Nasıl delil yokmuş kızın vücudu başlı başına bir delil değil mi daha ne delili arıyorlarmış acaba. Aslında bu sapıkların eline bu olayları normal gören ya da inanmayı reddeden insanları vermek lazım görsünler onlar da vahşet nasıl olurmuş. Adamın karısı bile tecavüze uğruyor kanseri daha da ilerliyor bunun bile bir cezası yok ne kadar acı bir durumAYŞE ARMAN
Savcı Bey’e, kadın hakları olarak, dosyaya dâhil olduğumuzu anlatınca ve işin vahametinden söz edince, “Tamam açacağım dava ama çok da delil yok ortada!” gibi bir şeyler söyledi.
Selam HANIMLAR
Sinirden elim ayağım titriyor yeminle !!! Yeter artık ya yeter ... Daha düğün evinde 3 yaşındaki çocuğa yapılan vahşetin acısı siniri geçenden ... Manavgat'ta yeni mi haber 4, 5 yaşındaki kız çocuğuna babası olacak şerefsiz defalarca tecavüz etmiş
Annesi babasının yaptığı eziyetlere dayanamamış kadın zavallı kolan kanseri tedavisi görüyormuş ... Ada'mı.uçkur Sevda'sı bi türlü bitmediği için tedavi aşamasında kadına cinsel istismarda bulunmaya devam etmiş ... Tabi kadını hastalık ilerleyip kemoterapi tedavisi sırasında o hastanedeyken yada evde ilaçların etkisi ile uyuklarlarken ... Adi şerefsi 4,5 yaşındaki yavruya tecavüze başlamış .., çocuk artık tuvaletini tutamaz duruma gelinece hastanede ortaya çıkmış durum ... İnanın ağlayarak yazıyorum şuanda( kopsun kıyamet batsın bu dünya .... Olmaz olsun böyle baba ... Sinirden bazı hakaret içerikli sözler yazdım kusura bakmayı. Hakkı'nızı helal edin ..
Nasıl delil yokmuş kızın vücudu başlı başına bir delil değil mi daha ne delili arıyorlarmış acaba. Aslında bu sapıkların eline bu olayları normal gören ya da inanmayı reddeden insanları vermek lazım görsünler onlar da vahşet nasıl olurmuş. Adamın karısı bile tecavüze uğruyor kanseri daha da ilerliyor bunun bile bir cezası yok ne kadar acı bir durum
Zalimler için yaşasın cehennem sözü ne kadar da doğruymuş.Dünyanın hiç bir yerinde adalet yok..
Allah ın adaletine bırakıyorum
O hesabı çabuk ve çetin görendir..
Zalimler için yaşasın cehennem sözü ne kadar da doğruymuş.
Ama o zamana kadar Rabbim o çocuğun tüm izlerini ruhundaki tüm yaralarını temizler inşallah yoksa bu travmadan nasıl kurtulacak o çocuk nasıl bir gençlik nasıl bir annelik yaşayacak eşine nasıl güvenecek. İçim çok acıdı iki kız annesi olarak içim çok yandı..
Her eve yapay vajina falan dağıtsınlar da, böyle manyaklar her buldukları deliğe niyetlenmesinler.
Umarım çok acı çekerek geberir.
O kadar doğru söylemişsin ki daha fazlasını hak ediyor boyleleriSelam HANIMLAR
Sinirden elim ayağım titriyor yeminle !!! Yeter artık ya yeter ... Daha düğün evinde 3 yaşındaki çocuğa yapılan vahşetin acısı siniri geçenden ... Manavgat'ta yeni mi haber 4, 5 yaşındaki kız çocuğuna babası olacak şerefsiz defalarca tecavüz etmiş
Annesi babasının yaptığı eziyetlere dayanamamış kadın zavallı kolan kanseri tedavisi görüyormuş ... Ada'mı.uçkur Sevda'sı bi türlü bitmediği için tedavi aşamasında kadına cinsel istismarda bulunmaya devam etmiş ... Tabi kadını hastalık ilerleyip kemoterapi tedavisi sırasında o hastanedeyken yada evde ilaçların etkisi ile uyuklarlarken ... Adi şerefsi 4,5 yaşındaki yavruya tecavüze başlamış .., çocuk artık tuvaletini tutamaz duruma gelinece hastanede ortaya çıkmış durum ... İnanın ağlayarak yazıyorum şuanda( kopsun kıyamet batsın bu dünya .... Olmaz olsun böyle baba ... Sinirden bazı hakaret içerikli sözler yazdım kusura bakmayı. Hakkı'nızı helal edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?