- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Tabikide hakli yine diyorum. O Hakliligi kocasinin geri verip diyim vermedigidir.Eee vercem diyorsun vermiyorsun buda haksizliga girmiyor mu.ister anasinin evinden getirsin parayi ister getirmesin ne farkeder.Sonucta esi geri vercm demis.
Nerden biliyorsunuz konu sahibi esini sizden iyi tanir.vermez dediyse vermez
vercem demişte hemen yarın mı demiş,kaçan mı var üzerinden yıllar yıllar mı geçmiş,durum müsait olunca verir
eşi değil mi vermesin.ona bakan parayı kazanan eşi değil mi.hayat müşterek değil mi.istemiyorsa BO ŞAN SIN!!!!Nerden biliyorsunuz konu sahibi esini sizden iyi tanir.vermez dediyse vermez
oyle ama keske vermeseydim. altin parasini kullanmasaydik baska birirnden borc alacakti acil lazimdi cunku. bilmiyorum guya odeyecek o parayi bana ama ne zaman
Nerden biliyorsunuz konu sahibi esini sizden iyi tanir.vermez dediyse vermez
eşi değil mi vermesin.ona bakan parayı kazanan eşi değil mi.hayat müşterek değil mi.istemiyorsa BO ŞAN SIN!!!!
Sinirin bozulmasin arkadsim hayat muşterekÖncelikle bunu geri istemek zaten saçmalık, borç ortak borç, altınlar düğünde takılmış ortak altın, konu sahibinin kursağından geçen lokmayı adam kazanıp getiriyor eve zaten. Ama hadi istedi geri diyelim, siz bu konu sahibine hayır geri vermeyeceğim diyebilir misiniz? Benim burada okurken içime afakanlar bastı, adamın beyninde nöron kalmazdı valla geri veremem dese. Niye geri versin ya, kimin parasını kime iade ediyor? Kim kimden borç alıyor? Zaten anca geçiniyorlarmış. Ortada şarıl şarıl akan paralar varken adam kadının altınlarını gasp etse anlayacağım. Ama yok yani, yokluk. Ben erkek arkadaşımdan borç alsam onu neden geri ödeyeyim? Eve giren para belli çıkan para belli, elektrik faturasını sen öde ben de sana geri ödemek için borcumu biriktireyim mi diyeyim? Ne anladık o işten yani? Ya da o benden borç alsa kendime kuzu çevirip ona pilav mı yedireceğim bana olan borcu bitene kadar? Ya böyle abuk şey duymadım ben hayatımda. Sinirim bozuluyor bu zihniyete.
Ona kalmis bosanip bosanmamasi evet hayat musterek arkadasim bu yuzden insan esine vile guvenemiyor her zamn kenarda kendin sahsi icin kendini guvenceye almasi lazm.belli mi olur kk de neler okuyoruz .Aldatir maldatir Allah korusun sonra napicakeşi değil mi vermesin.ona bakan parayı kazanan eşi değil mi.hayat müşterek değil mi.istemiyorsa BO ŞAN SIN!!!!
hayalperestten çok konuyu sahiplendin,o başka konu açmış buraya uğramıyor.ayrıca konu sahibi kocasının parayı vereceğini ama ne zaman vereceğini bilmediğini yazmış.yanlış okumuşsunOna kalmis bosanip bosanmamasi evet hayat musterek arkadasim bu yuzden insan esine vile guvenemiyor her zamn kenarda kendin sahsi icin kendini guvenceye almasi lazm.belli mi olur kk de neler okuyoruz .Aldatir maldatir Allah korusun sonra napicak
oyle ama keske vermeseydim. altin parasini kullanmasaydik baska birirnden borc alacakti acil lazimdi cunku. bilmiyorum guya odeyecek o parayi bana ama ne zaman
bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya
Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi berde acaba.yanlis okumudaim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustrelik verdigibe pismandi bor dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederimhayalperestten çok konuyu sahiplendin,o başka konu açmış buraya uğramıyor.ayrıca konu sahibi kocasının parayı vereceğini ama ne zaman vereceğini bilmediğini yazmış.yanlış okumuşsun
Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi berde acaba.yanlis okumudaim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustrelik verdigibe pismandi bor dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederimhayalperestten çok konuyu sahiplendin,o başka konu açmış buraya uğramıyor.ayrıca konu sahibi kocasının parayı vereceğini ama ne zaman vereceğini bilmediğini yazmış.yanlış okumuşsun
Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi nerde acaba.yanlis okumudim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustelik verdigibe pismandi bir dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederim.hayalperestten çok konuyu sahiplendin,o başka konu açmış buraya uğramıyor.ayrıca konu sahibi kocasının parayı vereceğini ama ne zaman vereceğini bilmediğini yazmış.yanlış okumuşsun
Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi nerde acaba.yanlis okumudim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustelik verdigibe pismandi bir dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?