- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
ezik yazmişsiniz bunu bildiriyorumNasıl yani, insanın en iyi dostu, düşmanı, sevgilisi, annesi-babası, kankisi kendidir. Yalnız başına mutlu olamayan insanın şerrinden korunmak isterim şu hayatta. Eziklik tanımı resmen. -- Görüşüm beni bağlar.
Ne kadar saygısızsınız öyle, konu sahibi yerine ben sinir oldum, üslubunuzu düzeltinya bin lira parasi varmiş yazik fakircagizin onunla da napcagni şasirdi garibim
ya bin liraaa çok komikNeresi :)
Sen 1 saattir neler neler yazıyorsun, kızın konusunu mahvettin farkında mısın?ezik yazmişsiniz bunu bildiriyorum
ya konu sahibu bana özelden diyor diyceklerini
konu sahibini tutarli bulmuyorum onceki actigi konulari oku sonra konysSen 1 saattir neler neler yazıyorsun, kızın konusunu mahvettin farkında mısın?
Bence epey komik yaNe kadar saygısızsınız öyle, konu sahibi yerine ben sinir oldum, üslubunuzu düzeltin
Benim msjımıda alıntı yapma, siz gibi saygısızla hiç bir fikrim aynı olamaz, ben bütçesinin kısıtlı olduğunu( bana göre) ve dikkatli olması gerektiğine vurgu yapmak istedim,beni neler
ya binlirayla sen bizim bodrum kati anca gezen
bence sen normal değilsinkonu sahibini tutarli bulmuyorum onceki actigi konulari oku sonra konys
ahahaha bin lira diyosun ya bin lira benim elimin kiri istersen vereyimBence epey komik yakendinde olmayan bişeyler görmüş olmalı bende, kıskanıyor, cok da güzel sacmaliyor. Vala bende goz ardi edilmis oldugu halde sirf gulmek icin acip okuyorum iletilerini E hak da veriyorum şimdi, yazık
Sayıyla verilenlerden, dilerim keyfinizce huzurlu mutlu bir tatil geçirirsinizBence epey komik yakendinde olmayan bişeyler görmüş olmalı bende, kıskanıyor, cok da güzel sacmaliyor. Vala bende goz ardi edilmis oldugu halde sirf gulmek icin acip okuyorum iletilerini E hak da veriyorum şimdi, yazık
sana noluyoki avukat misin.aptal insanlar normaldir.zeki insanlar anormaldirbence sen normal değilsin
ya mantiginizi çalistirsaniza konu sahibi bu kadarmi mukemmel konu sahibi kendini farkli gosteriyor ve bence erkek
Ay ne diycem ben bu manyağa, diyeceğimi zamanında dedim ama pek arsiz bir yapısı var şu an hakikaten hiç işim olmaz, ona özelden yazacağım her kelimeye acırımbiraz düşünsen haksız olmadığını anlarsın aslında konu sahibinin
ayyy keske biraz zeki olsaydin arkadas bulamiyon tek gidiyinBence epey komik yakendinde olmayan bişeyler görmüş olmalı bende, kıskanıyor, cok da güzel sacmaliyor. Vala bende goz ardi edilmis oldugu halde sirf gulmek icin acip okuyorum iletilerini E hak da veriyorum şimdi, yazık
ya biraz zeka piriltisi ustiyorum ama yok sizdeMantığımı çalıştırdım ve beni bağlayan eziklik tanımım yüzünden kiblemenizi anladım.
Çok tesekkurler :)Sayıyla verilenlerden, dilerim keyfinizce huzurlu mutlu bir tatil geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?