Yapabilir miyim kızlar

ya bna özelden mesaj atmişin mal diye ama ben cesaretli olup burdan soyluyorum sensin mal

1000lira çok az degilmi
sonuçta bunun kalması var
yeme içmesi ihiyacı yol masrafı var
bence ysnına kafa dengi güvene
c gin birini al tek başına sıkılmqzmıdın swnce

Çıkıp gezemeyen arkadaşlar burada 1000 tl yi küçümsüyor.
Gezen gören biri olarak konusuyorum ki ben 1000 tl ye 10 ayrı şehir de on gün krallar gibi tatilimi yaparım.
Ben de 2 sene önce 1500 lira gibi bir parayla bodrum, gümüşlük, turgutreis, yalıkavak, ortakent gibi bir tatil yapmıştım.. çok da keyifliydi.. üstelik bodrum çok pahalıdır diğer yerlere göre.. ege turu için bence makul bir para 1000 lira.. ama tek başına yapılacağı için her ihtimale karşı güvence olması bakımından biraz daha para olmalı bence..

KIZLAR
para sıkıntı değil niye buna bu kadar takılı kaldınız, vaktim zamanim var, cok sukur kendimce bi gelirim var, arkamda babam var, bin lira kabataslak yazılmış bir rakamdir. Konuma yeni gelen insanlar için söylüyorum bunu, lütfen ama baydı artık

binlirayla mı?

ahahah şaka yaptım tamam vurma

Kulağa hos geliyor ama bence oldukca tehlikeli. hic yoktan göz kulak olma acisindan bir arkadas olsa yine daha iyi olur. Yalniz birisi macera digeri siradan bir gezme olucak gibi. Fazla cesaret bazen iyi olmayabiliyor ondan yine de yalniz gitmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…