haklısınız ama elımde degılll
Canım benim bence çok insani bir duygu bu hissettiklerin. Emin ol ben de aynı şeyleri hissederdim. Kaç yaşındasın? Eğer yaşın küçükse hiç kafana takma. 1 sene daha hazırlanırsın. Sen daha yüksek puan alırsın.
ben onun bı ıse gırıp baskasıyla mutlu olcagını dusundukce kötü oluyorum..ben karamsar o umutlu suan benı aramayı aklından bıle gecırmıyordur..okadar bekledı bu kız dıye
ben onun bı ıse gırıp baskasıyla mutlu olcagını dusundukce kötü oluyorum..ben karamsar o umutlu suan benı aramayı aklından bıle gecırmıyordur..okadar bekledı bu kız dıye
benim nişanlımında okulu uzadığı için bir sene kadar oldu mezun olalı öğretmen kendisi.Gerek okulu uzadığı dönemde gerek daha önce kpss ye hazırlandığı dönemde bizde çok sıkıntı çektik maddi anlamda.Ben çalışıyodum ve zoruma gidiyodu açıkcası.ama nişanlımı sevdiğim ve onun sevgisinden de emin olduğum için sabrettim dayandım maddi zorluklara.Eğer nişanlım sevgilinin dediğinin 3 te 1 ni bana demiş olsa hiç düşünmem bırakır bundan da zerre pişmanlık duymazdım ve benden sonra çok lüks içinde yaşasın ilgilendirmezdide beni.çünkü o kadar sıkıntıda sen ona destek olduğun zamanda sana onu diebiliyosa çok iyi kazandığı zaman demekle kalmaz şu an dediklerini yaparda.Kpss yi düşünmen çok normal kıskançlıktan öte kendinle kıyaslamadır bence.Eski sevgilini bırak en yakın arkadaşına bile imrenebiliyosun bazen önüne bak ve yaptıklarından pişmanlıkta duyma hiç.Zaten o senin kıymetini bile o güzellikleri senle yaşamk ister kazandığında arardı ben bu kadar puan aldım artık sorunlarımız olmayacak bu şekilde deneyelim bir kjere de diye...
Sakın yapma böyle bişeyi tecrübelerle sabit kendini geri çektikçe değerin daha çok anlaşılıyor.Bırak para kazanmaya başlasın etrafı kız dolsun para avcısı birisiyle tanışsın harcasında aklı başına gelsin kafasını duvara vursun ben ne ettim die.Eğer geri başlayacaksa dönen o olsun biz bayanlar biraz duygusal açıdan bakıyoruz.Eğer o kpss den yüksek almayıp sefalet içinde başka biriyle beraber olsa evlensede sen üzülcektin.Verdiğin emeğe her şekilde acıcaktın.Karşımızdakinde hata olup ayrıldığımızı bildiğimiz geçmişteki ilişkimizin şu an başka biriyle olduğunu bilince bile içimiz acıyorki çok yeni şeyde bunları düşünmen normal.Önündeki kısmetlere bak sen gidene hoşçakal demek iidir.sagol canım cok haklısın yazdıklarında...mesaj atasım var ınsan olsaydın benı aradın ben senı okadar bekledım demek ama yapsam neye yarar gene bozulcam gene bozulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?