• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

Aslında dünyanın çivisi çıkalı çok oldu. Tek fark artık haberlerin yayılması daha kolay tek tuşla sosyal medyada. Haber kanalları bile Whatsapp İhbar Hattı oluşturuyor. Eskiden olduğu gibi her şeyi gazeteden öğrendiğimiz çağlar olsaydı duymamaya devam ederdik diye düşünüyorum.
Dediğinde çok haklısın.
Bu haberlere ulaşmak, bunları bilmek acaba eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor mu?
Yayılmasa, konuşulmasa daha mı iyi? Yoksa sessizlik kabullenişi mi getiriyor?

Bu kanı bozuklar ifşa edilmeli, linç edilmeli, diri diri yakılmalı ibreti alem olsun diye.
Devlet gerekeni yapmıyorsa insanlar yapmalı. Bazen içim o kadar kin doluyor ki, keşke bir tim olsa, bu adamları tek tek yakalayıp işkence ile infaz edip yayınlasalar. İçim bir türlü soğumuyor çünkü!
Kesinlikle katılıyorum benim fikrim de halka açık meydanda TV lerde de canlı yayın yaparak diri diri yakılma larından yana bakalım o zaman kim cesaret edebilecek Böyle bir şeye bu dünya gittikçe kötü oluyor biz bu çocukları nasıl büyüteceğiz bir anne olarak Yüreğim yanıyor Allah 1000 türlü belalarını versin inim inim inleye inleye gebersinler

Dediğinde çok haklısın.
Bu haberlere ulaşmak, bunları bilmek acaba eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor mu?
Yayılmasa, konuşulmasa daha mı iyi? Yoksa sessizlik kabullenişi mi getiriyor?

Ben insanları gaza getirdiğini düşünmüyorum. Yani mesela sizin gibi birisi haberlerde izleyip "Aaa neden ben de tecavüz etmiyorum ki, neden karımı dövmüyorum" demiyor. Zaten bu potansiyeli olan elemanlar yapıyor bunu. Hep yapıyorlardı, kadın cinayeti hep vardı. Töre cinayetleriyle kimbilir ücra bir köyde kaç kadın öldü eskiden sessiz sedasız gömdüler. Biliyor muyuz, yok. Ya da 3 yaşındaki Irmak'tan haberimiz olabilir miydi mesela? Ama şimdi herkesin elinde akıllı telefon var, bir haber çok rahat yayılıyor bazen insanlar kendi kendilerini Facebook'ta ifşa ediyor. Yani bence hep vardı, sadece daha çok ortaya çıktığı için bize çoğalmış gibi geliyor.

Yorum yapamiyorum yaparsam ceza alicam.... Oz babasi olmasi yada olmamasi onemli degil burda sapik sapiktir.. Ama bir insan kucucuk bir cocuga neden nasil bunu yapar. Nasil bir göz donmesi bu ya.... Valla o psikolojiyi omur boyu anlayamicam... Anlamakta istemiyorum benim aklim beynim midem almiyor bu konulari :KK43:

Ben insanları gaza getirdiğini düşünmüyorum. Yani mesela sizin gibi birisi haberlerde izleyip "Aaa neden ben de tecavüz etmiyorum ki, neden karımı dövmüyorum" demiyor. Zaten bu potansiyeli olan elemanlar yapıyor bunu. Hep yapıyorlardı, kadın cinayeti hep vardı. Töre cinayetleriyle kimbilir ücra bir köyde kaç kadın öldü eskiden sessiz sedasız gömdüler. Biliyor muyuz, yok. Ya da 3 yaşındaki Irmak'tan haberimiz olabilir miydi mesela? Ama şimdi herkesin elinde akıllı telefon var, bir haber çok rahat yayılıyor bazen insanlar kendi kendilerini Facebook'ta ifşa ediyor. Yani bence hep vardı, sadece daha çok ortaya çıktığı için bize çoğalmış gibi geliyor.

Bundan 10 yıl önce, ben bunları duymamışken, başıma gelse, karşıma çıksa ne yapacağım konusunda fikrim olmadan, adaleti falan beklerdim.
Ama artık her gün karşımıza çıktığı için, bunu duymak bu kadar korkunç olduğu için,
adam öldürürüm diyene,
“tavuk mu öldürüyorsun, kolay mı öyle” diyen ben,
Öldürürüm. Kendimi bu çocuğun annesi yerine, ırmak’ın Annesi yerine, yada düğündeki çocuğun annesinin yerine koyunca aklıma başka yapacak hiç Bir şey gelmiyor.
Bu haberler benden bir tecavuzcu çıkarmadı ama potansiyel katil çıkarmış olabilir.

Son dönem bilimkurgu dizilerinde bu konular çokça işleniyor. Sanal gerçeklik uygulamaları ile aynı kötülük ona her gün uygulanabilir, hem böylece başka bir mahkumdan da medet umulmamış olur, belki yürekler biraz huzur bulur.
Black mirror ;)

Bunlara idam olmaz bencede ufak ufak keseceksin ölmeyecek hemen hepsini hissedecek ben gönüllüyüm yapmaya gözümü kırparsam :KK14:

Işte ben bir hukukçu olarak kamu vicdanı adına, çocuk tecavüzcüleri için ayrı bir düzenleme ile idam cezası getirilmesi taraftarıyım.

Tanıdığım çoğu hukuk bürosunun da ilk prensibi çocuk tecavüzcülerini savunmamak.

Adaleti, içerde cezalarının infazının dolmasını bekleyen, ıslah edilmeleri gerekirken, onlari tekrar katil olmaya zorlayan kader mahkumlarindan beklemek de trajikomik.

Bende böyle düşünüyorum .. duyulmasa daha mı iyi sanki.. göze soka soka düzelir inş...

Böyle pisliklerin çocukları olmasın, toplasınlar hepsini birbirlerini halletsinler. Valla haberlere her baktığımda en can acıtıcı olanlar bunlar, niye ya yarabbim niye yani o kadar iyi niyetli insan var anne baba olmak için çabalıyor bu pislikler şak diye çocukları oluyor. Yemin ediyorum kazığa falan oturtasım geliyor böyle tipleri

Bunu bi yerde söylesek insan hakları diye kalkar millet ayağa.. insan mı ki onlar..

Serap izgünün programına her gün çıkan bi adli tıp profesörü var.Pedofililer için “bu bi hastalık değil, tedavisi yok.Bu insanlar sonsuza dek bi yere kapatılmalı, yoksa dışarı çıktıkları an gene yaparlar.Siz nasıl bi erkek/kadın olarak karşı cinse ilgi duyuyosunuz onlar da aynı şekilde çocuklara ilgi duyuyolar ve bu asla değişecek bişey değil” diyor.Adam bunu bir doktor olarak her gün söylüyor koskoca tv kanalında.

Hal böyleyken hapis cezası nedir.Bilimsel olarak kanıtlanan bilinen bişey için biz bu pislikleri hapislerde daha niye besliyoruz.Çıkıp bidaha yapsınlar diye mi.Göz göre göre duyarsız ve yetersiz kalınan bi konu bu.Lanet olsu böyle düzene.

Back
X