ooooooo kıyamet kopar dunyayı ona dar ederım bır hafta once tatıldeydık esım yuzmeyı sevıyo ben yuzmeyı bılmedııgım ıcın gıtmedım plajdada ankarada yasayan kızlarla tanıstı kayınvalıdem gercı kızlar atladı bızım sohbetımıze neyse esım denıze gıttı bende ona bkıyorum bır baktım kızlarla top oynuo kızların arkadasları fılan var bırde benım kaynım var gorur gormez delı oldum kostum denıze hemen esımı cagırdım sen ne yaptıgını sanıyorsun dedım ben oturuyum sen topmu oynuyorsun hemen yanıma gelıyorsun dedım bır daha denıze sokmadın o kızlarla bır sohbet etttttt kıyametı koparırım dedım hıc ne denıze gırdı nede konustu neymıs kızların arkadasları varmıs banane dedım kızdım yanımdan ayrılamadı delıııııııı
yapan kızı pataklamak gelirdi içimden ama senin yaptıgın daha sinir etmiştir :)
erkekler ya bilmeden yapıyor boyle seyleri yada inadına anlamadım :1shok:
tuhaftır ama bana gerek kalmadan eşim hemen tersler laf söyler ters bakar kıza bana bişi kalmaz yapmak için ama ben çok gülerim o durumlarda ...daha bi yanaşır bana öper falan sanki kız tecavüz edecek yanaşırda yanaşır bana :)))))))))))
tuhaftır ama bana gerek kalmadan eşim hemen tersler laf söyler ters bakar kıza bana bişi kalmaz yapmak için ama ben çok gülerim o durumlarda ...daha bi yanaşır bana öper falan sanki kız tecavüz edecek yanaşırda yanaşır bana :)))))))))))
esiniz veya sevgilinizle birlikteyken aynı ortamda bulundugunuz bir kız sevgilinizin ilgisini cekmeye calısıp ona kur yaparsa o anda ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?