Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

Öyle de canım ya nasıl olacak ki böyle .bir şekilde tamam ama bakıcıya bırakmak dert çalışmadan olmuyor hayat ey Allah ım yardım et hepimize gerçekten başıma ağrılar girdi (

3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.

Bir de şunları beslemeyelim.

Adaleti, adaletin cezalandırdıklarından bekler olduk

Ne yazıkki evet caydırıcı cezalar yok
Bu yüzden içerde belalarını bulurlar diye ümit ediyoruz

Nüfusu az, insanları refah içinde yaşayan Norveç'te suç oranı düşük. Ama bunu meclisteki kadın sayısına bağlayamayız. Mukayese yanlış. Erkek çocuğunu istismar eden kadın haberleri de okuduk, babasının istismarına göz yuman anne haberleri de. Dolayisiyla bu olayların adaleti erkeklerin eline bırakmaktan (adaleti erkeklerin eline bırakmak ne demekse) dolayı olduğunu ima etmek erkek nefretini besleyen bir durum. Bakış açınızı degistirmenizi tavsiye ederim.

Not: Bu arada forumda yazarken büyük harf kullanmazsanız sevinirim.

Allah belasını versin
şerefsiz adi
cehenneme gitmeden bu dünyada da cehennemi yaşasın İnşallah
dün o yazıyı okurken sonuna kadar okumakta zorlandım ağlamaktan

ben okurken iğrendim ağladım o yavrucak nasıl korkmuştur, biçare garibim

Allah ım evlatlarımızı korusun
aşağılık köpek
insan evladının babasına güvenemeyecek ise kime güvenecek
baba ya o baba

o minicik bedenlere bırak tacavüz etmeyi nasıl dokunurlar nasıl.aklım,kalbim midem almıyor.ruhen fiziken nasıl acı çekiyorlardır o minnacık sabiler Allahım düşünemiyorum bile.sadece korkuyorum artık insanlardan çok korkuyorum.

Böyle bi serefsizlik olabilir mi. Allahin cezasi ne istedi küçücük yavrudan. Gözlerim doldu okurken . Insallah annesi kurtulur da o seref yoksunu geberir gider . O kucucuk yavruda bunlari hatirlamaz silinir beyninden.

Yıllardır oluyor bu olaylar yaptığımız yapabildiğimiz tek şey bir süre üzülmek, kınamak sonra unutmak. Lanet olsun bu pisliklere. İyi ki cehennem var diyip öteki dünyayı beklemek olmaz burada da birşeyler yapabilmeliyiz. Aksi halde bu olaylar yaşanmaya devam edecek. En azından idam, hadım gibi caydırıcı cezalar için imza toplama vs. gibi bir şey yapamaz mıyız? Bu kadar kadının olduğu bir platform böyle bir işin altından kalkamaz mı? Kazen

Insan kendi kocasina da mi güvenemicek artik.

Ya randevu evleri bosuna mi var git zevkini al gel cok istiyorsan

Bacak kadar cocuktan ne istiyorlar adi herifler
Onlarin en degerlisini kesmek lazim. Ne idam ise yarar bence böylelerini milletin eline verin vakin ne hle getiriyorlar.
Cok sinirliyim suan. Söylemek istediklerimi yazamiyorum bile

3 yaşındaki çocuğu istismar eden cezaevinde öldürülmüş.
Bunu da içerde 3 gün yaşatmazlar.

Bir de şunları beslemeyelim.

Hayır ya ölmek onlara en kolay acı ceksinler hergun ölmek icin yalvarsinlargeceden beri uyuyamadım sinirlerim bozuldu o çocuğun yaşadıklarını düşündükçe aklımı kaçıracağım nasıl düzelecek allahım unutamaz ki nasıl unutur kiyamam melek ikisi de melek

Zalimler için yaşasın cehennem

Ben de çok üzülüyorum. Üstelik bu haberler sadece buzdağının görünen ucu...anneler çok temkinli olmalı. Evlenmeden kimin ne olduğunu pek anlamak mümkün değil ama evlendikten sonra dengesiz davranışlarını farkettiği eşinin, çocuklarına da zarar verebileceğini aklına getirmeli anneler ve çocukların güvenliği için uzaklaşmalı bir an önce. Böyle insanlara hiç bir canlı emanet edilmez. Ruhları kirli, pislikler. Ben koskoca kadın halimle ilişkiye giremedim vajinismus yaşadım. Bu çocuk ya çocuk. Düşününce allak bullak oluyorum.

Salıvermişler pisliği... Kimliğini açıklasalar da birileri hesabını kesse dışarıda !! Aslında anneye inanmayan polis , hakim kim varsa bu konuda şaibeli , suçlu hesapları kesilmeli !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…