• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

Bende böyle düşünüyorum .. duyulmasa daha mı iyi sanki.. göze soka soka düzelir inş...

Şimdi ki çoğu diziye bakarsak gerçekten hiç aklıma gelmeyen sapıklıklar görüyorum ..
Ve iyi bir amacı olduğunu düşünmüyorum böyle dizilerin üvey öz baba yan gözle bakıp kızına bir ton şey yapıyor ve daha bir sürü aklımın almadığı pislikler..
Bu zihniyette olanlara fikir vermek gibi bir şey oluyor bu diziler böyle sapkinligi olanların çoğu bu tarz şeyler izlerken fikir sahibi oluyor..
Özgecan aslan...masum melek kalbimin hüznü..
Ona bu caniliği yapan pislikler
Ifadelerinde fatmagulunsucune dizisindeki tecavüz sahnesini izlediklerini anlatmışlardı ve daha bunun gibi bir sürü olay...

Şimdi ki çoğu diziye bakarsak gerçekten hiç aklıma gelmeyen sapıklıklar görüyorum ..
Ve iyi bir amacı olduğunu düşünmüyorum böyle dizilerin üvey öz baba yan gözle bakıp kızına bir ton şey yapıyor ve daha bir sürü aklımın almadığı pislikler..
Bu zihniyette olanlara fikir vermek gibi bir şey oluyor bu diziler böyle sapkinligi olanların çoğu bu tarz şeyler izlerken fikir sahibi oluyor..
Özgecan aslan...masum melek kalbimin hüznü..
Ona bu caniliği yapan pislikler
Ifadelerinde fatmagulunsucune dizisindeki tecavüz sahnesini izlediklerini anlatmışlardı ve daha bunun gibi bir sürü olay...
Cnm ben dizilerden bahsetmedim haberlerde yapanların ifşa edilmesinden bahsettim.
Ayrıca o pis sapığın bahane ettiğini düşünüyorum ...

Cnm ben dizilerden bahsetmedim haberlerde yapanların ifşa edilmesinden bahsettim.
Ayrıca o pis sapığın bahane ettiğini düşünüyorum ...
Kuzum biliyorum işte dizi haber bence hepsi biraz aynı gibi..
Ve ben bunu bi yerde daha okumuştum biliyor musun bu zihniyette olanlar bu tarz flim dizi izleyip fikir sahibi olduklarını biliyrum

Yorum yapamiyorum yaparsam ceza alicam.... Oz babasi olmasi yada olmamasi onemli degil burda sapik sapiktir.. Ama bir insan kucucuk bir cocuga neden nasil bunu yapar. Nasil bir göz donmesi bu ya.... Valla o psikolojiyi omur boyu anlayamicam... Anlamakta istemiyorum benim aklim beynim midem almiyor bu konulari :KK43:

Başka bir olayda baba şunu diyor “efenim ağaç diktiniz meyvesini ilk siz tatmaz mısınız? “ kızına tecavüzle suçlanırken.. böyle bir zihniyet böyle bozuk bir insan

Işte ben bir hukukçu olarak kamu vicdanı adına, çocuk tecavüzcüleri için ayrı bir düzenleme ile idam cezası getirilmesi taraftarıyım.

Tanıdığım çoğu hukuk bürosunun da ilk prensibi çocuk tecavüzcülerini savunmamak.

Adaleti, içerde cezalarının infazının dolmasını bekleyen, ıslah edilmeleri gerekirken, onlari tekrar katil olmaya zorlayan kader mahkumlarindan beklemek de trajikomik.

İdamın tek sıkıntısı masum insan güme giderse geri dönüşünün olmayışı. Hukukçuymuşsunuz benden daha iyi biliyorsunuzdur, yıllarca hapis yatıp sonra suçsuz olduğu anlaşılan insan da azımsanacak miktarda değil. Masum birinin gümbürtüye gitmesi de var işin ucunda, yoksa ben de bu kanı bozukların rehabilite edilerek topluma kazandırılabileceği düşüncesini taşımıyorum.

Yorum yapmak istiyorum,yapamıyorum....

.......

Allahım belalarını her iki dünyada da en ağır şekilde versin.
Affetmesin Rabbim,affetmesin.

Ülkeye idam cezası gelirse, önce bu sapıkları bahane edecekler ama daha sonra siyasiler yada masumlar tek tek gidecek bunu belirtmeden geçmeyim. İftira olasılıklarında ne olacak masum insanların da canı yanabilir?

Sizce idam caydırıcı olur mu peki? Hapis cezası zaten çözüm değil. Ama pedofili de şizofreni gibi insanların beyinde kontrol edemediği bir hastalık. Bu sapkınlara 3 sene ceza verse çıkınca yine devam. Pedofillerin/ensestlerin idam örnekleri ile cayacaklarını düşünmüyorum sadece idam ile sayılarında azalış olabilir bir nebze. TV'de doktorlar bunun bir hastalık olduğunu ve tedavisinin mümkün olmadığını, o sapkınların beyinlerinin bu şekilde çalıştığını söylüyorlar. Evlerden ırak bir insan nasıl böyle bir ruh haliyle yaşayabilir , bizim onlara baktığımız algıdan bakmadıkları kesin :(

3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.

Bir de şunları beslemeyelim.
Yalan haber o sanirim haberlerde falan gormedim bilinmedik siteler yazmis millet galeyana gelmesin diye tahmin ediyorum en son guvenlik gerekcesi ile nakledildigi cezaevini aciklamiyorlardi birak vergimizle beslenmeyi 3 yasindakini koruyamayan devlet sapigi koruyor onleme bak cezaevi ismi aciklanmiyor
Bunlari korumasinlar normal hucreye koysunlar yeter hicbiri canli cikmaz temizlik olur ama koruyorlar tek kisilik hucrelerde bakip besliyorlar

İdamın tek sıkıntısı masum insan güme giderse geri dönüşünün olmayışı. Hukukçuymuşsunuz benden daha iyi biliyorsunuzdur, yıllarca hapis yatıp sonra suçsuz olduğu anlaşılan insan da azımsanacak miktarda değil. Masum birinin gümbürtüye gitmesi de var işin ucunda, yoksa ben de bu kanı bozukların rehabilite edilerek topluma kazandırılabileceği düşüncesini taşımıyorum.

Size hak veriyorum zaten bizler bu özel durum dışında asla idam cezasını savunamayız.

Ama bir de kamu vicdanını rahatlatmak var. Yani hal böyle olunca halk kendi adaletinin peşine düşüyor malesef.

Bir de şu var ki içerde 20 yıl yatan ve masum olduğu onca yıl sonra anlaşılan insanlar da var, giden yılların bir ömrün de telafisi yok, maddi bir tazminat ödeniyor o.

Bazen kâr zarar terazisine koymak gerekir işte. Terazi de çok hassas olmalı malesef.

Biz her insanın savunulma hakkı olduğu inancıyla egitiliyoruz. Ama çocuk tecavüzcülerini hicbir avukatın midesinin alarak savunacağını da düşünmüyorum. Ki genelde dediğim gibi savunmuyorlar da.

Çocukalr ne zamana kaldılar... eskiden de varmış. Ama artık korkusuzlar sonunda acı yok. Gir hapse çık. İdam olsa 2 kısası kısas o elleri kesilse sonra uçkuru delik deşik edilse birinin . Bakayım devamı gelecekmi. Ş.....z namussuz alçak canavarlar. Yok olsun kahrolsun hasta ruhlu pisikopatlar. Allahım bizleri evlatlarımızı koru. Nolur koru bizleri.

Bir de bu sapıkların fotoğraflarını ya da görüntülerini buzluyorlar isim ve soyisimlerinin baş harflerini veriyorlar. Sadece yasalar değil medyada koruyor. Ben bilmek ve görmek istiyorum bi yerde denk gelirsem yüzüne okkalı bir tükürük fırlatmak istiyorum!

İdama gerek yok ki korumasinlar yeter normal hucreye koysunlar neden ayri kogus neden ayri hucre neden ayiriyorlar biliceklerki o sucu islerse ya aynina maruz kalacak diger suclular tarafindan yada cikamayacak oradan dinlenip dinlenip doverler en hafifi bu olur onlara bence bu idamdan daha caydirici idam neki olecek bitecek ama icerde yasayacaklari caydirici olan o olur
Cocuk istismari tecavuzcuye koruma kalkti ayrim yok normal suclu kogusunda kalacak diye bir haber yapsinlar bakalim ne oluyor
Yuzu gizleniyor ismi verilmiyor ayri hucre adliyeye farkli araba ile gidis guvenlik icin gizli kapakli baska hapishaneye nakil kapali mahkeme cocugu korumuyor kimse bu kadar be :sinirli::sinirli:

Back
X