ben yine gelismelerden yazmak istedim. belki birileri ayni durumda olup bu konuyu okursa diye... gerci bi gelisme yok. ben aslinda ayniyim. icten tabii.. disa dönük biraz daha normal davranmaya calisiyorum. bi sene oldu... saka gibi koskoca bi sene... fakat ben hergün muhakkak o güne dönüyorum. o aciyi yasiyorum rutin bi sekilde. evet gercekten bu konuyu buraya actigimda cesaretimi toparlayip ayrilmam gerekti... neolursa olsun yasanmis yasanmistir.. unutulmuyor malesef. icimdeki aci gram dinmedi. dinmeyecekte. esime karsi eskisi gibi olamiyorum. hicmi hic ilgim yok. sevgim yok... saygim yok... kadinla ozamandan sonra tekrar bisey olmasada ben unutamiyorum. unutulacak bi aci degil gercekten.... rabbim kimseye göstermesin. aslinda burdaki herkesin yazdigi gibi... en bastan ögrenir ögrenmez terk etmem gerekliydi.
suan esimle o konulara girmiyorum. asla konusmuyoruz bu konulari. bi sil bastan yapmaya karar verdim onu sürdürmek istiyorum. ama hicte icimden gelmiyo. halen bi umut belki unuturum duygularim farkli olur... eskisi gibi oluruz diye ümitle bekliyorum. ama yok ... öle bisey sadece hayal.... her disari ciktigimda acaba o kadinla karsilasirmiyim korkusu, endisesi, tedirginligi.... simdi düsüncem sadece ayrilmis olsam acaba dahami iyi halim olacakti... bence muhakkak öyle olurdu. bundan daha kötü olabilirimiyim bilmiyorum. yine ölmez sag kalirsam yazarim.... dualarinizi bekliyorum...
senin kocan o kadından ne istiyorsa kadın da kocandan onu istiyor canım bunda anlamayacak ne var. bak sana tavsiyem ekonomik özgürlüğün varsa o adamı 1 dakika bile çekme.emin ol alasını bulursun.aUc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
Iyi bir baba diyorsunuz, bu tartisilir,ben yine gelismelerden yazmak istedim. belki birileri ayni durumda olup bu konuyu okursa diye... gerci bi gelisme yok. ben aslinda ayniyim. icten tabii.. disa dönük biraz daha normal davranmaya calisiyorum. bi sene oldu... saka gibi koskoca bi sene... fakat ben hergün muhakkak o güne dönüyorum. o aciyi yasiyorum rutin bi sekilde. evet gercekten bu konuyu buraya actigimda cesaretimi toparlayip ayrilmam gerekti... neolursa olsun yasanmis yasanmistir.. unutulmuyor malesef. icimdeki aci gram dinmedi. dinmeyecekte. esime karsi eskisi gibi olamiyorum. hicmi hic ilgim yok. sevgim yok... saygim yok... kadinla ozamandan sonra tekrar bisey olmasada ben unutamiyorum. unutulacak bi aci degil gercekten.... rabbim kimseye göstermesin. aslinda burdaki herkesin yazdigi gibi... en bastan ögrenir ögrenmez terk etmem gerekliydi.
suan esimle o konulara girmiyorum. asla konusmuyoruz bu konulari. bi sil bastan yapmaya karar verdim onu sürdürmek istiyorum. ama hicte icimden gelmiyo. halen bi umut belki unuturum duygularim farkli olur... eskisi gibi oluruz diye ümitle bekliyorum. ama yok ... öle bisey sadece hayal.... her disari ciktigimda acaba o kadinla karsilasirmiyim korkusu, endisesi, tedirginligi.... simdi düsüncem sadece ayrilmis olsam acaba dahami iyi halim olacakti... bence muhakkak öyle olurdu. bundan daha kötü olabilirimiyim bilmiyorum. yine ölmez sag kalirsam yazarim.... dualarinizi bekliyorum...
aradan ne kadar zaman gecerse gecsin unutmayacaksin unutamazsinben yine gelismelerden yazmak istedim. belki birileri ayni durumda olup bu konuyu okursa diye... gerci bi gelisme yok. ben aslinda ayniyim. icten tabii.. disa dönük biraz daha normal davranmaya calisiyorum. bi sene oldu... saka gibi koskoca bi sene... fakat ben hergün muhakkak o güne dönüyorum. o aciyi yasiyorum rutin bi sekilde. evet gercekten bu konuyu buraya actigimda cesaretimi toparlayip ayrilmam gerekti... neolursa olsun yasanmis yasanmistir.. unutulmuyor malesef. icimdeki aci gram dinmedi. dinmeyecekte. esime karsi eskisi gibi olamiyorum. hicmi hic ilgim yok. sevgim yok... saygim yok... kadinla ozamandan sonra tekrar bisey olmasada ben unutamiyorum. unutulacak bi aci degil gercekten.... rabbim kimseye göstermesin. aslinda burdaki herkesin yazdigi gibi... en bastan ögrenir ögrenmez terk etmem gerekliydi.
uzaktan söylemek kolay. evlilik yükü altında birde çocuğa sahip olun da aynı durumda sizi görelim,Kusura bakmayinda asil sizin gibi kadinlar oldugu icin erkekler bu kadar rahat aldatiyorlar.afam yapsin yapsjn siz affedin sonrada baska kadinlati suclayin sanki esinizin basina silah dayadi kadin benle ol diye
hey allah him ya bu adam bu kadini sizin evinize geyirse siz bu adamdan yine ayrillazsiniz en iyisi unuttun gitsin erkek tir yapar deyin
nasil olsa cok iyi bi baba
allah sizin gibi kadinlara akil fikir versin....
kimbilir belki adamı kendinden çok seviyordurKendine saygısı ve sevgisi olan kadın böyle adamı boşamalı ,
ne diye teredüt ediyorsunuz anlamadım adam uçkuruna sahip çıkamıyor ,keyfinde,
hayat ona güzel,
etrafında kadınlar ama hayat sana zindan ,sanırım doğru ve yanlış konusunda aklınız karışmış umarım tez vakit doğruyu bulur karar verir ve adama tekmeyi atarsınız
Iyi bir baba diyorsunuz, bu tartisilir,
Ancak yazdiklariniza gore iyi bir es olmadigi kesin.
Cocugunuz annesinin mutsuzlugunun hakim oldugu bir evde mutlu olacak mi saniyorsunuz?
Ustelik yillar sonra onun icin devam ettignizi ogrendiginde/anladiginda kendisini suclamayacak mi?
Daha ufacikken onun uzerine gereginden fazla yuk bindiriyorsunuz.
Iyi bir baba ise ayrilsaniz da ilgilenir, iki medeni insan gibi ayrilabilirsiniz bence,
Diger turlu sizin bu sevgisizlignizi bahane edip tekrar aldatabilecek ve bu sefer sizin tarafinizdan dahi hakli bulunabilecek bir durumla karsilasabilirsiniz,
Deneme karari vermissiniz ancak ustesinden gelemiyorsunuz belli ki,
Kendinizi daha fazla yormayin, uzmeyin bence.
Dusuncelerinizi toparlamak icin bir psikologa basvurun isterseniz, cunku biran once bu yilginlik halinden kurtulup bi karar vermeniz gerek sanki.
Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
sizmi onu heyecanlandıraksınız.bu kafayla çoook aldatılırsınız sizUc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?