yanlışmı dusunuyorum...

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
bısey sormak ıstıyorum bugun kpss bellı oldu ayrıldıgım daha dogru benı terk eden ınsan lıse mezunu kpss den 80 aldı..bı yolla bunu ögrendım.ben de 67 aldım..benım kı cok dusuk..iş sorunları vardı ben onu hıc pes etmeden bekledım..2 yıll askerden geldıkten sonra bırde askerden önce üç yıllık bır gecmısımız vardı..nasıl ayrıldıgımızı en altta anlatıcam.. bız ayrı oldugumuz ıcın bunun ıyı bı puan almasına bozuldum..ben okadar bekledım..sımdı sefasını baskası ceker dıe dusunuyorum hıcmı huc mutlu degılım cunku cefasını ben cektımm..sızce bu dusunceden nasıl kurtulabılırım..
ayrılısımızda soyle oldu..... daha once actıgım konudan kopyalayıp aktarıyorum...lütfen bana akıl arkadaslarım cok kötüyümm..
actıgım konum...
cok pis hakaretler yedım
arkadaslar sevgılımle ayrıldık yaklasık 5 gun once bana kızarken cok pis kufurler ettı daha oncede mutsuzlugumdan bahseden konular acmıstım.ama bu kez cok cok ılerı duzeyde bı mutsuuzluk yasıyorum kaprıslerımden bıkmıs yuzumun menunıyetsız ıfadesınden bıkmıs herseyden bıkmıs.bılıorum öyleydım fakat boyle olmam ıcınde karsımdakı ınsnaın da bana boyle bana davrandıgından boyleydım.senı sevıyorum derdım cvp hıc ıstedıgım gıbı gelmezdı ben daha sıcak daha guzel gelsın ısterdım.ısın aslına gelınce en son kavgamızda ben bısey soyedım ne bılııyım ben ya dedı dedı sonra yuzum asıldı ya yeter bıktım bıttı ayrıldık dedı.su suratından agzını burnunu dagıtırım senın dedı.sonra hakaretler savurdu aksam hava karanlıktı yolda yanından gıttım hadı gıt dedı bastı gıttı. çok üzgünüm ben onu sevıyodum...

canm böyle bi insan senden uzak olsunda ister mutlu olsun ister mutsuz tamamen çıkr aklından sana küfür bile etmiş sen sadece bu kadarla kurtulduğuna sevin

bn sankı mutsuz olcam o hayallerıne ulasacak gıbı gelıyor..ben cunku onunla sıkıntı cektım iş sorunlarında

Adam ağzını burnunu kırsın ama kpss puanının sefasını süreyim istiyorsun.
hmm o zaman bir mesaj at tebrik et,barışırsınız.
Sende senin hakkın olan o kpss puanını başka bir kıza yedirmemiş olursun.

onun yerine sinava sen mi girdin :86:
hangi sebepten ve hangi hakla adamin puanini kiskaniyosun ?
calismis hak ettigi puani almis ne var bunda
senden daha düsük bi puan alsaydi mutlu mu olucaktin
hem neden öyle kötü ayrildigin birinin hayatiyla ilgileniyosun
agzini burnunu kirarim demis.. birak sefasini kime cektiriyosa cektirsin

haklısınız ama elımde degılll

Canım benim bence çok insani bir duygu bu hissettiklerin. Emin ol ben de aynı şeyleri hissederdim. Kaç yaşındasın? Eğer yaşın küçükse hiç kafana takma. 1 sene daha hazırlanırsın. Sen daha yüksek puan alırsın.

27 yasımdayım ben

ben onun bı ıse gırıp baskasıyla mutlu olcagını dusundukce kötü oluyorum..ben karamsar o umutlu suan benı aramayı aklından bıle gecırmıyordur..okadar bekledı bu kız dıye

ben onun bı ıse gırıp baskasıyla mutlu olcagını dusundukce kötü oluyorum..ben karamsar o umutlu suan benı aramayı aklından bıle gecırmıyordur..okadar bekledı bu kız dıye

benim nişanlımında okulu uzadığı için bir sene kadar oldu mezun olalı öğretmen kendisi.Gerek okulu uzadığı dönemde gerek daha önce kpss ye hazırlandığı dönemde bizde çok sıkıntı çektik maddi anlamda.Ben çalışıyodum ve zoruma gidiyodu açıkcası.ama nişanlımı sevdiğim ve onun sevgisinden de emin olduğum için sabrettim dayandım maddi zorluklara.Eğer nişanlım sevgilinin dediğinin 3 te 1 ni bana demiş olsa hiç düşünmem bırakır bundan da zerre pişmanlık duymazdım ve benden sonra çok lüks içinde yaşasın ilgilendirmezdide beni.çünkü o kadar sıkıntıda sen ona destek olduğun zamanda sana onu diebiliyosa çok iyi kazandığı zaman demekle kalmaz şu an dediklerini yaparda.Kpss yi düşünmen çok normal kıskançlıktan öte kendinle kıyaslamadır bence.Eski sevgilini bırak en yakın arkadaşına bile imrenebiliyosun bazen önüne bak ve yaptıklarından pişmanlıkta duyma hiç.Zaten o senin kıymetini bile o güzellikleri senle yaşamk ister kazandığında arardı ben bu kadar puan aldım artık sorunlarımız olmayacak bu şekilde deneyelim bir kjere de diye...

Son düzenleme:

İstediği işe girsin, istediği parayı kazansın.. Kadınına saygısı olmayan, "bas git" "ağzını burnunu dağıtırım" diyebilen bir erkek (!), ne mutlu olabilir, ne mutlu edebilir..

İçin rahat olsun tatlım, önüne bak..

sagol canım cok haklısın yazdıklarında...mesaj atasım var ınsan olsaydın benı aradın ben senı okadar bekledım demek ama yapsam neye yarar gene bozulcam gene bozulcam

mesleği ne aldığı puanla atanacağı kesinmi şimdiden bunu düşünüyorsun sanki adama milli piyangodan büyük ikramiye çıkmış da başkası sefasını sürecek diyorsun ben mühendis memurum aldığım maas 2300-2400 arası bişey ki en yüksek maaş veren kurumlardan birinde çalışıyorum lise mezunu diyorsun alacağı en fazla 1200-1300 atanmış olsa .Bumudur sefa yani.Asgari ücret oldu zaten 800 e yakın bişey.

sagol canım cok haklısın yazdıklarında...mesaj atasım var ınsan olsaydın benı aradın ben senı okadar bekledım demek ama yapsam neye yarar gene bozulcam gene bozulcam
Sakın yapma böyle bişeyi tecrübelerle sabit kendini geri çektikçe değerin daha çok anlaşılıyor.Bırak para kazanmaya başlasın etrafı kız dolsun para avcısı birisiyle tanışsın harcasında aklı başına gelsin kafasını duvara vursun ben ne ettim die.Eğer geri başlayacaksa dönen o olsun biz bayanlar biraz duygusal açıdan bakıyoruz.Eğer o kpss den yüksek almayıp sefalet içinde başka biriyle beraber olsa evlensede sen üzülcektin.Verdiğin emeğe her şekilde acıcaktın.Karşımızdakinde hata olup ayrıldığımızı bildiğimiz geçmişteki ilişkimizin şu an başka biriyle olduğunu bilince bile içimiz acıyorki çok yeni şeyde bunları düşünmen normal.Önündeki kısmetlere bak sen gidene hoşçakal demek iidir.

onun boyle mutlu gelecek planları yapması bensız ıcımı okadar yakıyorkı..onu bekledım..bana okadar pis kufurler ederek ayrıldıkkı aslında o.. dedı bana sınırle bıle olsa denırmı.bende kuzenıne sınırlenıp kufur yazmıstım msj da cok pisti benımkıde ablası tlefonun karıstırmıs okumus bana kızdı sen ne bıcım kufur etmıssın dıe bende yedıgım kufurlerı sayamadım suclu benım onların gozunde ama kufurumden cok pişmanım artık onun aılesıde benı ıstemez sanırım... sımdı o mutlu umutlu..dıorum elbet bı ıse gırecektı ama genede uzuluyorum sonucta memurluk garantılı bı iş.evlencek mutlu olcak ben mutsuzluguma devam edıcem gıbı gelıo nasıl bır seydır bu delırıyorum bu dusunceyle

konu sahibini çok iyi anlıyorum,bence de gayet insani duygular bunlar,,,bazen hepimiz hırslanmıyor muyuz,kıskanmıyor muıyuz??
bir süre bekle,içindeki hırs geçecektir,seni hak etmediği zaten ortada,işi gücü olsa da onunla mutlu olamazsın.kısa bir süre sonra bu duygularının geçeceğine eminim.

insallah gecer canım ne kotulugunu ne ıyılıgını ısterım

Size bu şekilde davranan birisi için kafanızı yormanıza değer mi hiç??
bırakın herkesin yolu açık olsun,herkes yaptığından utansın..
bundan sonra kendinizi düşünün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…