- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
canım çok üzüldüm. anneni sakın bırakma ilk demek istediğim bu.
anlaşamasanız da bırakma derim. elindeki şartlarda mutlu bir hayat kurmaya çalış.
tabiki dışardan konuşması kolay ama hepimiz imtihandayız.
umarım herşey yoluna girer. ama okurken çok üzüldüm
Merhaba canım yazmak en rahatlatıcı şey içini dökmen çok güzel olmuş senin için . Her düşüşün bir kalkışıda vardır bunu unutma bekle sabret herkes sınavını farklı veriyor hayata sende böyle veriyorsun . Bütün güzel dileklerim seninle olacak inanıyorum atlatıcaksın. senden ne üstünlükleri var özendiğin insanların ? Artık isyan etmeyi bırak ve kalk canlan beterin beteri vardır ne zaman dara düşsem hep bunu hatırlarım . Düşün bakalım suan bu kadar dipteyken bile şükredecek onca şey var eğer düşünürsen bulursun . Hayatına hedefler koy al kağıdı kalemi geleceğe dair planlar yap ne istersen yaz oraya bütün hayallerini eminim zamanı gelince hepsinin yanına tikler atacaksın başardığına dair. Senin için dua edicem Allah herşeyin hayırlısını versin önce bunu iste hayırlıysa olsun değilse olmasın... Bence güzel şeyler olacak hissediyorum sende kalpten İnan ! :) hoşcakal
Okurken icim daraldi,siz nasıl yasıyorsunuz böyle.
Bi cozüm yolu kesinlıkle vardır.Çalısmıyorum dediniz.Neden.İş mi yok.Ben yolda yururken en az 100 tane bulasıkcı,garson aranıyor ilanı göruyorum en basiti.Bir yerden baslamanız lazım.Lutfen.30 yasında cok guzel bi kadınsınız.Ayrıca ailenizin yanında hergun boyle olmaktansa,bikere ayrılın olsun bitsin.Nedir canım bu. Onlar diyor mu acaba?Kızımız bunnalımda,yardım edelim gibi biseyler.Güzelim ömrünüzü cöpe atıyorsunuz?
O güzel dilekleriniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim size..Bana burda destek olup küçüklük bişey yazmanız bile yeterken böyle güzel cümleler yazmanız beni ümitlendirdi..Yaşadıklarım zor ama ne yapayım.dıa ediyorum..bekliyorum.kacıp gitsem de benimle geliyor dertler sizde biliyorsunuz.calışamıyorum şimdilik annem rahatsız .yalnız bırakamıyorum.Ne kadar güzel anlatmışsınız içinizdekileri...
Aslında aileden yana benzer noktalar buldum kendimde okurken. Birebir aynı şeyler olmasa da, insan sıcak bir aile olabilmek istiyor, birşeyler paylaşabildiği veya hissettiklerine isteklerine önem verilen. Ama olmayınca da olmuyor. Zorlasan da olmuyor.
Annenizle anlaşamıyorsanız, hep tatsızlık varsa tek çıkış yolu o evden veya şehirden uzaklaşmak, bu vicdansızlık vefasızlık falan değil. Bizim toplumda sadece evlenirsen başka eve geçebilirsin düşüncesi var, iş veya okul haricinde tabi,buna benim ailem dahil. Eğer bu yönde bir baskı yoksa size karşı, yani tek başına gidemezsin başka şehire gibi şeyler söylenmeyecekse, evet bir an önce bunu yapmalısınız. Bazen yeni bir başlangıç lazım sorunların üstesinden gelmeye,karanlıktan çıkmaya. Kardeşlerim gitti, ben de gidersem yalnız kalacak diye de düşünmeyin, siz de gidince şartlar eşit olacak, herkes belirli aralıklarla gelir bakmaya,görmeye,ilgilenmeye.
Bu yeni başlangıcı yapabildiğinizde eski neşeli,şen şakrak halinize döneceksiniz ben eminim, yeni bir çevreyle, yeni arkadaşlarla. Bu depresif halden kurtulunca zaten hayat arkadaşınız olacak kişiyle de tanışma ihtimaliniz artacak, çevreye pozitif bir şekilde bakabildiğiniz için.
Güzel düşünün, ben eminim ki güzel olacak herşey :)
Her seye rahatsızlığı var mide hastası ,tansiyonu var,baş dönmesi,eklem ağrıları,sürekli hasta...yanından gitmemi istemiyoroff rahatsız mı?Ne rahatsızlıgı var?
O zaman size baska cozum yolları bulmamız lazımm.Neyı seviyorsunuz.Ne yetenegınız var.Ne mezunusunuz?Her seye rahatsızlığı var mide hastası ,tansiyonu var,baş dönmesi,eklem ağrıları,sürekli hasta...yanından gitmemi istemiyor
Susmayan kalemi susturmasınlar ya...Allah razı olsun inşallah sabrediyorum bekliyorumŞuan sana dini yorum yapmak
Ayet yazmak için çıldırıyorum
Sabır et .
Rabbin senin yanında
Rabbin varken yalnız değilsin tamam mı
KK da senin yanında
Annede hatasını alar inşallah
yazdım yazdım sildim ya
O Mine hanım severek dinliyorduk sizi nerelerdeydiniz:)O zaman size baska cozum yolları bulmamız lazımm.Neyı seviyorsunuz.Ne yetenegınız var.Ne mezunusunuz?
Cansın sen başka cözüm diyor :,,)O zaman size baska cozum yolları bulmamız lazımm.Neyı seviyorsunuz.Ne yetenegınız var.Ne mezunusunuz?
''O Mine hanım severek dinliyorduk sizi nerelerdeydiniz:)''O Mine hanım severek dinliyorduk sizi nerelerdeydiniz:)
Ben fen öğretmeniyim master yaptım .şuan işsizim calışamıyorum.devlet mülakatında iyi puanım olduğu halde elenenlerdenim.malum mülakat sorularıdevletimiz saolsun dimi.o konuya hiç girmek istemiyorum aslında çünkü yığınla beddua var dilimde
Kız Mine koşan sanatçı değilmi ondan dedim seni o varsayarak..yanlış anlama kuzum''O Mine hanım severek dinliyorduk sizi nerelerdeydiniz:)''
Neden böyle dediniz simdi.Ben gerçekten yardımcı olmak istemiştim
Bu hastaliklarin hepsi sters ve uzuntuden.. eger calisyorsan paran varsa kimseye muhtac degilsen... hayatta geri kalan herseyin ustesinden gelebilirsin demektir... once sukret arkadasim iyi bir isim var para kazaniyorum de cunku o cok buyuk bir guc dayanak biliyormusun... sen dibere coksen ordan kalkip en tepeye cikman icin en buyuk basamagin ve en saglam dayanagin isin.. o olmamis olsaydi sana ilk tavsiyem bir is bul calismaya basla hayata sifirdan basla derdim.. ama sanirim senin en buyuk zor engelin yok gecmisin o basamagi... gerikalan hersey senin elinde yuzles kendinle ve en dipten en tepeye cikmak icin cirpinmaya basla canim hemen olmayacak ama pes etme.. kimsen olmasi olabilir yeniden basla sen bi yetimhanede dogmus ta olabilirdin akraba anne baba sart degil guclu ve saglam olmak icinHer seye rahatsızlığı var mide hastası ,tansiyonu var,baş dönmesi,eklem ağrıları,sürekli hasta...yanından gitmemi istemiyor
Ooo hocam.Peki özel ders vb. seyler dusundunuz mu?Cunku internette cok ilan var.O Mine hanım severek dinliyorduk sizi nerelerdeydiniz:)
Ben fen öğretmeniyim master yaptım .şuan işsizim calışamıyorum.devlet mülakatında iyi puanım olduğu halde elenenlerdenim.malum mülakat sorularıdevletimiz saolsun dimi.o konuya hiç girmek istemiyorum aslında çünkü yığınla beddua var dilimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?