Yannz da Sevgilinize kur yaplsa?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
esiniz veya sevgilinizle birlikteyken aynı ortamda bulundugunuz bir kız sevgilinizin ilgisini cekmeye calısıp ona kur yaparsa o anda ne yapardınız

gulerek izlerdim.. izledim de kac kez.. kalkarken sevgilime guzel bi opcuk kondurdum o da bana sarildi oyle ciktik o mekanlardan.

yapan kızı pataklamak gelirdi içimden ama senin yaptıgın daha sinir etmiştir :)

1 kere karşılaştım böle bi durumla üniwersitede.. benim bişe yapmama gerek kalmdan nişanlım demişti hareketlerin rahatsız edio fazla cıwıdın biraz katı hale geç diekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Ben sırf anladığım diye yakın temasta bulunmazdım ama yokmuş gibi davranırdık zaten ben farkediyorsam sevgilimde farkedecekti bu durumu sanırım lafını esirgemez (ben çok yakın teması seven bir insan değilim kalabalıkta o yüzden yani)naniknanik

ooooooo kıyamet kopar dunyayı ona dar ederım bır hafta once tatıldeydık esım yuzmeyı sevıyo ben yuzmeyı bılmedııgım ıcın gıtmedım plajdada ankarada yasayan kızlarla tanıstı kayınvalıdem gercı kızlar atladı bızım sohbetımıze neyse esım denıze gıttı bende ona bkıyorum bır baktım kızlarla top oynuo kızların arkadasları fılan var bırde benım kaynım var gorur gormez delı oldum kostum denıze hemen esımı cagırdım sen ne yaptıgını sanıyorsun dedım ben oturuyum sen topmu oynuyorsun hemen yanıma gelıyorsun dedım bır daha denıze sokmadın o kızlarla bır sohbet etttttt kıyametı koparırım dedım hıc ne denıze gırdı nede konustu neymıs kızların arkadasları varmıs banane dedım kızdım yanımdan ayrılamadı delıııııııı

kızlar esımın evlı oldugunu bılıyordı allah var ole asıkma gıbı bırsey olmadı ama ben genede oyun oynamasına bıle rahatsız olurum yanımdan ayırmam

erkekler ya bilmeden yapıyor boyle seyleri yada inadına anlamadım :1shok:

yapan kızı pataklamak gelirdi içimden ama senin yaptıgın daha sinir etmiştir :)

Neden canim?? Burda kizin yaptigindan daha önemli olan sey sevgilinin tavridir...

Kizin kurlarina karsilik veriyorsa, benim yanimda kiza yesil isik yakiyorsa....zaten yapicak birsey yok...bitirrim....cevresinde dolasan ona kur yapan her kizi pataklayamicagima göre hadi sana güle güle derim olur biter....

Ama yok umursamiyormu? Hic bakmiyor ilgilenmiyormu? o zaman bilirimki demek ben yaninda olmasamda bana büyük ihtimal ile sadik kalacaktir...ona olan güvenim artar, kur yapan yapsin...beni beraber oldugum insanin tavir baglar.

:mymeka:
erkekler ya bilmeden yapıyor boyle seyleri yada inadına anlamadım :1shok:

valla cnm ole bır sınırlendım kı korktu yanımdan ayrılamadı kardesıde benım sınır oldugumu bılıyor yaaaa sokakda annesı babası ben erdem gezıyoruz erdemın koluna gırıyorum ablaaaaaaaaaaaa bırak abımı demesın mı delı cocuk ılla benı gıcık edecek kızlar gecıodu onumuzdennnnnn anne ablama bırsey sole fılan dıoduÇok üzgünüm çoook

hç bişey yapmam gülsümün dediği gibi eşimin tavrı önemlidir benim için sadece izlerim nasıl davrandığına bakarım . ona göre bilet keserim

tuhaftır ama bana gerek kalmadan eşim hemen tersler laf söyler ters bakar kıza bana bişi kalmaz yapmak için ama ben çok gülerim o durumlarda ...daha bi yanaşır bana öper falan sanki kız tecavüz edecek yanaşırda yanaşır bana :)))))))))))

ay alemsin ya

benimkide her seferınde hiç gormemiş gibi yapar banada belli etmemeye çalışır gerılmeyelım dıe ölece sarılır gıderız bende gormemıs gıbı yaparım ee çok yuz bulmasın şımarmasın kızlarda begenıo felan gıbılerınden :):1rolleyes:

eeeeeeeeeee başına gelecekleri biliyordur da ondan :roflol::roflol:

esiniz veya sevgilinizle birlikteyken aynı ortamda bulundugunuz bir kız sevgilinizin ilgisini cekmeye calısıp ona kur yaparsa o anda ne yapardınız

hiçbişey söylemem zaten kıza bakışım yeterli olacaktır. dövmekten beter ederim valla adamı. kötükedihüso

sevgilme daha çok yakınlasırım öperim severm
ku yapanın göznün içine sokarım
adamı hasta etmesinklava:kappe kimse artık oklava:

benimde başıma geldi bi kere toplanıp herkes çift olmak üzere pikniğe gittik,ama yanımızda tanımadığımız 2 kız daha vardı,arkadaşın sevgilisinin okuldan arkadaşlarıymış.ne işleri varsa bizle artık.önceden bahsedilmiş o kızlardan,belli,benimki isimlerini biliyo ama cisimlerini o da ilk defa gördü benim gibi.isimlerini biliyo olması bile bana enteresan geldi,meğerse arkadaşın sevgilisi onlardan hep bahsedermiş.sevgilime sorduğumda o söyledi,ama her defasında 'banane onlardan yaa' diyodu.neyse işte,o günde yedik içtik muhabbet falan,derken arada bi karşıdan kaçamak bakışlar görüyorum.benimki ortam itibariyle şımardı arkadaşlarının arasında.kızın farkında bile değil.maymunluklar yapıyo,şımarıklıktan ne yiyeceğini şaşırıyo çocuk gibi.derken kızcağız kahve aldı,kimse içmeyince benimkine ısrar etmeye başladı,hemde adınıda bastıra bastıra sööleyerekten.arkadan kurabiye yapmış hatun,o kadar yemeğin üstüne kimse yemeyince koca kurabiye kabını benimkinin önüne bariz bi şekilde itip 'al sen ye hadi' dedi yine benimkinin adını söyleyerek.kızın saçını başını yolasım geldi yemin ederim,sanki benim sevgilimi 40 yıldır tanıyomuş gibi davranıyodu.al güzelim sen kurabiyeni kendin ye,yoksa birazdan ben seni yiyecem diyerekten içimden 'hayır,yemesin o artık bişey,yeterince yedi zaten' dedim,ittim kızın önüne kurabiye kabını.benimki hala durumun farkında değildi,ben soğuk davranmaya başladım.sarılıyo,öpüyo,'bi'tanem niye kızdın bana?naptımki ben?' falan diyokaydirigubbakcemile3 kızlar valla bööle hatunlara meydan bırakmayın,niyeti olmayan adamı bile yoldan çıkarır bunlar..:1closedeyes:

Son düzenleme:
nasıl kızlar bunlar anlamıyorumki ben kendi sevgilimi bırak baskasının sevgilisine falan sarkanı gorsem uyus oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…