- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğinde çok haklısın.Aslında dünyanın çivisi çıkalı çok oldu. Tek fark artık haberlerin yayılması daha kolay tek tuşla sosyal medyada. Haber kanalları bile Whatsapp İhbar Hattı oluşturuyor. Eskiden olduğu gibi her şeyi gazeteden öğrendiğimiz çağlar olsaydı duymamaya devam ederdik diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum benim fikrim de halka açık meydanda TV lerde de canlı yayın yaparak diri diri yakılma larından yana bakalım o zaman kim cesaret edebilecek Böyle bir şeye bu dünya gittikçe kötü oluyor biz bu çocukları nasıl büyüteceğiz bir anne olarak Yüreğim yanıyor Allah 1000 türlü belalarını versin inim inim inleye inleye gebersinlerBu kanı bozuklar ifşa edilmeli, linç edilmeli, diri diri yakılmalı ibreti alem olsun diye.
Devlet gerekeni yapmıyorsa insanlar yapmalı. Bazen içim o kadar kin doluyor ki, keşke bir tim olsa, bu adamları tek tek yakalayıp işkence ile infaz edip yayınlasalar. İçim bir türlü soğumuyor çünkü!
Nereden duydunuz? İnşallah hemen olup bitmemiştir işkence ile öldürmüşlerdir.
nerde duydunuz bu haberi ? gazetede bulamadim
Dediğinde çok haklısın.
Bu haberlere ulaşmak, bunları bilmek acaba eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor mu?
Yayılmasa, konuşulmasa daha mı iyi? Yoksa sessizlik kabullenişi mi getiriyor?
Tecavüzcüleri,hele çocuğa tecavüz edenleri hapiste pek sağ bırakmazlarmış. Bu bilinen ama gizlenmeye saklanan bir gerçek.Nereden duydunuz? İnşallah hemen olup bitmemiştir işkence ile öldürmüşlerdir.
Ben cezaevi bağlantısı olan birinden duydum. Sosyal medyada da iddia var ama kaldığı cezaevi de akibeti de şuan gizliymis.
Bir kaç gün içinde netleştir durum. Ama inşallah doğrudur.
Ben insanları gaza getirdiğini düşünmüyorum. Yani mesela sizin gibi birisi haberlerde izleyip "Aaa neden ben de tecavüz etmiyorum ki, neden karımı dövmüyorum" demiyor. Zaten bu potansiyeli olan elemanlar yapıyor bunu. Hep yapıyorlardı, kadın cinayeti hep vardı. Töre cinayetleriyle kimbilir ücra bir köyde kaç kadın öldü eskiden sessiz sedasız gömdüler. Biliyor muyuz, yok. Ya da 3 yaşındaki Irmak'tan haberimiz olabilir miydi mesela? Ama şimdi herkesin elinde akıllı telefon var, bir haber çok rahat yayılıyor bazen insanlar kendi kendilerini Facebook'ta ifşa ediyor. Yani bence hep vardı, sadece daha çok ortaya çıktığı için bize çoğalmış gibi geliyor.
Black mirrorSon dönem bilimkurgu dizilerinde bu konular çokça işleniyor. Sanal gerçeklik uygulamaları ile aynı kötülük ona her gün uygulanabilir, hem böylece başka bir mahkumdan da medet umulmamış olur, belki yürekler biraz huzur bulur.
Ne zaman bitecek bu haberler! Artik caydirici cezalarin gelmesi lazim.
ben bu yaratiklari vergilerle vs, beslemek istemiyorum!
Bende böyle düşünüyorum .. duyulmasa daha mı iyi sanki.. göze soka soka düzelir inş...Ben insanları gaza getirdiğini düşünmüyorum. Yani mesela sizin gibi birisi haberlerde izleyip "Aaa neden ben de tecavüz etmiyorum ki, neden karımı dövmüyorum" demiyor. Zaten bu potansiyeli olan elemanlar yapıyor bunu. Hep yapıyorlardı, kadın cinayeti hep vardı. Töre cinayetleriyle kimbilir ücra bir köyde kaç kadın öldü eskiden sessiz sedasız gömdüler. Biliyor muyuz, yok. Ya da 3 yaşındaki Irmak'tan haberimiz olabilir miydi mesela? Ama şimdi herkesin elinde akıllı telefon var, bir haber çok rahat yayılıyor bazen insanlar kendi kendilerini Facebook'ta ifşa ediyor. Yani bence hep vardı, sadece daha çok ortaya çıktığı için bize çoğalmış gibi geliyor.
Bunu bi yerde söylesek insan hakları diye kalkar millet ayağa.. insan mı ki onlar..