
Öyle yapicam Allahin izniyle. Onun kahrını çekeceğime oturur kanser hastası anneme bakarım bu saatten sonra

Zararın neresinden dönsen kâr. Hani derler ya basiretim bağladı diye insanın bazen basiretinin bağlandığı,ben bunu nasıl yaptım dediği anlar olabiliyor. Hepimiz insanız yanlış tercihler yapabiliriz. Önemli olan bu tercihin yanlış olduğunu anlayıp o yanlıştan dönebilmekte. Belliki sende anlamışsın hatanı ki o yoldan dönmeye çalışıyorsun. Güçlü ve iradeli ol. Yolundan dönme.

Neler oldu neler yaşandı da adam bu derece sevgisiz oldu onu merak ettim ben de.
İnsan düşmanına bile o kadar ağır konuşamıyor bazen. Ne bilim çok rahat çok profesyonel😑

3 ay önce boşandım ve nedeni alkoldü.. Çok sık içerdi, içince aşırı konuşurdu, ertesi gün olanları hatırlamazdı ve uygunsuz davranışları vardı.
Ayrıca arkadaş delisiydi arkadaşıyla gider gezer içerdi hatta arkadaşında yatılı kalırdı. İki küçük çocugum var en sonunda baktım olmuyor boşandım. Bir insanı değiştiremezsiniz, agzıyla değilde başka yeriyle alkol alan kişi düzelmez.

3 ay önce boşandım ve nedeni alkoldü.. Çok sık içerdi, içince aşırı konuşurdu, ertesi gün olanları hatırlamazdı ve uygunsuz davranışları vardı.
Ayrıca arkadaş delisiydi arkadaşıyla gider gezer içerdi hatta arkadaşında yatılı kalırdı. İki küçük çocugum var en sonunda baktım olmuyor boşandım. Bir insanı değiştiremezsiniz, agzıyla değilde başka yeriyle alkol alan kişi düzelmez.
Aynen anlattığınız gibi biri o da iyi yapmışsınız kendinizi kurtarmakla

Neler oldu neler yaşandı da adam bu derece sevgisiz oldu onu merak ettim ben de.
İnsan düşmanına bile o kadar ağır konuşamıyor bazen. Ne bilim çok rahat çok profesyonel😑
Olan ve yaşanan şeyleri düşününce onun değil benim sevgisiz olmam gerekirdi ama bu lafları söyleyen o oldu ben de onun şaşkınlığını yaşıyorum

Back
X