- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
sen susbence sen normal değilsin
Ay ne diycem ben bu manyağa, diyeceğimi zamanında dedim ama pek arsiz bir yapısı var şu an hakikaten hiç işim olmaz, ona özelden yazacağım her kelimeye acırım
ya biraz zeka piriltisi ustiyorum ama yok sizde
ahahaha çok komik ya bin liramiÇok tesekkurler :)
ya bin liraylami gezcekmisBence yap istediğini tabi önce işini sağlama al planını programını düzgün yap. Sağdan soldan çok laf gelir. İnsanımız her şeye çomak sokmaya hayalleri yıkmaya ustadır çünkü.
bin liraylami gezecekmalesef, hakedene verilir istenen.
Konu sahibi bol bol gez :)
ya bin lirayla gezilcegini sanN zavalliAy ne diycem ben bu manyağa, diyeceğimi zamanında dedim ama pek arsiz bir yapısı var şu an hakikaten hiç işim olmaz, ona özelden yazacağım her kelimeye acırım
bu hayalleri yıkmaya çalışan insanlar da aslında içten içe böyle şeyler yapmak isteyip yapamayacak olan insanlar ne yazık ki.. keşke herkesin imkanı ve cesareti olsa da herkes böyle tatil yapabilse..Bence yap istediğini tabi önce işini sağlama al planını programını düzgün yap. Sağdan soldan çok laf gelir. İnsanımız her şeye çomak sokmaya hayalleri yıkmaya ustadır çünkü.
ya bin lirayla mibu hayalleri yıkmaya çalışan insanlar da aslında içten içe böyle şeyler yapmak isteyip yapamayacak olan insanlar ne yazık ki.. keşke herkesin imkanı ve cesareti olsa da herkes böyle tatil yapabilse..
ya bin liraylami gezcekmis
bu hayalleri yıkmaya çalışan insanlar da aslında içten içe böyle şeyler yapmak isteyip yapamayacak olan insanlar ne yazık ki.. keşke herkesin imkanı ve cesareti olsa da herkes böyle tatil yapabilse..
yo konu sahibinin su an hic parasi yok .ayrica sana bisey diyimmi bu kizda yalan hastaligi varmis diger konusunda yaziyiBugün bin lirası vardır yarın iki olur öbür gün üç. Niye kızın moralini bozuyorsun ki? Sana imkansız geliyor diye yapamaz mı yani? Dünya kocaman ömürde varsa gezebildiği kadar gezer.
binliraylamiYap bence. Valla dusununce benim de canim cekti. Offf ilk firsat buldugum anda bende yapmak istiyorummm! simdiden iyi eglenceler arkadasim, bizlerin yerine de gez toz. Heryerin meshur yemegini ye, fotograflar cek, kucuk hatiralik hediyeler al, yolculuklar icin sevdigin muzikleri ayarla
yalan söylemedigini ne bilelimRica ediyorum şuna cevap vermeyin. Herkese güzel fikirleri için teşekkür ediyorum
yo konu sahibinin su an hic parasi yok .ayrica sana bisey diyimmi bu kizda yalan hastaligi varmis diger konusunda yaziyi
bin liraylamiÇıkıp gezemeyen arkadaşlar burada 1000 tl yi küçümsüyor.
Gezen gören biri olarak konusuyorum ki ben 1000 tl ye 10 ayrı şehir de on gün krallar gibi tatilimi yaparım.
bin liraylami gezecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?