yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Kadinin suan yeni bi iliakisi var...eger ole bsiey olursa asla durmam

kadını da tanıyor musunuz yoksa?
iyi de kadının ilişkisi varsa var,o da onu aldatır,evli sevgiliden çocuk aldıran kadından ,sevgiliyi aldatma da beklenir ki..
ayrıca o kadın olmasın başkası olur..adam dediğin 1. affedilmeden sonra ,kendini gerçekten affettirmeye çalışmayı,kulun kölen olmalıydı..

Uff bakiyorum....inanin hep bole dusunuyorim.bu adam nasil babalik yapacak...ama dedigim.gibi hatasiz kul yok diyorum.daha iyi olmasini umut ediyorum.en azondan gercekten bosandigimda keske biraz daha sabretseydim.yavrim.babasizligi belki tatmazdi dmeemk icin...tamamen esimle.ilgili umudumu yitirmem gerekiyor diye dusunuyorum

Bosanirsam yurtdisima gitmem gerek.ailem.brda birakmaz...zaten yakin olsak en azimdan hafta soblari gorusebilseler belki bukadar zorlanmam

Tüm bu yaşananlardan sonra neyi umut ediyorsun anlamadım?
Kadınları eve getirmesi falan mı gerekiyor umutlarının tükenmesi için?

Allah rızası için yapmayın bunu kendize yahu..Yapmayın.
Oğlun babasız büyümek zorunda değil, elbet babasıyla iletişimi devam edecek.
Bunun arkasına sığınmak çok büyük hata.

şoklardayım şu an.. Allah kimseye yaşatmasın..

Amaa benmde nacizane fikrim o adamla evliliğinizi sürdürmemeniz yönünde olacak diğer arkadaşlarım gibi.

Alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri bu olsa gerek. sizin bildiğinizi bildiği için kocanız dahada rahat tavırlar sergiliyor. Bu hep böyle devam edecek, ve sizin akıl sağlığınız hem bozulacak, hem de kendinizi dönüşü olmayan hastalıklarla bu zaman içerisinde hasta edeceksiniz..Ne gerek var..!

Senden ve Sağlığından da önemli değil yaaaa...

Eşinde bir çabalama var mı? Yoksa sen tek taraflı mı unutmaya çalışıyorsun?

Hatasız kul yok da, her hatayı da bir tutmamak lazım.. yemeğin dibini yakmakla, adam öldürmek aynı değil mesela...

Su cocuk meselesi zaten benide yikan..bu hale getiren.ogrenmemeyi tercih ederdim.ama ozamanda sureklo bi acaba olurdu icimde.cok igremc bi durum
Niye bole bisey yasatti
....cikmaz bi dert bitmez bi dert.....bole visey sebeb oldugu icin aklima geldikce tiksiniyorum

çok özür dilerim ama Einstein ın bir sözü vardır:

aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.

yorumsuz............

bence düşünce tarzınız doğru değil...hatalar insanlar için evet ama eşinizin yaptığı BİR HATA DEĞİL...1 kere yaptı şeytana uydu hadi hataydı...ama aynı hatayı sürdürmeye devam ediyor sabrederek kendinizi yıpratırsınız bu aşamadan sonra...çok yanlış bir yolda gidiyor sizde onun rüzgarında savruluyorsunuz...karar sizin..
bence ilk yapmanız gereken şey hastaneye gidip detaylı bir kontrol yaptırmak size bir hastalık bulaşmış mı diye..eğer affedicekseniz eşinizden de aynı şeyi isteyin yatağa girmeden önce...belki bu sayede utanır hiç sanmıyorum ama....

Eger coook coook akilli edebli olirsa evet...egee benim icin coook cooook cook fedakarlik yaparsa unutmama yardimci olursa cocugum.icin evet(((
Bide ben cocuklari cok seviyorum.cok cocugum.olsun isterdim hep
....ama esimde asla bi cocuk.daha istemiyorum..omrumde kecse asla

Amin amiinnn amiinnn....zor bile hafif kalir bu yasanan aciya

kendine gel ve BAS TEKMEYİ

hala oturup çözüm mü arıyorsun?

adam pişkin,arsız, utanmaz, Allah'tan korkmaz

Son düzenleme:

Amiin ammmiinn....insallah hayirlisi ne ise o olur....burda sonucu muhakak.paylasicam nekadar taman gecersede gecain.

Anladığım kadarıyla siz eşinizi tüm olanlara rağmen hala seviyorsunuz.
Ama yaşadıklarınızı da unutamıyorsunuz bu durumda yani boşanmayı çözüm olarak görmüyorsanız psikologa gitmenizde yarar var hatta eşinizle beraber gitmelisiniz. Unutmanız onun tekrar aynı hataya düşmemesiyle zamanla olacaktır.

(Sadece tek taraflı bakmamak gerekiyor hadiseye eğer bir hata varsa eşinizde en az o kadın kadar hatalı)

31 haftalık hamileyim şu ulvi annelik içgüdüsü bi bana uğramadı heralde ama doğmadan anlamam dimi kucağıma alınca anlarım birileri kesin bunu yazar ben baştan yazayım e hadi bakalım bebeğimi kucağıma alınca erimdir kocamdır çocuğumun babasıdır moduna giricem mi bekliyorum merakla, 9 senelik flört söz nişan düğün 1.5 senelik evlilik 11 senelik beraberlik beni değiştiremedi belki bebek beni acıların kadını yapar

Alışmış kudurmuştan beterdir.Hala hata diyorsun pessssss.Ailen yurtdışındaymış,bu daha iyi.Bakıyorsun ama görmüyorsun.Nickin gibi has kadın olsaydın keşke

Son düzenleme:

((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?

Aldatmaya gidene kadar 10 kere vazgeçebilirdi.. Sen yada oğlun onun aklına geldi mi aldatırken... Sen de doğru olanı biliyorsun ama zor geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…