onu gerçekten özlediğin için mi attın bu mesajı yoksa kpss puanında olduğunu düşündüğün emeklerin boşa gitmesin diye mi?
Arkadaşım yazık değil mi size?
Hiç mi kıymet vermiyorsunuz kendinize?
Çıkın dışarı,erkekten bol ne var?
Hatta eminim bu terbiyesiz adamdan çok daha iyileri vardır..
Gidin görüşün kaynaşın...
Ama siz saplanıp kalmışsınız,tamamen takıntı olmuş sizde,Allah muhafaza hasta olacaksınız..
gercekten özledıgım ıcın attım cnm gercekten cok özledım onu..o benı sevmedıgını her huyumun sınırını bozdugunu soyledı..hatta agzımı bozdurma dedı..sonra tmm dedım kızgınsın dedım..gene kufur ederek cvp verdı.. ne anlamaz ınsansın dedın sanane benden dedı..kufur ettı bana..
dedım yaa mantıklı dusunemıyorum. küfür yiyorum gene soguyamıorum...
sız ve sızın fıkırlerınız bana cok olgun gelıyor..bence cok mantıklı bır ınsansınız yazıs arzınızdan bellı oluyor zaten... keske sızın gıbı dusunebılsem bu boyle desem... keske kendımı suclamaktan kurtulsam keske ben ona özledıgımı soyledım o bana kufur ettı gene...ben ona sevgımı soyledım benı sevmedıgını soyledı..her hareketıme gıcık oluyormus..rahatsız edıyomusum onu...dunyam o olmus yasayamıyorum..
sız ve sızın fıkırlerınız bana cok olgun gelıyor..bence cok mantıklı bır ınsansınız yazıs arzınızdan bellı oluyor zaten... keske sızın gıbı dusunebılsem bu boyle desem... keske kendımı suclamaktan kurtulsam keske ben ona özledıgımı soyledım o bana kufur ettı gene...ben ona sevgımı soyledım benı sevmedıgını soyledı..her hareketıme gıcık oluyormus..rahatsız edıyomusum onu...dunyam o olmus yasayamıyorum..
keske demekle hayallerine isteklerine kavusamazsin.
unutmak icin cabalarsan unutamasin!
ona o kadar odaklanip o cok mutlu olucak gibisinden kafani yordukca
gün gelicek olurda birgün karsilastiginizda sen umutsuz o dünyanin en mutlu insani olarakmi karsilasmak istersin bu firsati niye vemrek istiyorsun?
hele depresif modunda olursan karsina cikicak güzelikleri dahi kendi ellerinle tepersin kendine ve su ankinden daha da depresif duruma düsürürsün.sonuc itibariyle SANa Saygisi Sevgisi Sana hakaret eden seni Bir Hic yerine koyan adama degermi ya$adiklarin?
silkelen ve kabul et bu durumu artik.Bu sürec kolay degildir,ama karsindaki insanin sana deger vermemesi sana kolaylik saglicaktir cünkü sonuc belli.O yüzden sen hic mi hic önemsemiceksin yanliz kalmamaya bak güzel vakit gecirmek icin firsatlar yarat arkadaslarinla ve güzelcene tadini cikar üsenmenmeden.asik suratliligida onunla beraber geride birak nacizane tavsiyemde:aliskanlik edin kendine icinden gelmesede sirit ilk baslarda zor ve sacma gelsede güldükce gülesin gelicektir zaten
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim de ben normal olanı söylüyorum..
Aslında yapacaklarınız çok basit!
Haftaiçi işinize yoğunlaşıp haftasonu da arkadaşlarınızla gezip tozmak kafa dağıtmak,zaten siz pozitif olursanız erkekler etrafınızda pervane olur..
Sadece bu erkek değil hiç kimse yanında küfürlerini yutan,seviyorum diye ağlayan birini yanında istemez. Her insan yanındakinin güçlü ve gururlu olmasını ister.
Adam size dönse küfürlerle mi mutlu oluyorsunuz? Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu?
Bırakın ya ne hali varsa görsün!
Siz de takılın hayatınızda!
Nedir yani bu erkeği bu kadar önemli kılan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?