- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bosanmak en dogal hakkiniz,ama bosanana kadar da evliligin kurallarina uyarsiniz mecburen. Siddet egilimini ve size eziyetini destekleyecek kadar kadin dusmani degilim ama sizin su keskeleriniz kknin bile dikkatini cekmisken esinizi dusunemiyorum. Kim esi surekli keske desin ister ki? Keske 30dan sonra evlenseydim,keske Turkiyede yasasaydim,keske falanca bolumu okusaydim,ingilizce olaydi keske fransizca olmayaydi.vs vs hep keske keske keske. Olmaz ki boyle? Evli kalma zorunlulugunuz yok, bosaninca en azindan siddet gormezsiniz ama bu kafayla yuz yil da yalniz yasasaniz huzuru bulamazsiniz.bir gun kotu kavga ettik sus dédié susmadim sebebni hatirlamiyorum sonar sirtima vurdu bu Adam a bideu yapmam ben. bosan diyorsnuz zamani degil sqrtlarim el vermiyor ama verincr bosucam.
Anlafim haķinizda hayirlisi olsun .hayir lisans m var ama is imkani cok you zaten yurtdisindayim is imkani daha col olan baska bolum okuyacaktim bolumeme yakin oldugu icin dersler sayilacakti son siniftan dvm etcktim master daha iyi diye gitmedim masterrda olmadi simdi ins uzuluyorum sansimi geri teptim resmeb . bebegim var kucuk calisamam su an zaten ilerde turkiye icin iyi olurdu ikinci diploma oldugu m ulkede denicem okula basvurcm ins ingilizce icin oda olursa
Tabikide bana gore aileden isteyebilir.Tabi her aile ye gire degisr.Sinucta konu sahibi vermekte hata yapmis bir dakine baska tanidiklara yönlendirir .Bu tabikide kendi aile birligine uygun.Sizinkini bilemem oda sizin bakis acinizAy cok degisik ya. Yani benim cebimde o kadar para dururken kocam gidip baskasindan borc mu alacak?? Ve ben utanmadan oturucam o paralarla. Aile anlayisi ne kadar degisik insanlarin ya. Tabii ki esim ilk bana gelecek. Yani duysam ki kocam gitmis baskasindan borc istemis bende para varken, buyuk kavga cikaririm evde valla.
Ben veririm ama konus sahibi gibi bir durumda olsam vermezdim.sen düğünde olan paraları eşinin ihtiyacı olsa vermeyecek misin,nasıl müşterek hayat geçireceksiniz parayı vermeyerek
ben hakliyim dimiBen veririm ama konus sahibi gibi bir durumda olsam vermezdim.
Tabikide sen haklisinben hakliyim dimi
konu sahibinin ne farkı var,evlilik değil miBen veririm ama konus sahibi gibi bir durumda olsam vermezdim.
nasıl haklı,konu sahibi kendi mi çalışıp kazanmışTabikide sen haklisin
Evlilik tabikide benim demek istedigim ornek sen ve esin birbirinize her zaman destek cikarsiniz dogru olan budur lakin konu sahibi esine demis ki bana geri verceksin altinlarimi diye o sartla vermis ama esi aldiktan sonra sözunde durmayip vermemis.Bu durumda bir daha vermemesi lazim konu sahibinin cunku geri talep ediyor.misal baska evlilik olsa istemez yani herkesin farkli durumlari umarim anlatabilmisimdir.konu sahibinin ne farkı var,evlilik değil mi
hayır anlatamıyorsun.Evlilik tabikide benim demek istedigim ornek sen ve esin birbirinize her zaman destek cikarsiniz dogru olan budur lakin konu sahibi esine demis ki bana geri verceksin altinlarimi diye o sartla vermis ama esi aldiktan sonra sözunde durmayip vermemis.Bu durumda bir daha vermemesi lazim konu sahibinin cunku geri talep ediyor.misal baska evlilik olsa istemez yani herkesin farkli durumlari umarim anlatabilmisimdir.
Tabikide hakli yine diyorum. O Hakliligi kocasinin geri verip diyim vermedigidir.Eee vercem diyorsun vermiyorsun buda haksizliga girmiyor mu.ister anasinin evinden getirsin parayi ister getirmesin ne farkeder.Sonucta esi geri vercm demis.hayır anlatamıyorsun.TABİİ kide sen haklısın diyorsun konu sahibine ya, o haklılığı ne, o parayı ana evinden mi getirmiş kendi mi kazanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?