onun boyle mutlu gelecek planları yapması bensız ıcımı okadar yakıyorkı..onu bekledım..bana okadar pis kufurler ederek ayrıldıkkı aslında o.. dedı bana sınırle bıle olsa denırmı.bende kuzenıne sınırlenıp kufur yazmıstım msj da cok pisti benımkıde ablası tlefonun karıstırmıs okumus bana kızdı sen ne bıcım kufur etmıssın dıe bende yedıgım kufurlerı sayamadım suclu benım onların gozunde ama kufurumden cok pişmanım artık onun aılesıde benı ıstemez sanırım... sımdı o mutlu umutlu..dıorum elbet bı ıse gırecektı ama genede uzuluyorum sonucta memurluk garantılı bı iş.evlencek mutlu olcak ben mutsuzluguma devam edıcem gıbı gelıo nasıl bır seydır bu delırıyorum bu dusunceyle
önlisans mezunuysa,imam hatip v.s ve müezziin kayımm değlse,
80 puanla bi yere gidemez o
bısey sormak ıstıyorum bugun kpss bellı oldu ayrıldıgım daha dogru benı terk eden ınsan lıse mezunu kpss den 80 aldı..bı yolla bunu ögrendım.ben de 67 aldım..benım kı cok dusuk..iş sorunları vardı ben onu hıc pes etmeden bekledım..2 yıll askerden geldıkten sonra bırde askerden önce üç yıllık bır gecmısımız vardı..nasıl ayrıldıgımızı en altta anlatıcam.. bız ayrı oldugumuz ıcın bunun ıyı bı puan almasına bozuldum..ben okadar bekledım..sımdı sefasını baskası ceker dıe dusunuyorum hıcmı huc mutlu degılım cunku cefasını ben cektımm..sızce bu dusunceden nasıl kurtulabılırım..
ayrılısımızda soyle oldu..... daha once actıgım konudan kopyalayıp aktarıyorum...lütfen bana akıl arkadaslarım cok kötüyümm..
actıgım konum...
cok pis hakaretler yedım
arkadaslar sevgılımle ayrıldık yaklasık 5 gun once bana kızarken cok pis kufurler ettı daha oncede mutsuzlugumdan bahseden konular acmıstım.ama bu kez cok cok ılerı duzeyde bı mutsuuzluk yasıyorum kaprıslerımden bıkmıs yuzumun menunıyetsız ıfadesınden bıkmıs herseyden bıkmıs.bılıorum öyleydım fakat boyle olmam ıcınde karsımdakı ınsnaın da bana boyle bana davrandıgından boyleydım.senı sevıyorum derdım cvp hıc ıstedıgım gıbı gelmezdı ben daha sıcak daha guzel gelsın ısterdım.ısın aslına gelınce en son kavgamızda ben bısey soyedım ne bılııyım ben ya dedı dedı sonra yuzum asıldı ya yeter bıktım bıttı ayrıldık dedı.su suratından agzını burnunu dagıtırım senın dedı.sonra hakaretler savurdu aksam hava karanlıktı yolda yanından gıttım hadı gıt dedı bastı gıttı. çok üzgünüm ben onu sevıyodum...
tatlım senın ıcın bunca olumsuzlugu duşunen bırıyle ıyıkıde ayrıllmışşsın dua et tez zamanda kurtulmuşşsun.. ayrıca lıse mezunu bırı 80 puan alsa ble atanamıyo artık çok zor o puanla dırek atanamaz ancak açıktan atamalara başvurursa bişiler çıkablır tabıkı lısedekı branşına gorede deışır yanı duz lıse mezunuysa o puanla ataması zor dıe duuşunuyorum...ayrıca agzını burnunu dagıtrım demış hakaretler etmış bole bı ınsandan sana hayır gelmezmışş geçmışe bı çızgı çek ve senın sevgnı hakedecek adamı bekle... emın ol herşeyde bı hayır vardr bundada bı hayır varmışşş
ben gurursuz ona msj attım senı sevıyorum dedım sensız olmuyo dedım ve benı tersledı rahatsız etme dedı sen cınssın dedı senınle mutlu olmaıyorum dedı..sana bısey hıssetmıyorum dedı neler dedı dedı ıcım ıcımı kemırıo ölüyorum resmen benım yuuzmden oldu hersey bıktı benden bıraktı..
ben gurursuz ona msj attım senı sevıyorum dedım sensız olmuyo dedım ve benı tersledı rahatsız etme dedı sen cınssın dedı senınle mutlu olmaıyorum dedı..sana bısey hıssetmıyorum dedı neler dedı dedı ıcım ıcımı kemırıo ölüyorum resmen benım yuuzmden oldu hersey bıktı benden bıraktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?