Öyle de canım ya nasıl olacak ki böyle .bir şekilde tamam ama bakıcıya bırakmak dert çalışmadan olmuyor hayat ey Allah ım yardım et hepimize gerçekten başıma ağrılar girdiAynen öyle kimseye güvenim yok diken üzerinde olucaz
Ama evlatlarımızı da güçlü yetistircez onlar için ayakta durucaz tanıdığı tanımadığı kim ona zorla yaklaşırsa bağırmayı ogreticez
Öyle de canım ya nasıl olacak ki böyle .bir şekilde tamam ama bakıcıya bırakmak dert çalışmadan olmuyor hayat ey Allah ım yardım et hepimize gerçekten başıma ağrılar girdi(
3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.
Bir de şunları beslemeyelim.
Nüfusu az, insanları refah içinde yaşayan Norveç'te suç oranı düşük. Ama bunu meclisteki kadın sayısına bağlayamayız. Mukayese yanlış. Erkek çocuğunu istismar eden kadın haberleri de okuduk, babasının istismarına göz yuman anne haberleri de. Dolayisiyla bu olayların adaleti erkeklerin eline bırakmaktan (adaleti erkeklerin eline bırakmak ne demekse) dolayı olduğunu ima etmek erkek nefretini besleyen bir durum. Bakış açınızı degistirmenizi tavsiye ederim.Hanimefendi siz bir Norvec meclisine bakin bir de bizim meclise. Kadin erkek orani nedir bir zahmet arastirin.
Bu oranin yasa yapiminda ne kadar onemli oldugunu anlayacak kadar aydin bir insansiniz.
Norvec'te kacta kaci kadin milletvekili ve Norvecli kadinlar ve cocuklar nasil bir hayat yasiyor ?
Guvenlik var mi? VAR.
Boyle suclarin yaptirimi var mi? VAR.
Bizde var mi? YOK.
sanmam öldürüldüğünü tek kişilik hücrede kalıyodu haberler bahssetmedi bile3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.de
3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.
Ben de çok üzülüyorum. Üstelik bu haberler sadece buzdağının görünen ucu...anneler çok temkinli olmalı. Evlenmeden kimin ne olduğunu pek anlamak mümkün değil ama evlendikten sonra dengesiz davranışlarını farkettiği eşinin, çocuklarına da zarar verebileceğini aklına getirmeli anneler ve çocukların güvenliği için uzaklaşmalı bir an önce. Böyle insanlara hiç bir canlı emanet edilmez. Ruhları kirli, pislikler. Ben koskoca kadın halimle ilişkiye giremedim vajinismus yaşadım. Bu çocuk ya çocuk. Düşününce allak bullak oluyorum.Selam HANIMLAR
Sinirden elim ayağım titriyor yeminle !!! Yeter artık ya yeter ... Daha düğün evinde 3 yaşındaki çocuğa yapılan vahşetin acısı siniri geçenden ... Manavgat'ta yeni mi haber 4, 5 yaşındaki kız çocuğuna babası olacak şerefsiz defalarca tecavüz etmiş
Annesi babasının yaptığı eziyetlere dayanamamış kadın zavallı kolan kanseri tedavisi görüyormuş ... Ada'mı.uçkur Sevda'sı bi türlü bitmediği için tedavi aşamasında kadına cinsel istismarda bulunmaya devam etmiş ... Tabi kadını hastalık ilerleyip kemoterapi tedavisi sırasında o hastanedeyken yada evde ilaçların etkisi ile uyuklarlarken ... Adi şerefsi 4,5 yaşındaki yavruya tecavüze başlamış .., çocuk artık tuvaletini tutamaz duruma gelinece hastanede ortaya çıkmış durum ... İnanın ağlayarak yazıyorum şuanda( kopsun kıyamet batsın bu dünya .... Olmaz olsun böyle baba ... Sinirden bazı hakaret içerikli sözler yazdım kusura bakmayı. Hakkı'nızı helal edin ..
öldüAdanada ki bebeğin durumundan haber varmı? Haber sitelerine baktım ama göremedim.
Bebek ölmüş mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?