Öncelikle nickinizi çok beğendim, benim büyük kedimi tanımlıyor

Değerlendirme yapmadan sahiplenmediğiniz için de sizi takdir ederim

Çünkü evcil hayvan sahiplenmekte çocuk sahibi olmak gibi uzun süren bir sorumluluk. Ve ortada zaten daha önce de terk edilmiş bir can var. Kedileri, terk edilmek inanılmaz kötü etkiliyor. Depresyondan, ölüme binbir türlü şey yaşıyorlar. Açıkcası ben terk etme bahanesi olarak hiçbir şeyi geçerli görmüyorum. Evet ekonomik kriz var, o zaman gidip ucuz bir mama alınabilir ama yine de o kedi terk edilmemeli bence

Eğer kedi gelmeden önce camlara güvenlik önlemi yaptıracaksanız(düşmemesi için şart, bu yapılmayacaksa sahiplenilmemeli bence kümes telinden bile yapılabilir çok çok ucuza) , uzun yıllar ben bu sorumluluğu alabilirim diyorsanız ve diğer aile fertleri de eminse istediğinden bence kedi aileye dahil olabilir. Çok büyük bir ev olmasına gerek yok ki güzelce oynatırsınız enerjisini atar. Büyük evden ziyade kedilerin güvende oldukları eve ve sevgi dolu bir aileye ihtiyacı var bence

Benim üç kedim var ve gerçekten sevgileri bambaşka. Haneye uğur getirdiğine ben de katılıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun