Yapabilir miyim kızlar

bence kesinlikle git maddi olarak çok zorlanmayacaksan Bütçeni biraz daha arttır derim ben. Emin ol çok keyifli oluyor ama sadece kalacağın yerlerle ilgili araştırma yap. Onun dışında gezeceğin sokaklar vs sana da sürpriz olsun

kendini bilen bir insan için korkulcak birşey yok aslında
yeterki cebin dolu olsun

Hem tek başına hem de arkadaşla sevgiliyle bahsettiğin sırt çantalı turları onlarca kez yapmış biri olarak sana tavsiye verebilirim sanırım. Hemen liste yapayım.

1) herkesin dediği gibi 1000 lira bütçe çok az. Bu. Tarz tatiller her şey dahillerden daha pahalıya gelir. Sen bir de alaçatı gibi bir yerden bahsediyorsun. Mümkünatı yok.

2) tek başına gidersen her halükarda daha çok para harcarsın. Pansiyonlar oda fiyatı verir. İki kişi olursanız fiyat yarıya iner. O yüzden bu tarz gezilerde hem maddi açıdan hem güvenlik açısından iki kişi idealdir her zaman. 1 az 3 çok. Denklem bu.

3) çizdiğin rota (alaçatı, kuşadası, kaş) çok yanlış. Çok uzun zamanın yolda geçer ve yola çok para harcarsın. Sana başka bir rota çizelim.

4) alaçatı konusunda kararlı mısın? Sırt çantalı tatile pek uygun değil açıkçası. Bence çok keyifli bir yer de değil. Görülebilecek çok daha güzel yerler var. Ama medyanın abartısı sonucu gençler genelde çok merak ediyor. O yüzden ben alaçatıyı görmek istiyorum dersen bişey diyemem.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar, sorun varsa cevaplayayım.

Canim nefis bir dusuncen var Ben yapmistim tek basima ciktim Ege Bölgesi ni gezdim. Ve ben fon cektirmeden makyaj yapmadan sokaga cikmayan kokos biriyimdir ama hayatimin en guzel onbes gunuydu.. Hala devam eden dostluklarim var oralardan tanistigim.. Aile pansiyonlarinda kalmistim arada ordaki teyzoslarla kanka olmuştum. Muhtesemdi ve en guzeli de her karari tek basima alabilmekti.. Kesinlikle git ama para olayi bin lira imkansiz canim

Evet orası kesinleşti :) aynen öyle yapacağım, kalacağım evi ayarlayacagim her gideceğim yerde sadece. Gerisini yaşayarak öğreneceğim. Ama şimdi ders çalışmam lâzım ne acı bi sürü kez erteledim, yine erteliyorum bir hayalimi

Ben Türkiye'deyken yapamadım bunu ailevi meseleler yüzünden:) yurtdışında yaşadım bir süre orda yaptım ve inanılmaz keyifliydi bana göre :) ben de uzunca bir süre erteledim ama sonunda yaptım :) dilerim gönlünce olur herşeyyyy :)

Sizi bana Allah mı gönderdi bende hiçbir şey netleşmiş değil hepsini baştan sekillendirebiliriz
1) ne kadar bütçe ayırayım?

2)yalnız gitmek istiyorum bu konuda israrciyim eğer kizlar çok kırılmazsa, ki zannetmiyorum ben biraz bahsettim yalniz gitme hayalimden, gerçekten yalnız yapacağım

3) Bana başka bi rota çizelim bu konuda kendimi tamamen size bırakıyorum, ne iyisiniz

4) Benim içi önemli olan şeker bi yer olması, insanlarının samimi sıcakkanlı olması, o yerde gördüklerimin bana bişeyler katması.. İlla alaçatı olsun demiyorum tavsiyelerinize bu konuda sonuna kadar açığım

Yaa ben de biraz kokoş biriyimdir ama sonuçta pansiyonda falan kalacağım bi duzlestiricimi çantama atarım en azından ya ne guzelsiniiiz tam aradığım hikaye işte, bişeyler katmış size yeni insanlar tanımışsiniz ve güzel anılarla dönmüşsünüz.bayıldım

Yurt dışı hayalim de var aslında ama o okul bitince, ya da beşinci sınıfta dilim çok iyi değil çünkü ilerletmem gerek. Yaaa çok teşekkür ederim dilerim ne istiyorsan, aklından ne geçiyorsa çok daha güzelini yaşarsın sen de

fikir güzel ama ben korkarım açıkcası. ama güvenli bi yerde tek başınıza tatil yapabilirsiniz fazla maceraya girmeden hem kafa dinlersiniz. canım istedi valla :)
bu arada yaş kaç soruldu mu bilmiyorum ama?

Yuppi, en sevdiğim şey rota çizmek. Sana gittiğim gördüğüm, hem güzel hem güvenli, kalacak yer tavsiyesi verebileceğim yerlerden rota çizelim o zaman.

Rotan neden yanlış onu da söyleyeyim. Alaçatıya gitmek için izmire geleceksin ordan alaçatıya geçeceksin sonra kuşadası için tekrar izmir ordan kuşadası. Sonra kaş için tekrar izmir yine bir otobüs daha ver elini kaş. Boşuboşuna bir sürü yol parası gidecek. Yolda çok zamanın geçecek. Arabayla çıkıyor olsan olurdu ama otobüs falan zor.

İlk rota ege olsun. Foça-marmaris-amazon-datça. Foçayı çıkarabiliriz aradan. Ama izmir civarı bir yer görmek istersen çok keyiflidir.
Akdeniz rotası: Dalyan- fethiye- kaş- olimpos. Bu rota çok daha keyifli olur bence.

Tek başına gideceksen 2000 lirayı görürsün 7-8 günde. Konaklama yeme içme seyahat ve azıcık da eğlence için. Seni dandik yerlere kalmaya gönderemeyiz sonuçta.

Mini ege rotası: sığacık- urla- çeşme- alaçatı- karaburun. Hepsi birbirine en fazla 30 dk uzaklıkta. Karaburun ve alaçatı haricinde diğerlerinde kalmadım. Bize yakın olduğu için gidip dönüyoruz. Kalacak yer tavsiyesi veremeyebilirim. Alaçatı dışındakiler daha uygun fiyatlı ama yine de alaçatı dengeyi sağlar 2000 çıkar cebinden.

Bence çok güzel fikir ve gerçekten tek daha iyi olur bakmayın bana
Bu aradaaa tek güvenlik korkunuz varsa birinden tedirgin olursanız cep telefonunuzdan hemen babanızı arayın ya da aramış gibi yapın ayaklarını denk alsınlar

fikir güzel ama ben korkarım açıkcası. ama güvenli bi yerde tek başınıza tatil yapabilirsiniz fazla maceraya girmeden hem kafa dinlersiniz. canım istedi valla :)
bu arada yaş kaç soruldu mu bilmiyorum ama?
Otelde kalıp tatil yapma olayından ben çok çabuk sıkılıyorum zaten, bazen ilk günden. Ben gezmek istiyorum keşfetmek istiyorum Hayır sorulmadı, yaşım 20

Çok mantıklı :) bunları yazacağım. Özellikle mini ege rotası çok ilgimi çekti. Şimdi çok fazla düşünüp üzerinde durmak istemiyorum açıkçası, çünkü daha çok zaman var, hayatın da benim üzerime planları vardır belki hiç belli olmaz gideceğim zaman yine buralarda olur musunuz acaba ben sizi bulsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…