Yapabilir miyim kızlar

Egede akdenizde falan tek basina hic sorun yasamazsin da 1000 tl butce cok az 7 8 gun yaz sezonu icin o lokasyonda

Les yerlerde kalirsan o para olur, o zaman da guvenlik sorunu olur

Bu hep yaptığım bi numaradir zaten ay inşallah güzel olur.. Siz de en güzel şeyleri yaşayın inşallah

Olurum heralde, bir yoklarsın o zaman. Ama tavsiyem haziranda gideceksen mayıs başı rezervasyon yapmaya başla. Benim tavsiye edeceğim yerler genelde yoğun oluyor çünkü. Daha otel tavsiyesi vericem sana.

tatlıö git mutlaka ama sanki 1000 lira az gibi. Biz balayımızı buna benzer şekilde yaptık zamanımız kısıtlıydı biraz. Biz muglayı gezdik tamamen 6 gün sürdü ama araba kiralayarak yaptık nerdeyse 1.500 2bin lira harcadık. Yani parayı biraz daha arttırırsan çok daha güzel olur. Birde elini çabık tut kış gelior:-D

Egede akdenizde falan tek basina hic sorun yasamazsin da 1000 tl butce az geldi bana 7 8 gun yaz sezonu icin o lokasyonda
Bütçeyi artıracağım zaten korkularımı endişelerimi yüzde doksan yendim burasi sayesinde. Ben iç Anadoluda yaşadığım için burada çok oluyor genç kızları rahat bırakmama olayı. Aslen izmirliyim, izmire gittigimde hic yasamadim oyle durumlar gerci ama insan yine de tedirgin oluyor-du iste. Hayırlısı bakalım

Olurum heralde, bir yoklarsın o zaman. Ama tavsiyem haziranda gideceksen mayıs başı rezervasyon yapmaya başla. Benim tavsiye edeceğim yerler genelde yoğun oluyor çünkü. Daha otel tavsiyesi vericem sana.
Aa tatlı bi heyecan yaşıyorum bunları dusundukce, gel de ders calis şimdi.. aklımdaki de oydu zaten mayısta başlarım yardimlarinizla rezervasyon yaptırırım çok teşekkür ederim ya gerçekten, ne iyi insanlar tanıdım burada

Bütçeyi artıracağım, mayısta rezervasyon yaptırıp haziranda gideceğim çok teşekür ederim tavsiyeniz için

Valla sen heyecanlandın ben hüzünlendim. Bi 8-10 sene öncesine dönebilsek keşke. Okulun ilk yılları. Bahar geldimi okuldan kaçıp tatile gitmeler. Bütün yaz orası senin burası benim gezmeler. Yaz aşkları. Oyyy.. Gençlik güzel şey kuzum tadını çıkar. (Yaşlı teyze yorumu gibi oldu)

Bütçeyi artıracağım, mayısta rezervasyon yaptırıp haziranda gideceğim çok teşekür ederim tavsiyeniz için
O zaman nacizane bir tavsiye daha. Mayısta rezervasyonlayıp haziranda gitmek yerine nisanda rezervasyonlayıp mayısta gidin. Oteller daha sakin olduğundan daha uygun oluyor bu bir. atıorum booking den iki kişilik normal oda ayırttıınız gittiğinizdr eger daha güzel odalarınız müsaitse onlarda kalabilirim diyerek kral suitinde bişe kalabilirsiniz(70 liraya iki kişi kraş dairesindr kalmak çok keyifliydi) bu iki:-D birde booking gibi sitelerden oteli beğenip birde arayıp mutlaka sizde sorun fiyatı pazarlık yapmaya calışın falan. Çünkü gittiğimiz yeri çok beğenip dönüşte birdaha gidince adam öyle dedi keşke arasaydınız bookinge komisyon verioruz size daha uygun ayarlardık falan demişti bu da üç:-D hadi bakalıö kolay gele:-D ben muğlayı gezdim ama akyaka, dalyan,kral mezarları, Ölüdeniz, kabak koyu en sevdiğim yerler olmuştu belki gidersin:-D

8 10 sene okul bittiyse daha gencsiniz canım, hatta beraber takilabiliriz ne güzel yaşamışsiniz ya ben de istiyoruuum

Çok kıskandım sizi. Hep istedim ama bir türlü cesaret edemedim sizin istediğiniz şeyi yapmaya ve içimde kaldi çok pişmanım. Şimdi esimede sen evde beni bekle böyle bir planım var gezip geleyim deme sansimda yok :) Benim içinde gezin kendinizi bol bol dinleyin herkesten herseyden uzak kendinizi simartmanin tadına varın emi

Canim benim seyahatlerimle ilgili tek pismanligim fotoğraf cekmedim. Benden tavsiye her gittigin yerin, oradaki insanlarin, dostluklarinin hepsinin fotograflarini cek.
Simdi evimin bir odasini fotograflarima ayirdim tavan, taban, duvarlar benim fotograflarim nefis birsey tavsiye ederim. Moralim bozukken o odama gidiyorum o fotograflar o anilar benim moralimi yerine getiriyor. On yil sonra bile anarsin o gunlerini fotograflarinla.. Ben bile heyecanlandim senin hayaline

Süpersiniz nisanda rezervasyon yaptırırım mayısta gitme fikri çok aklıma yattı bunu da düşünebilirim. Gideceğim zaman bu konuya dönüp mesajlara tekrar bi göz atacağım.. çok teşekkür ederim ya

Tam 10 sene önce bu zamanlar okula başlamıştım. 2004 yılında. Gencim tabi kız. Ama okul bitince her şey değişiyor işte. Okul yıllarına dönmek istedim şimdi.

E siz de esinizle gidin, olmaz mı ki? Benim bi eşim olsa yalnız gitmedim şahsen lütfen telafisi olan şeyler için pismanlik yaşatmayın kendinize.. kim bilir neler neler bekliyor sizi, ne güzel yerler ne güzel hisler.. içinizde kalmasın, bi şekilde siz de yapın ben yardimci olabileceğim her konuda olmaya hazırım size

Hem çekerim, hem de insanlardan rica ederim kendi fotoğrafımı çektiririm bu aklımda zaten. Olmadı bi selfie yaparım ben de moralim bozuk olunca eski fotoğraflara bakarım, gerçekten iyi bi motivasyon kaynağı :)

Tam 10 sene önce bu zamanlar okula başlamıştım. 2004 yılında. Gencim tabi kız. Ama okul bitince her şey değişiyor işte. Okul yıllarına dönmek istedim şimdi.
Her yasin ayrı bi güzelliği var siz tam genç ve güçlü kadın yaslarinizdasiniz şimdi, özgür kız olma yaşını hakkiyla vermişsiniz tatlı anılariniz var, ama esas olan şu an, bi beş yıl sonra da şimdiyi isteyeceksiniz belki

Cok tatlisiniz Eşimle kafamıza estikce geziyoruz zaten ama insanın sadece kendiyle oldugu o deneyimide yaşamak isterdim. Yani sadece tek başınıza karar verdiginiz sadece kendinizi dinlediğiniz kendi iç dünyaniza döndüğünüz... Esle tatil çok keyifli ama tek başıma tatil keyfini ben kacirdim siz kacirmayin

Siz de çok tatlisiniz buna ne desem bilemedim. Daha güzel deneyimleri yaşayın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…