Yok ailemle de mutluyum ama kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum aslındaEğer ailenizle ilgili bir sorunuz yoksa, tabii ki ailenizle yaşamanız daha makûl...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ailemle de mutluyum ama kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum aslındaEğer ailenizle ilgili bir sorunuz yoksa, tabii ki ailenizle yaşamanız daha makûl...
Yazım yanlısı olabılır ben boyle sormayı tercıh ettımYanlız yaşayan yoktur da yalnız yaşayan vardır belki. Bir de öyle sorun.
Evet beni en cok korkutan o aslında psikolojik sorunum var acaba o yönden zorluk cekermiyim maddiyat da önemli tabi dediginiz gibi böyle bir seye kalkışmadan önce her şeyi düşünmek lazımOlumlu yanlari en basta ozgurluk, istedigini istedigin zaman yapabiliyorsun, kimse sana sole yap boyle yap demiyor vs. Calisiyorsan zaten cok da vakit kalmiyor. Yalnizligi sevenler icin hissiyati cok guzel diyebilirim. En buyuk olumsuz yani hastalik. Atiyorum dustunuz bayildiniz evde yalnizken..O yuzden kotu hissettigimde arkadasima kalmaya giderdim. Evde cikan sorunlari da tek kisi halletmek daha zor oluyor. Maddi olarak herseyi ince hesaplamak lazim ve herzaman hesapladiginizdan daha fazla masraf cikabilecegini dikkate alin. Guvenli bir semt mahalle olmasina dikkat edin. Bir de gercekten cok alisiyorsun suan evliyim buda guzel tabi ama minik evimi ozlerim hala.
Aileyle yasama konusu da kisiden kisiye degisir , ben hic dusunmedim bile. Bir yastan sonra zor bana kalirsa ama cok severek kalanlar da var.
Bir kere yazsanız yazım yanlışı olurdu doğru ama kac yerde yanlış yazılmış. Demek ki o kelimenin öyle yazıldığını dusunuyormussunuz. Ben de doğrusunu söyledim.Yazım yanlısı olabılır ben boyle sormayı tercıh ettım
Ailenle mutluysan senin için tavsiye etmem.Ailen destek olur.Evde bir ses olur.In cin yop oynuyor gibi oluyor yalnızken.Ha misafir de sevmem.Yalnizca evde misafir olmayan birileri olsun isterim sahsenYok ailemle de mutluyum ama kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum aslında
Ekonomik olarak güçlü isen manevi olarak yalnızlık daha da güçlendiriyor insanı. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım.öyle güzel anlattınız ki hemen ayrı eve cıkasım geldi çzellikle bu evde kural yok yazısına bayıldım![]()
AILE
O duvarlar üstüne üstüne geliyor bir zaman sonra
Hele senin için aileyle daha iyi
Ailen nasıl kısıtlayıcı mi?Benim değil doğrusu?[/QUOTE Yok asla kısıtlama yapmazlar en ufak bir sıkıntım yok ailemle ilgili ama kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ailem hayatım boyunca benim yanımda olamayacaklar sonuçta ailem hastalığım sürecin de hep destektiler hala da öyle beni de en çok düşündüren bu aslında
Nasıl mutluysan öyleKızlar yanlız yasayanlar varsa olumlu olumsuz yanları nelerdır bırde 29 yasında evlenmeyi düsünmeyen birisi icin aile ile yasamak mı sizce yanlız yasamak mı mantıklı