Yapabilir miyim?

Prettylittleliars2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
305
337
53
25
Benim babam tekstil ve makine mühendisi bir süredir burada işleri iyi gitmedi fabrikaların durumu çok kötü işçi çıkartılıyorlar mühendis nasıl alsınlar. Bir kaç aydır işsizdi burada bir yer bulamadi (şehir ismi söylesemmi kararsız kaldim). Sivastan buldu müdürlük işi hem de baya iyi. Babam adına çok mutluyum ama yıllardır burada oturuyoruz ablamın üniversitesi benim lisem (sınava 2 senem kaldı) kardeşimin okulu. Tüm aile burada baba tarafı ve anne tarafı. Buraya çok aliştim. Babam işlerini toplayinca borçları kapatınca bizi de yanına alicak. Yeni bir yere sil baştan taşınmak çok heyecan verici ama ben buraya çok aliştim baglandim. Daha önce de buraya malatyadan gelmistik 8 yıl önce. Burada her yeri ezberledim tüm arkadaşlarım burada. Yaz tatillerinde buraya geliriz hep ama ayni olmaz ki. 2 sene sonra da sınavım var çok stres oldum yine oraya alismam uzun sürer okula adaptasyonum yeni arkadaşlar yeni hocalar. Ortalamam çok düşük değil ama orda liseye yerleşemezsem korkusu da oluştu saçma bir şekilde. Her şeyden çok korkuyorum stres yapmamak gerek biliyorum epilepsim var ve bana asla iyi gelmiyor. Ama babamı da inanılmaz özledim şimdiden böyle uzaktan uzağa da yasayamayiz ki. Siz sil bastan bir yere gidince neler oldu? Ve sivastan oturan var mi nasıl bir yer? Küçük bir sehirmis ben küçük şehirlerden çok da hoslanmam oturduğumuz yer de küçük. Sürekli açıp açıp internetten sivasa bakıyorum babam da fotoğraf atıyor buraya birakayim hatta.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-08-21-47-06.webp
    Screenshot_2019-12-08-21-47-06.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 71
Canım baban tayinci olsa bu şekilde olabilirdi
Küçük çocuk değilsin , nerede aile birliği varsa orada olmasınız . Ben 6 yillik evliyim 3. Şehirdeyim bu sene tayinimiz çıkacak kimbilir neresi olacak. Bizler bile etkileniyoruz yeni bir yere gidince ama bir-kac ay geçince seviyoruz. Inşallah hakkinizda Hayrlisi olsun. Babaniz adina sevindim

Canım baban tayinci olsa bu şekilde olabilirdi
Küçük çocuk değilsin , nerede aile birliği varsa orada olmasınız . Ben 6 yillik evliyim 3. Şehirdeyim bu sene tayinimiz çıkacak kimbilir neresi olacak. Bizler bile etkileniyoruz yeni bir yere gidince ama bir-kac ay geçince seviyoruz. Inşallah hakkinizda Hayrlisi olsun. Babaniz adina sevindim
Evet biliyorum ama yinede zor ya yeni bir düzene alışmak özellikle benim için.. İnşallah hayırlısı teşekkür ederim

Back
X