Yapabilir miyim?

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
Merhaba hanımlar . Hep hayalim olan ABD tatiline şimdiden para bitiktirip 3 yıl sonrasında eşimle gitmeyi planlıyorum.

Sizce yapabilir miyim. Gidenler, gitmeyi düşünenler sizce boş bir hayal mi?

Sen para biriktirmeye başla. 3 yıl sonra ya oraya gidersin ya da o zaman başka hayalin olur, onu gerçekleştirirsin.

Bu senin hayalim kime göre neye göre boş olsun ki

Eğer siz bunu gerceklestrip mutlu olacaksanız sonuna kadar gidin Allah gönlünüze göre versin

Istenilen ne yapılamamış ki siz yapamayasınız? İsterseniz yüzerek bile geçebilirsiniz :)

Amerika'nın neresi?

Ny bölgesi mi? Manhattan'da güzel gezilecek yerler var. Ama çokta abartma hayallerini. Hep duyduğun yerler. Central park güzel. Müzeler yüksek binalar filan.

Bende miami'ye gitmek istiyorum:KK36:

Para biriktir tabi. 3 yılda hayli hayli birikir.

neden yapamayasın ki ben 1 yıl çalıştım bir yandan okula gittim maaşımdan 1 kuruş yemedim işe gitmek için babam bana para verdi şuanda araba aldım hala borcunu ödüyorum ama hayalimi gerçekleştirdim isteyince oluyor:dondurma:

Amerika'nın neresi?

Ny bölgesi mi? Manhattan'da güzel gezilecek yerler var. Ama çokta abartma hayallerini. Hep duyduğun yerler. Central park güzel. Müzeler yüksek binalar filan.

Bende miami'ye gitmek istiyorum:KK36:

Para biriktir tabi. 3 yılda hayli hayli birikir.
İngilizce olmadan yapabilir miyim, turla mı gitmek yoksa tek mi gitmek daha iyi ? Neresine giderim şuan bilmiyorum ama kafamı dil bilmemek karıştırıyor. Birde ne kadara gidirir?

3 yılda para biriktirirken dilde öğrenebilirsiniz.. kafanız niye karışıyor ki?

Hayaliniz buysa gerçekleştirirsiniz. Gezmek görmek asla boş hayal olmaz.

Tur fiyatlarına internet sitelerinden girip bakabilirsiniz, fikriniz olur. Dil bilmiyorsanız turla gitmek en mantıklısı.

Neden ABD neden Dubai Fransa çin değilde neden

Neden ABD neden Dubai Fransa çin değilde neden
Bu hayalde değil aslında. Benim içimde hep ABD ye gideceğim diye bişey var. Niye bilmiyorum.
Bu konuda araştırma falan yapmadım. Sadece 3 yıl sonrasına diye niyet ediyorum.
Bu arada bebeğim büyü ve para biriktirirm diye.

İngilizce olmadan yapabilir miyim, turla mı gitmek yoksa tek mi gitmek daha iyi ? Neresine giderim şuan bilmiyorum ama kafamı dil bilmemek karıştırıyor. Birde ne kadara gidirir?
İlk defa giderken turla gitmek daha iyi bence ilk defa ayak basacağınız yerler bi anda kafanızı karıştırabilir ingilizce de yoksa dil olmadan anlaşmakta çok kolay olmaz ilk tecrübenizi turla edinirseniz hem görülecek önemli ve güzel yerleri sorunsuz rahat rahat görürsünüz hem de bir sonraki gidişinize tecrübeniz olur bildiğiniz mekanlar olur :) Zaten sürekli bizimle peşimizden gelin demiyorlar bildiğim kadarıyla size hep vakit kalıyor kendiniz gezmek keşfetmek için. Umarım ben de giderim bir gün :KK72:

başlamak bitirmenin yarısı derler tebrikler başlamışsın 3 yıl sonra gidiyoruz diye konu bekliyorum senden :)

İngilizce olmadan zorlanırsınız. Turla gitmek daha mantıklı sizin için. Biletler 1500tl civarı. Sadece gidişi geliş (2kişi için) 6000tl yapıyo. Otel gezme parası alışveriş filan da var. Onu da siz bilirsiniz.

3yılda dil öğrenirsiniz bence. İngilizce öğrenmesi kolay bir dil.

Back
X