Yapabilir miyim kızlar

Anladım 1000 lira az, iyi ki sormuşum burada. Öyleyse daha fazla para biriktirmem gerekecek, siz ne kadar olmasini onerirsiniz? Asla para sıkıntısı çekmek istemiyorum, ama alışveriş falan da yapmayacağım. Ay yapıııın hayali bile çok güzel, yapınca burayı guncelleyecegim ben de başka insanlara cesaret niteliginde olur, inşallah yani :)

batı Karadeniz turu yapmıştım Amasra'ya kadar geldim.
oralar bile mükemmeldi yollar, ağaçlar, akarsular falan.. hatta nisan ayıydı, hafiften kar atıştırmıştı :)
çok istiyorum Ayder yaylası , Trabzon falan gezmeyi..
inşallah nasip olur..

ben de bayılırım puslu serin havaya...
yaz insanı değilim :)

Hah iste, benim de içimde tedbirli bir ben var benden öte benden ziyade, o da aynen bunu söylüyor ya ama biraz bencilce bulacaksınız belki ama ben kendimi mutlu etmek istiyorum arkadaşım nereyi ister napmak ister bunları düşünerek adımlar atmak istemiyorum. Kafama eseni anında yapmak istediğim bir şey bu, hayalime stres ihtimalini dahil etmek istemiyorum

Ya be ne kış insanım ne yaz..
Bahar'ı özellikle de nisan ayını çok severim.Zaten nisan doğumluyum..
Tatlı tatlı havanın ısınması güzel geliyor bana..
Ama çok sıcağı sevmiyorum..

Antalya'da kesinlikle yaşayamam..
Tatile gittim , biraz daha güneş altında kalsam kavurmam çıkardı o derece bi sıcak var yani..
Antalyanın Dim çayına bayıldım , nasıl buz gibi su varya anlatamammmmm

çok şekersiniz. Sizin de çocuklarınız yapar ilerde o zaman, onların mutluluguyla mutlu olursunuz olmaz mı? Bizimkiler öyle yapıyor şu an ya da belki kocanizla yaparsınız. Ay inşallah yaparsınız

Oralar tam babamın yerleri bayılır doğaya.. belki bir gün geliriz onunla :) ilkbahar olabilir mesela

hayal güzel..
hatta hayal olacak kadar büyük bişey değil yapılabilecel bişey yani...
yalnız olmak bencede çok daha iyi olur..

Aslinda şöyle, Alaçatı-kuşadası-Kaş. Ama duyulmamış, cok güzel, insanları canayakin başka bi kasaba gibi bi yer varsa gerçekten tavsiyeye açığım. Henüz hiçbir şeyi sekillendirmedim çünkü. 1500 2000 arası bi bütçe ayirayim diyorum o zaman. Para çok önemli değil vaktim çok biriktirebilirim, bir miktar babamdan isteyebilirim :)

1000 TL 7-8 gün için çok az. Hiç bilmediğin bir yerde bilmediğin bir evi tek başına kiralamak ise pek güvenli değil. İlla tek gezmek istiyorsan, gideceğin 3 şehri seç ve kalacağın otellerde odanı önceden rezerve et. Nezih bir otel 150-200 den az olmaz.

İyi bir otelde kalıp, ıssız yerlerde gezmedikten sonra bir sorun olmayacaktır. Ben de yalnız tatil yapmayı severim. Risk alacak durumlara girmedikten sonra bişey olmaz inşallah. İyi eğlenceler şimdiden.

Sen plansız değil de bas baya planlı bir şey yapıyorsun aslında. Sırt çantanı alıp da çıkmak gibi olmuyor bence ve 7-8 gün de olunca bir tatil gibi. Yoksa bisiklete atlayıp dere tepe düz gitmek gibi değil.

Bence bu aşamada canın sıkılabilir. Çok kişi değil ama 1 arkadaşın eşlik ederse sana daha zevkli olabilir.

Ayrıca sen her şey dahil 1000 Tl ile yola çıkıyorsun da Alaçatı da 3 gün kalamazsın o parayla.

Yemek çok sıkıntı değil ya gerçekten hem yemek ayırt etmem, hem de çok fazla yemem ben. Gevreğe de bayiliriiiiim ama gitmişkenserin kaliteli mekanında kendime güzel bişey ismarlamakda isterim tabi, cok tutacağını zannetmem ama her gün bunu yapmam sonuçta. Tavsiyenizi dikkate alıyor ve otobüse karar veriyorum teşekkür ederim

peki tesekkur ederim :)
Teşekkürler artıracağım paranın miktarını

ben de heyecanlandım
neden olmasın
sadece güvenilir yerlerde konaklamaya dğikkat etmen şart
bütçen de açıkcası hesaplı hareket etmeni gerektirecek
tek kafama takılan nokta bu oldu
yol parası yeme içme derken
konaklamak için kalan para
pansiyonlara ancak yeter
bu durumda sorun yaşayabilrsin

Miktar artıracağım orası kesinleşti :) inşallah yapar, güzel anılarla dönerim. Kalacağım yerleri de önceden ayarlayacagim, aslında yapmayayım diyordum ama o kadar deli cesaretine gerek yok kötü şeyler okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…