Neredeyse her gün alkol alan eşim eve gelme saatlerini 2,3, 3 buçuk olarak yavaş yavaş geciktirmeye başlamıştı. Dün akşam da yine arkadaşlarıyla içmeye gitti sabah 10 buçuk oldu gelmedi. Aradım konuşmamız lazım dedim. Ona bir daha böyle bir şey yapmamasını güzel bir dille söyleyecektim ki sen hala eve gelmedin dememle başladı "Eee gidecek misin? S.. git defol yoksa gelir seni kapıya atarim" dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım kapattım telefonu. Sonra mesaj attı bana seni sevmiyorum SENI SEVMIYORUM sevmediğim bir insanla evli kalıp ömrümü çürütemem kaybol git benim hayatımdan keşke seninle evlenmeseydim yazdı. Ben de cevap vermeden engelledim ve birkaç parça eşya alıp evi terk ettim.. Çok garip şu an hiçbir şey hissetmiyorum belki sonradan üzülürüm ya da üzülmeye bile değmeyeceğini anlarım belki artık bilemiyorum sabahtan beri kendimde değilim sanki. Ayrıca ben bu kişiye şiddetten dolayı boşanma davası açmıştım davaya 3 gün kala yalvar yakar beni vazgeçirmisti 7 8 ay önce falan. Ah salak kafam seven insan zaten şiddet uygulamazdi düşünememişim de şimdi sevmiyorum demesi mi zoruma gitmiş diyorum kendi kendime boğuluyorum sanki içinden çıkamıyorum.. Ben ondan önce böyle biri değildim bana değil şiddet hakaret eden kişi en yakınım da olsa silerdim bu ben ben değilim sanki kendim bile anlam veremiyorum. Bıktım yoruldum yenildim..