- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Kadinin suan yeni bi iliakisi var...eger ole bsiey olursa asla durmam
böyle bir imkanınız olduğu halde bu adamı neden hala çekiyorsunuz??aldatma 1 kere olsa hadi affettiniz diyelim..adam bir de çocuk aldırmış..resmen o kadınla ayrı bir hayatı var yani..he kadını başkasıyla görmüş falan...o kadını bıraktı diyelim..başka bir kadının onun yerini almayacağı kocanızın bu sefer de başka bir kadınla beraber olmayacağı nereden belli?? belki kadında bir hastalık var eşiniz dolayasıyla size de bulaşacak?????
ayrıca oğlunuzun sizin ağladığınızı üzüldüğünüzü görerek babasına düşman olarak büyümesi daha mı doğru? ayrıca ahlaksız bir adam ona babalık adına ne öğretebilir??? çocuğuna ahlakı, terbiyeyi ,dini, imanı öğretebilir mi? hiç sanmıyorum..olaya bir de bu açıdan bakın bence.../B]
ben cesaretsizliği maddi anlamda söylemedim.Bence çocuğunuz böyle bir ailede büyürse siz farketmeseniz de mutsuz olur.Babasından neden uzak olsun ki o ayrılmıyor babasından siz ayrılıyorsunuz.Sürekli birlikte olmasına izin vererek bence bu sorunu aşabilirsiniz.Kendiniz daha kendinize yakışır yaşarsınız en azından.
Uff bakiyorum....inanin hep bole dusunuyorim.bu adam nasil babalik yapacak...ama dedigim.gibi hatasiz kul yok diyorum.daha iyi olmasini umut ediyorum.en azondan gercekten bosandigimda keske biraz daha sabretseydim.yavrim.babasizligi belki tatmazdi dmeemk icin...tamamen esimle.ilgili umudumu yitirmem gerekiyor diye dusunuyorum
Uff bakiyorum....inanin hep bole dusunuyorim.bu adam nasil babalik yapacak...ama dedigim.gibi hatasiz kul yok diyorum.daha iyi olmasini umut ediyorum.en azondan gercekten bosandigimda keske biraz daha sabretseydim.yavrim.babasizligi belki tatmazdi dmeemk icin...tamamen esimle.ilgili umudumu yitirmem gerekiyor diye dusunuyorum
eşinden çocuk aldırmış....
sen hala düşünüyorsun :26:
çok şey yazarım da banlanmaktan değil, kalbini kırmaktan korkuyorum...
o kocaya ne yapılır biliyormusun sen?
bilmiyorsun belli zaten, ya da işine gelmiyor ahhh ahhhh
Eger coook coook akilli edebli olirsa evet...egee benim icin coook cooook cook fedakarlik yaparsa unutmama yardimci olursa cocugum.icin evetArkadaşım sen bu adamı mı hak ediyorsun? Mesleğinde varmış, belki daha iyi bile olur durumum diyorsun... Çevremde boşanmış ailenin çocukları var, hiç boyunları bükük de değil..
Sen ömrün boyunca bu adamın sevgilileri ile mi uğraşacaksın? Boşanmak çok çok zor bir karar, süreci çok zor, burada yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler..
ömrünü bu adamla mı bitirmek istiyorsun?
Canım yaşadıkların çok üzücü gerçekten.Böyle durumlara çevremde çok şahit oldum.Maalesef böyle kadınlar var.Yeryüzünde hiç bekar erkek yokmuş gibi evli hatta çocuklu erkeklerle birlikte olan kadınlar...Tabii kadınlar kadar erkeklerde suçlu.Allah hepsini bildiği gibi yapsın.Yaşadıklarını unutman tabii ki çok zor ama bir şekilde kendin ve çocuğun için doğru olana karar vermelisin.Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım...
Su cocuk meselesi zaten benide yikan..bu hale getiren.ogrenmemeyi tercih ederdim.ama ozamanda sureklo bi acaba olurdu icimde.cok igremc bi durum
Niye bole bisey yasatti
....cikmaz bi dert bitmez bi dert.....bole visey sebeb oldugu icin aklima geldikce tiksiniyorum
Eşiniz hata yapmış, herkes hata yapar. Kesinlikle verdiğiniz her kararda sonuna kadar haklısınız. Kolay kabul edilebilir birşey değil. Sana karşı davranışlarında bir pişmanlık seziyorsan ayrılma derim ben.
Evet aldatılmak çok zor, Allah kimseyi o duruma düşürmesin. İş çevremde dört dörtlük kadınlarını aldatan o kadar adam var ki, eşlerinden de vazgeçemiyorlar. Aynı hataları bir daha yapmaması için dua edin, Allah kimseyi şaşırtmasın. Durumu kurtarmak için bocalayıp size daha tepkisel de yaklaşabilir. Yaşadıklarınızı zamanla bir nebze unutursunuz. Babadan ayrı büyüyen birisi olarak kimsenin aynı şeyleri yaşamasını istemem. Aile önemli, affedin Allah'ı vekil kılın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Kadında mı evli yoksa ?
size açık açık tek bir şey soracağım. belki bu soruyu bu kadar açıklıkla karşınızda görünce bir silkinir, ne yapıyorum diye düşünürsünüz: "başka bir kadını koynuna almış,başka bir kadının tenine değmiş olan bu adamı siz nasıl koynunuza yatağınıza alabiliyorsunuz?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?