- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Anladım 1000 lira az, iyi ki sormuşum burada. Öyleyse daha fazla para biriktirmem gerekecek, siz ne kadar olmasini onerirsiniz? Asla para sıkıntısı çekmek istemiyorum, ama alışveriş falan da yapmayacağım. Ay yapıııın hayali bile çok güzel, yapınca burayı guncelleyecegim ben de başka insanlara cesaret niteliginde olur, inşallah yani :)Fırsatın varken kesinlikle yapmalısın. İmrendim şuanda ama İzmirli biri olarak söyleyebilirim ki Alaçatı haziran ayında 1000 lira bütçe az gibime geliyor. Biraz daha fazla bütçe ayırabilirsen planlarını gerçekleştirebilirsin.
Ben de mi yapsam acaba
Sizi de beklerim o vakit =) Güneş çıktığında ara sıra psikolojimin bozulduğu bile oluyor..
Bünyem artık sürekli sisli puslu havalara, yağmura alıştığı için, uyandığımda o güneşin gözüme gözüme vurmasından rahatsız oluyorum bazen..
Şarıl şarıl bi yağmur yağsa , alsam kahvemi kitabımı okusam diyorum..
Gel canım gel =) birlikte turlarız. Bunaldım evde ya ..Oluyorumm karadenize.ben geleyim
Hah iste, benim de içimde tedbirli bir ben var benden öte benden ziyade, o da aynen bunu söylüyortek başına gitmektense çok kafa dengi bir arkadaşımla gitmeyi tercih ederdim sanırım :)
yani 7-8 gün çok uzun bir süre değil ama ne bileyim bir destek olur.. hastalık var , Allah muhafaza kötü niyetli insanlar var..
tamam gideceğiniz yerler öyle izbe yerler olmasa da..
tedbirli insanım vesselam :)
Ya be ne kış insanım ne yaz..batı Karadeniz turu yapmıştım Amasra'ya kadar geldim.
oralar bile mükemmeldi yollar, ağaçlar, akarsular falan.. hatta nisan ayıydı, hafiften kar atıştırmıştı :)
çok istiyorum Ayder yaylası , Trabzon falan gezmeyi..
inşallah nasip olur..
ben de bayılırım puslu serin havaya...
yaz insanı değilim :)
Ben de bu koca varken cocuklaar hahahha biraz zor.....bosverr takilana makilana bakma....salla gitsin.onlar takilacak diye ozgurlugumden mi vazgececem.ohhh gezer tozar,farkli yerler farkli tatlar ......sabah guzel kahvalti,dinlenme molasi bir kahveee..ayyyy hadi beraber gidelim.ben cok eglenceli biriyim.arkadaslarim bana derki senle tatile gitmek isterimmm.....hahhahaha..
Oralar tam babamın yerleriRica ederim , yağmuru cidden seven biriyseniz kesinlikle gelin derim.. =)
Dediğiniz gibi o yağmurdan sonra çıkan toprak kokusu muazzam ötesi..
Siz bir de fırtınanın olduğu zamanlara denk gelseniz, dalgaların nasıl yola vurduğunu, deniz seviyesinin nasıl yükseldiğini ,o suyun nasıl köpükleştiğini, etrafın nasıl tuzlu su koktuğunu şahit olurdunuz..
Kışın gezecek olursanız, sıkı giyinip sağlam bir şemsiye almanızı tavsiye ederim
Aslinda şöyle, Alaçatı-kuşadası-Kaş. Ama duyulmamış, cok güzel, insanları canayakin başka bi kasaba gibi bi yer varsa gerçekten tavsiyeye açığım. Henüz hiçbir şeyi sekillendirmedim çünkü. 1500 2000 arası bi bütçe ayirayim diyorum o zaman. Para çok önemli değil vaktim çok biriktirebilirim, bir miktar babamdan isteyebilirim :)Bence çok güzel bir hayal ve gerçekleştirebilir :) ama ilk önce gitceğin o 4 şehri seç sonra kalabilceğin yer , yemek hesaplamasını iyi yap ki bütçede sıkıntı çıkmasın. Ben şimdilik kalabilceğin yer olayını fiyat açısından biraz sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ama pansiyon tarzı yerlerde kalırsan ki güvenilir olup olmadığını iyi araştır o zaman fiyat konusunda yırtabilirsin belki :)
GünaydınnnYa benim çok tatlı bi hayalim var. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, konu üzerinde düşünmekten günlük işlerime yoğunlaşamadım, yazıp danışayım artısını eksisini göreyim ona göre kafamda netleştireyim istiyorum. Ben, sırt çantamı alıp beni nelerin bekledigini hiç bilmeden, genel şeyler dışında hiç plan yapmadan yurtiçi seyahat yapmak istiyorum. Tek başıma. Aslında benimle gelmek isteyen arkadaşlarım var ama ben yalnız gitmek istiyorum. Hem kendimi keşfetmek adına, hem de arkadaşlarım izin aldı mı alacak mi geliyor mu kesin mi bu gibi şeyleri düşünüp stres yapmak istemiyorum. Hem ben kafama estiğinde atlayıp otobüse/uçaga farklı bi şehre de gidebilmeliyim, anında. Onlarla beraber ortak bi karar almak sorun olur. Sevdiğim kizlar, ama yalnız daha iyi hissederim daha güzel şeyler keşfederim gibime geliyor, ne dersiniz? Gitmek istediğim mekânlar daha çok ege tarafında, Alaçatı olabilir mesela. 7 8 günlük bişey düşünüyorum. 3 4 şehir gezerim diyorum. 1000 lira gibi bi bütçem olacak. Bu arada bunu haziranda falan yapmayı düşünüyorum. Bi yandan dur kızım diyorum tek başına asılan eden çok olur rahat bırakmazlar, bi yandan kendimi koruyabilirim bunu biliyorum. Ya sizce yapabilir miyim böyle bişeyi? Her türlü konuda öneriyi açığım. Gidilecek yer/bütçe vs.. daha önce böyle bişeyi yapmış olanlar varsa onlarla da bizzat görüşmek isterim
Sen plansız değil de bas baya planlı bir şey yapıyorsun aslında. Sırt çantanı alıp da çıkmak gibi olmuyor bence ve 7-8 gün de olunca bir tatil gibi. Yoksa bisiklete atlayıp dere tepe düz gitmek gibi değil.GünaydınnnYa benim çok tatlı bi hayalim var. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, konu üzerinde düşünmekten günlük işlerime yoğunlaşamadım, yazıp danışayım artısını eksisini göreyim ona göre kafamda netleştireyim istiyorum. Ben, sırt çantamı alıp beni nelerin bekledigini hiç bilmeden, genel şeyler dışında hiç plan yapmadan yurtiçi seyahat yapmak istiyorum. Tek başıma. Aslında benimle gelmek isteyen arkadaşlarım var ama ben yalnız gitmek istiyorum. Hem kendimi keşfetmek adına, hem de arkadaşlarım izin aldı mı alacak mi geliyor mu kesin mi bu gibi şeyleri düşünüp stres yapmak istemiyorum. Hem ben kafama estiğinde atlayıp otobüse/uçaga farklı bi şehre de gidebilmeliyim, anında. Onlarla beraber ortak bi karar almak sorun olur. Sevdiğim kizlar, ama yalnız daha iyi hissederim daha güzel şeyler keşfederim gibime geliyor, ne dersiniz? Gitmek istediğim mekânlar daha çok ege tarafında, Alaçatı olabilir mesela. 7 8 günlük bişey düşünüyorum. 3 4 şehir gezerim diyorum. 1000 lira gibi bi bütçem olacak. Bu arada bunu haziranda falan yapmayı düşünüyorum. Bi yandan dur kızım diyorum tek başına asılan eden çok olur rahat bırakmazlar, bi yandan kendimi koruyabilirim bunu biliyorum. Ya sizce yapabilir miyim böyle bişeyi? Her türlü konuda öneriyi açığım. Gidilecek yer/bütçe vs.. daha önce böyle bişeyi yapmış olanlar varsa onlarla da bizzat görüşmek isterim
Yemek çok sıkıntı değil ya gerçektenPansiyonda kalmalisin zaten bu isin şanindan:)kisi basi 80le 250-300 arasi degisiyo fiyatlar.ama haziranda 80 lira biraz zor.300-400 lira arasi olur konaklaman.oyle pek ucuz yemekte yok ama 1500 lira yeter sanirim.cok zorda kalirsan mis gibi gevrek yersin:)bide son bi tavsiyem ucak degil otobus kullan.geze geze git.
peki tesekkur ederim :)1000 TL 7-8 gün için çok az. Hiç bilmediğin bir yerde bilmediğin bir evi tek başına kiralamak ise pek güvenli değil. İlla tek gezmek istiyorsan, gideceğin 3 şehri seç ve kalacağın otellerde odanı önceden rezerve et. Nezih bir otel 150-200 den az olmaz.
İyi bir otelde kalıp, ıssız yerlerde gezmedikten sonra bir sorun olmayacaktır. Ben de yalnız tatil yapmayı severim. Risk alacak durumlara girmedikten sonra bişey olmaz inşallah. İyi eğlenceler şimdiden.
Teşekkürler artıracağım paranın miktarınıSen plansız değil de bas baya planlı bir şey yapıyorsun aslında. Sırt çantanı alıp da çıkmak gibi olmuyor bence ve 7-8 gün de olunca bir tatil gibi. Yoksa bisiklete atlayıp dere tepe düz gitmek gibi değil.
Bence bu aşamada canın sıkılabilir. Çok kişi değil ama 1 arkadaşın eşlik ederse sana daha zevkli olabilir.
Ayrıca sen her şey dahil 1000 Tl ile yola çıkıyorsun da Alaçatı da 3 gün kalamazsın o parayla.
Ay hadi bakalım :) teşekkür ederim yorumunuz içinhayal güzel..
hatta hayal olacak kadar büyük bişey değil yapılabilecel bişey yani...
yalnız olmak bencede çok daha iyi olur..
GünaydınnnYa benim çok tatlı bi hayalim var. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, konu üzerinde düşünmekten günlük işlerime yoğunlaşamadım, yazıp danışayım artısını eksisini göreyim ona göre kafamda netleştireyim istiyorum. Ben, sırt çantamı alıp beni nelerin bekledigini hiç bilmeden, genel şeyler dışında hiç plan yapmadan yurtiçi seyahat yapmak istiyorum. Tek başıma. Aslında benimle gelmek isteyen arkadaşlarım var ama ben yalnız gitmek istiyorum. Hem kendimi keşfetmek adına, hem de arkadaşlarım izin aldı mı alacak mi geliyor mu kesin mi bu gibi şeyleri düşünüp stres yapmak istemiyorum. Hem ben kafama estiğinde atlayıp otobüse/uçaga farklı bi şehre de gidebilmeliyim, anında. Onlarla beraber ortak bi karar almak sorun olur. Sevdiğim kizlar, ama yalnız daha iyi hissederim daha güzel şeyler keşfederim gibime geliyor, ne dersiniz? Gitmek istediğim mekânlar daha çok ege tarafında, Alaçatı olabilir mesela. 7 8 günlük bişey düşünüyorum. 3 4 şehir gezerim diyorum. 1000 lira gibi bi bütçem olacak. Bu arada bunu haziranda falan yapmayı düşünüyorum. Bi yandan dur kızım diyorum tek başına asılan eden çok olur rahat bırakmazlar, bi yandan kendimi koruyabilirim bunu biliyorum. Ya sizce yapabilir miyim böyle bişeyi? Her türlü konuda öneriyi açığım. Gidilecek yer/bütçe vs.. daha önce böyle bişeyi yapmış olanlar varsa onlarla da bizzat görüşmek isterim
Ben bunu bilmiyordumürkütmek istemem ama aklıma dırek ulkemıze sırt cantasını takıp bi basına gelenlerin öldürülmesi olayları geldi..oyuzden gıt dıyemıyorum
Miktar artıracağım orası kesinleşti :) inşallah yapar, güzel anılarla dönerim. Kalacağım yerleri de önceden ayarlayacagim, aslında yapmayayım diyordum ama o kadar deli cesaretine gerek yok kötü şeyler okudumben de heyecanlandım
neden olmasın
sadece güvenilir yerlerde konaklamaya dğikkat etmen şart
bütçen de açıkcası hesaplı hareket etmeni gerektirecek
tek kafama takılan nokta bu oldu
yol parası yeme içme derken
konaklamak için kalan para
pansiyonlara ancak yeter
bu durumda sorun yaşayabilrsin
Yaaaabence bu devırde bunu asla yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?