Yapabilir miyim kızlar

Ay ne diycem ben bu manyağa, diyeceğimi zamanında dedim ama pek arsiz bir yapısı var şu an hakikaten hiç işim olmaz, ona özelden yazacağım her kelimeye acırım

Bence yap istediğini tabi önce işini sağlama al planını programını düzgün yap. Sağdan soldan çok laf gelir. İnsanımız her şeye çomak sokmaya hayalleri yıkmaya ustadır çünkü.

Bence yap istediğini tabi önce işini sağlama al planını programını düzgün yap. Sağdan soldan çok laf gelir. İnsanımız her şeye çomak sokmaya hayalleri yıkmaya ustadır çünkü.
bu hayalleri yıkmaya çalışan insanlar da aslında içten içe böyle şeyler yapmak isteyip yapamayacak olan insanlar ne yazık ki.. keşke herkesin imkanı ve cesareti olsa da herkes böyle tatil yapabilse..

Yap bence. Valla dusununce benim de canim cekti. Offf ilk firsat buldugum anda bende yapmak istiyorummm! simdiden iyi eglenceler arkadasim, bizlerin yerine de gez toz. Heryerin meshur yemegini ye, fotograflar cek, kucuk hatiralik hediyeler al, yolculuklar icin sevdigin muzikleri ayarla

Bugün bin lirası vardır yarın iki olur öbür gün üç. Niye kızın moralini bozuyorsun ki? Sana imkansız geliyor diye yapamaz mı yani? Dünya kocaman ömürde varsa gezebildiği kadar gezer.
yo konu sahibinin su an hic parasi yok .ayrica sana bisey diyimmi bu kizda yalan hastaligi varmis diger konusunda yaziyi

binliraylami

bin liraylami gezecek

Sn. üye, yalnız kalamamanız ve tanımlar üstünde sürdürdüğümüz polemik bu kadardı, bitti. İletişim çabanızı böyle sürdürmeyin, alıntı yapmayın daha lütfen.

Konu sahibi, Alaçatı'yı çok bilmiyorum (pahalı olduğunu duydum sadece beach klupler ve yeme-içme yönünden) ama Ayvalık tarafları 1000 lirayla rahat rahat gezilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…