- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
bin liraylami tesekkur ediyinRica ediyorum şuna cevap vermeyin. Herkese güzel fikirleri için teşekkür ediyorum
he bin lirayla gel beraber tatil yapalım bak nasıl eğleniriz denemiş olursun?bin liraylami
ya bna özelden mesaj atmişin mal diye ama ben cesaretli olup burdan soyluyorum sensin malSn. üye, yalnız kalamamanız ve tanımlar üstünde sürdürdüğümüz polemik bu kadardı, bitti. İletişim çabanızı bele sürdürmeyin. Lütfen alıntı yapmayın daha.
Konu sahibi, Alaçatı'yı çok bilmiyorum (pahalı olduğunu duydum sadece beach klupler ve yeme-içme yönünden) ama Ayvalık tarafları 1000 lirayla rahat rahat gezilebilir.
binliraylami
Ben de 2 sene önce 1500 lira gibi bir parayla bodrum, gümüşlük, turgutreis, yalıkavak, ortakent gibi bir tatil yapmıştım.. çok da keyifliydi.. üstelik bodrum çok pahalıdır diğer yerlere göre.. ege turu için bence makul bir para 1000 lira.. ama tek başına yapılacağı için her ihtimale karşı güvence olması bakımından biraz daha para olmalı bence..Çıkıp gezemeyen arkadaşlar burada 1000 tl yi küçümsüyor.
Gezen gören biri olarak konusuyorum ki ben 1000 tl ye 10 ayrı şehir de on gün krallar gibi tatilimi yaparım.
binlira benim kedimin tatiline yetmezhe bin lirayla gel beraber tatil yapalım bak nasıl eğleniriz denemiş olursun?
ya bna özelden mesaj atmişin mal diye ama ben cesaretli olup burdan soyluyorum sensin mal
Bin lirayla mı?binlira benim kedimin tatiline yetmez
midyat :)Neresi :)
mutlu olacak napiyin ki tek basina
O bilmez öyle şeyler ablasıaa sen insanın kendine yettiğini bilmiyo muydun :)
binlirayla mı?KIZLAR
para sıkıntı değil niye buna bu kadar takılı kaldınız, vaktim zamanim var, cok sukur kendimce bi gelirim var, arkamda babam var, bin lira kabataslak yazılmış bir rakamdir. Konuma yeni gelen insanlar için söylüyorum bunu, lütfen ama baydı artık
Hahahhahbinlirayla mı?
ahahah şaka yaptım tamam vurma
bin lirası tutmuş..bu vallahoyle nickli kisiye ne olmus ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?