yanlismi yaptim? evlilik her durumda beraber olmakmidir

Tabikide hakli yine diyorum. O Hakliligi kocasinin geri verip diyim vermedigidir.Eee vercem diyorsun vermiyorsun buda haksizliga girmiyor mu.ister anasinin evinden getirsin parayi ister getirmesin ne farkeder.Sonucta esi geri vercm demis.

vercem demişte hemen yarın mı demiş,kaçan mı var üzerinden yıllar yıllar mı geçmiş,durum müsait olunca verir

Nasıl bir evlilik içerisindesiniz ben anlamıyorum gerçekten.
Ya da bende mi bir sorun var acaba.
Evlilik böyle birşey değil...

İyi günde ve kötü günde de bir arada olmak değil midir evlilik?
Konu paraya pula gelince "senin paran benim param" mı oluyor herşey.

Bir kere aklınıza geldi mi "eşim kötü bir rahatsızlık geçirse ben ne yaparım?"
Veya "şu kapıdan eşim gelemeyecek olsa ne halde olurum"

Bırakın bu kadar maddiyatçı kafada olmayı.
Herkes zor zamanlar geçiriyor zamanında var olan altınlar gidiyor, paralar gidiyor.
Önemli olan sağlık ve birlikte geçirilen tadı yerinde huzurlu bir hayat....

Bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim.
Mışlar - Mişler - keşkeler sadece sizi, evliliğinizi ve eşinizi yıpratır.
Evine bağlı, aklı başında, yanınızda ve sizi seven bir eşiniz varsa eğer, sadece kıymetini bilin derim.

Adam verecek de nereden verecek?
Evli değil misiniz siz?
Verecekse senin boğazından kısıp biriktirip verecek.
Fazla çalışıp ödeyecekse senin zamanından kısıp verecek.

Her türlü senden de gidecek yani.

Bence artık boşa kafaya takma.
Birikiminizi birlikte yapın.
Altınınızı yine koyun kenara.
Böyle daha tatlı olur.

Evliliği ticaret kapısı gibi mi Görüyorsunuz kocadan borcu için üstelik kumar aldatma gibi bir durum da yok para mı saklanır Allah aşkına düğün için olan borca gitmiş altinlariniz bundan 5 yıl önce 7 bilezik bir set takımım gitti düğün borclarimiza hiç bir gün eşime demedim geri ver diye kendisi getirdi yaptığı işlerden git bilezik al kendine diye geçen yıl yine araba alırken bileziklerimi bozdum sonra yine yaptı bu yıl yine bozdum yapmasa ne farkeder ki hem evlilik ortak ev ortak borç ortak para ortak bu nasıl iş anlamadim

oyle ama keske vermeseydim. altin parasini kullanmasaydik baska birirnden borc alacakti acil lazimdi cunku. bilmiyorum guya odeyecek o parayi bana ama ne zaman

Şöyle bir şeyi nasıl gururunuza yedirecektiniz anlayamıyorum.
Kocanız gidip başkasından borç isteyecek, siz kolunuza bilezik takacaksınız, hem de çalışmıyorsunuz.
Olur şey değil.

Nerden biliyorsunuz konu sahibi esini sizden iyi tanir.vermez dediyse vermez

eşi değil mi vermesin.ona bakan parayı kazanan eşi değil mi.hayat müşterek değil mi.istemiyorsa BO ŞAN SIN!!!!

Öncelikle bunu geri istemek zaten saçmalık, borç ortak borç, altınlar düğünde takılmış ortak altın, konu sahibinin kursağından geçen lokmayı adam kazanıp getiriyor eve zaten. Ama hadi istedi geri diyelim, siz bu konu sahibine hayır geri vermeyeceğim diyebilir misiniz? Benim burada okurken içime afakanlar bastı, adamın beyninde nöron kalmazdı valla geri veremem dese. Niye geri versin ya, kimin parasını kime iade ediyor? Kim kimden borç alıyor? Zaten anca geçiniyorlarmış. Ortada şarıl şarıl akan paralar varken adam kadının altınlarını gasp etse anlayacağım. Ama yok yani, yokluk. Ben erkek arkadaşımdan borç alsam onu neden geri ödeyeyim? Eve giren para belli çıkan para belli, elektrik faturasını sen öde ben de sana geri ödemek için borcumu biriktireyim mi diyeyim? Ne anladık o işten yani? Ya da o benden borç alsa kendime kuzu çevirip ona pilav mı yedireceğim bana olan borcu bitene kadar? Ya böyle abuk şey duymadım ben hayatımda. Sinirim bozuluyor bu zihniyete.

Sinirin bozulmasin arkadsim hayat muşterek

eşi değil mi vermesin.ona bakan parayı kazanan eşi değil mi.hayat müşterek değil mi.istemiyorsa BO ŞAN SIN!!!!
Ona kalmis bosanip bosanmamasi evet hayat musterek arkadasim bu yuzden insan esine vile guvenemiyor her zamn kenarda kendin sahsi icin kendini guvenceye almasi lazm.belli mi olur kk de neler okuyoruz .Aldatir maldatir Allah korusun sonra napicak

Ona kalmis bosanip bosanmamasi evet hayat musterek arkadasim bu yuzden insan esine vile guvenemiyor her zamn kenarda kendin sahsi icin kendini guvenceye almasi lazm.belli mi olur kk de neler okuyoruz .Aldatir maldatir Allah korusun sonra napicak
hayalperestten çok konuyu sahiplendin,o başka konu açmış buraya uğramıyor.ayrıca konu sahibi kocasının parayı vereceğini ama ne zaman vereceğini bilmediğini yazmış.yanlış okumuşsun

bazen cok soyledim erkek Adam halletseydi benim paramami kaldi. kizdi bana bidaha altinlardan bahsetme diye . of keske zengin biruyle evlenseydim ne bu ya

Offf bu ne ya.
Siz ciddi misiniz?
Görünen o ki daha zenginler (her kimse onlar) kapınızda kuyrukmuş. Keşke en zenginini alsaydınız.
Aşk için evlenilir
Ev sıkıntılıdır kaçış için evlenilir diyelim hadi
Para için evlenmenin kendini satmaktan farkı ne?

hayalperestten çok konuyu sahiplendin,o başka konu açmış buraya uğramıyor.ayrıca konu sahibi kocasının parayı vereceğini ama ne zaman vereceğini bilmediğini yazmış.yanlış okumuşsun
Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi berde acaba.yanlis okumudaim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustrelik verdigibe pismandi bor dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederim

Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi berde acaba.yanlis okumudaim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustrelik verdigibe pismandi bor dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederim

Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi nerde acaba.yanlis okumudim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustelik verdigibe pismandi bir dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederim.

Evet sahiplendim gibi oldu:))konu sahibi nerde acaba.yanlis okumudim goruslerimizi yaziyoruz dogal olarak ustelik verdigibe pismandi bir dahada vermicem diyordu bende sana ayrintili okumana tavsiye ederim.

Konu sahibi ban yedi. Egem e katılıyorum, eşinin ''borcunu'' ödeyeceğini ama tarihinin belli olmadığını söylemiş. Hoş, konu sahibi önceki konularında eşinin, bezini değiştirirken kendi kızını taciz edip etmeyeceğinden de emin olamıyordu. Bilemiyorum para konusunda verip vermeyeceğinden ne kadar emin.

Ovvv konu sahibesinin geçmiş konularına bir bakayım dedim de çok fena.
Konu sahibesi ciddi bir aşağılık kompleksi, müşkülpesentlik, tedirginlik içindesiniz.
Bir uzmana mı gitseniz acaba.
Bu kadar farklı konuyu alıp kafasına takan sonra da olay yerinden sessizce uzaklaşan kimseyi tanımadım.

12 yıllık evliligimizde 2 büyük iflas yaşamış biri olarak elimde ne kadar altınım varsa hepsini eşimin önüne koymuştum.
Yetmedi tutup işe girip bütün çalıştıgım aylıgı bankalara saydım bir bir.
Ne yapalım evlilik bu.
Her şey bizler için.
Olmasaydı iyiydi ama oldu.
Şimdi kaybettiklerimizi yerine koyduk ama tapular yine eşimin üzerine.
Daha bir gün aklımdan ulan acaba yanlış mı yaptım, bir tapu da benim üstüme olsun diye düşünmedim.
Eşime güveniyorsam zaten evliyim.
Güvenmiyorsam zaten bu tip şeylere asla girişmezdim.
Oturup tahlil edin evliliğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…