- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi Maybelater
Nasıl yani?? Siz kimsiniz sorması ayıp?çok zor olsa da yapabilen olur
ama siz yapamazsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani?? Siz kimsiniz sorması ayıp?çok zor olsa da yapabilen olur
ama siz yapamazsınız
Saçlarınızı kk'da ağartarak mı hayat tecrübesi edindiğinizi ve tanımadığınız birinin neyi yapıp neyi yapamayacağını iki kelimeden anlayacak seviyeye geldiğinizi düşünüyorsunuzsorun söyleyeyim
çünkü en baştan bahaneleri sıralamışsınız
kararlı ve azimli değilsiniz
boşa ağartmadık bu saçları kkda
satır aralarını da okuyoruz insanları da anlayabiliyoruz
Okul yakın olsa hadi olabilir idare edilir diye düşünülürdü ama pek mümkün görünmüyor. 3 çocuk dünyaya getirdim. En kolay süreç hamilelik süreciydi 3 ünde de. Bebeklik hele ilk 3 yaş oldukça önemli ve zor bir dönem. Keşke hamilelikte dondurmayı başlasaydınız okumaya en azından 1 yılı biterdi. Hakkınızda hayırlısı olsunSorum şu ben lise mezunuyum evliyim çalışmıyorum 24 yaşındayım 2 senedir evliyim. 8 aylık hamileyim. Kısaca kendimi tanıttım.
Soracağım soru şu biz ilk sene çocuk getirmek istemedik ben o ara üniversite sınavına çalıştım 2 yıllık sağlık bölümü kazandım, sonra sehir degistirdik suan bulunduğum sehirde tercih yaptım ama dondurdum hamilelikten dolayı.
Simdi nasipse haziran da dogum yapacağım bebegim küçük olacagı içi bu sene de gitmeyi düşünmüyorum ama seneye çok istiyorum okula devam etmeyi ( keşke zamanında yapsaydim ama nerden dönersem kâr diyorum) birsekilde ben 4 yıla da tamamlarım bir başlarsam diyorum falan.
Maddi açıdan hicbir sıkıntımız yok cok şükür ben sadece egitimli bir anne olmak istiyorum her ihtimale karşı güvencem olsun istiyorum eşim de destekliyor kendisi de okuyor şuan ben biraz da ondan imrendim
Ama , sorun şu ki okulun sağlık bölümü bulunduğumuz ilçeden 2 saat uzaklıkta gidip gelmek zor olurmu bilemiyorum yine bebegime kv m bakar ondan yana sıkıntım yok ama acaba içim rahat eder mi bilemiyorum çok mu imkansız görünüyor sizce?
Içime dert olan bazı şeyleri değiştirmek istiyorum
Teşekkür ederim moral oldu yazdıklarınızHer şey mümkün. Benim üniversitede bir hocam vardı, 32 yaşında üniversiteye başlamış ve hiç ara vermeden yüksek lisans, doktora yapmış, 40 yaşında da üniversitede hocaydı işte. Çocuğu vardı onun da. Siz çok daha gençsiniz, önünüzde uzun yıllar var, istedikten sonra yaparsınız ve lisans eğitimi kendiniz için doğru bölümü seçtikten sonra öyle zor, meşakkatli bir şey değil. Herkes okuyor.
Benim yeğenim erken evlendi. Çocukda hemen yaptılar. Eşi doğumdan sonra tıp kazandı ve 2 saat yolculuk yaparak bebeğini kreşe götürerek okuyor şu anda. Yakında da mezun olacak. Çok zor mu evet. Ama sonu güzel olacak.Evlenmeden önce alamadım liseden sonra hep çalıştım aileme maddi destek oldum, kendime birşey katmam mümkün degildi. evlendigim ilk sene kazanabildim pandemi süreci de isime yaradı
Evet kesinlikle. Bölüm iyiyse çekilen çileler kutsaldır.Bölüm ne? Tıbbi sekreterlik falansa hiç okulla uğraşmayıp aöf okuyun aynı zaten.
Gerçekci yorum yazın dediğiniz için yaziyorum.Teşekkür ederim anlayışınız için.bende bulunduğum duruma göre yorum yapılması için açtım konuyu
Gerçekci yorum yazın dediğiniz için yaziyorum.
Yapamasınız.
Polyana olamaya gerek yok.
Günde 4 saat git gel git gel, bir kere değil iki kere değil hergün, yıllarca. Eve gelip dinlenmeden gece olur yat kalk tekrar aynı. Bu arada ödevler, sınavlar, stajlar olacak. Ee çocuk nolacak?
Hayat seçimlerden ibarettir, siz okumak yerine evlenip anne olmayı seçmisiniz. Şimdi o seçimin arkasında durup en iyi şekilde anneliğe odaklanmalısınız.
Okumak bukadar önemli olsaydı sizin için erken yaşta evlenmezdiniz. Hadi evlendiniz çocuk için beklerdiniz. Seçiminizden pişman olmuş olabilirsiniz tabiki okumak isteyebilirsiniz ama zamanlama yanlış. Hem bebek hem okadar yol üzerine dersler vs mümkün değil. Anca çocuk büyür, kreşe falan gider evet ozaman sizde hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.
4 saati ne kolay telafuz ediyorlar. Hergün, yıllarca gidilcek yer için üstelik. İşte büyükşehirde işe gitmekde okadar falan deniyor, ben olsam gitmemki. Günde 4 saatim yolda geçecekse ya o işe gitmem yada işe yakın taşınırım. Ömrümü yollarda çürütemem, helede evde minik bebeğim varken bunu asla yapmam. Zaten konsantre olamazdım aklım bebekde kalırdı.Yada çocuktan çalınırda çalınır.. onun geleceği filan denilebilir ama 4 saat yoldan bahsediyoruz. İnsanlar yan sokağa gitmek zannediyor. Acil bir durumda o dakika otobüs olsa 2 saatten fazla ulaşması sürecek bebek ihtiyaç duyduğu çoğu durumda anne yanında olmayacak.
4 saati ne kolay telafuz ediyorlar. Hergün, yıllarca gidilcek yer için üstelik. İşte büyükşehirde işe gitmekde okadar falan deniyor, ben olsam gitmemki. Günde 4 saatim yolda geçecekse ya o işe gitmem yada işe yakın taşınırım. Ömrümü yollarda çürütemem, helede evde minik bebeğim varken bunu asla yapmam. Zaten konsantre olamazdım aklım bebekde kalırdı.
Nasıl yani?? Siz kimsiniz sorması ayıp?
Saçlarınızı kk'da ağartarak mı hayat tecrübesi edindiğinizi ve tanımadığınız birinin neyi yapıp neyi yapamayacağını iki kelimeden anlayacak seviyeye geldiğinizi düşünüyorsunuz![]()
Gerçekci yorum yazın dediğiniz için yaziyorum.
Yapamasınız.
Polyana olamaya gerek yok.
Günde 4 saat git gel git gel, bir kere değil iki kere değil hergün, yıllarca. Eve gelip dinlenmeden gece olur yat kalk tekrar aynı. Bu arada ödevler, sınavlar, stajlar olacak. Ee çocuk nolacak?
Hayat seçimlerden ibarettir, siz okumak yerine evlenip anne olmayı seçmisiniz. Şimdi o seçimin arkasında durup en iyi şekilde anneliğe odaklanmalısınız.
Okumak bukadar önemli olsaydı sizin için erken yaşta evlenmezdiniz. Hadi evlendiniz çocuk için beklerdiniz. Seçiminizden pişman olmuş olabilirsiniz tabiki okumak isteyebilirsiniz ama zamanlama yanlış. Hem bebek hem okadar yol üzerine dersler vs mümkün değil. Anca çocuk büyür, kreşe falan gider evet ozaman sizde hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.
4 saati ne kolay telafuz ediyorlar. Hergün, yıllarca gidilcek yer için üstelik. İşte büyükşehirde işe gitmekde okadar falan deniyor, ben olsam gitmemki. Günde 4 saatim yolda geçecekse ya o işe gitmem yada işe yakın taşınırım. Ömrümü yollarda çürütemem, helede evde minik bebeğim varken bunu asla yapmam. Zaten konsantre olamazdım aklım bebekde kalırdı.
Koşullar değişebilir, insanlar da değişebilir. İstedikten sonra bir çaresi bulunur. Daha yakın eve taşınılır, hiç olmuyorsa açıktan okur, vs. Zaten şu anda birçok üniversite hibrit eğitim veriyor, derslerin bir kısmı online.bakınız .......aşağıdaki mesajlar
çünkü aklı mantığı tecrübesi olan insanlar için görünen köy klavuz istemez