Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

günlükcüğüm:sabah:bir meyveli yoğurt ve bir bardak su

öğlen:bugün yumurtayı sahanda yedim haliyle yağlı:((,bir dilim kaşar ,3 zeytin
ara öğün:Türk kahvesi

yarın tartı günüm ama pek umut yok gibi hayırlısı...

öğle sonu arkadaşıma davetliydim ,arkadaş döktürmüş pasta ,börekleri hayır demek çok zordu ben bir avuç kısır,d böreğin yarısı ve iki çatal tatlı aldım haa ev yapımı bir bardak şalgam.

cumartesi iş arkadaşlarımla toplantı var kızlarla muhabbet on numara ama bakalım o ikramlara nasıl hayır diyeceğim?üffff diyet yapmak zormuş vesselam.

kiraz sapı çayı yaptım içeceğim ödem attırıyormuş bakalım doğrumu?oğlum hiç durmuyor diş çıkaracak çok huysuz pek bir şeye fırsat kalmayacak.En kısa zamanda lahana çorbası yapacağım tadı eminim çok kötü olacak ama günde bir öğün içebilsem keşke.

bu arada yanlış oldu başlangıç kilom yanlış oldu çizelge oluşturmanın karmaşasıyla yarın kilo verebilirsem hem yeni çizelge yapıp hem de değiştireceğim.

Akşam yemeği yemedim iki lokma tavuk döner ve bolca mandalina yedim. bakalım yarın tartı günüm,hayırlısı diyelim fekat:)umut az

bugün cuma malum her yönden mübarek gün:)kilo bildirimi:

başlangıç:63.5
geçen hafta:62.700
bu hafta:62.200
gelen:(şükür yok):)
giden:500 gr

:kaçamaklarım ve metebolizmamın yavaş olması az kilo vermeme sebep oluyor.

öğle sonu arkadaşıma davetliydim ,arkadaş döktürmüş pasta ,börekleri hayır demek çok zordu ben bir avuç kısır,d böreğin yarısı ve iki çatal tatlı aldım haa ev yapımı bir bardak şalgam.

cumartesi iş arkadaşlarımla toplantı var kızlarla muhabbet on numara ama bakalım o ikramlara nasıl hayır diyeceğim?üffff diyet yapmak zormuş vesselam.

bir kere hayır demişsin canım gerisi kolay:34:

kiraz sapı çayı yaptım içeceğim ödem attırıyormuş bakalım doğrumu?oğlum hiç durmuyor diş çıkaracak çok huysuz pek bir şeye fırsat kalmayacak.En kısa zamanda lahana çorbası yapacağım tadı eminim çok kötü olacak ama günde bir öğün içebilsem keşke.

eğer kiraz sapı iyi gelirse bende denerim canım

bu arada yanlış oldu başlangıç kilom yanlış oldu çizelge oluşturmanın karmaşasıyla yarın kilo verebilirsem hem yeni çizelge yapıp hem de değiştireceğim.

Akşam yemeği yemedim iki lokma tavuk döner ve bolca mandalina yedim. bakalım yarın tartı günüm,hayırlısı diyelim fekat:)umut az

bence doğru bir akşam yemeği değil canım 2 mandalina da 2 portakal da yaklaşık aynı kalori
hatta 2 dilim ekmek te
çeşitlilik olsaydı veya daha doyurucu bir öğün yapabilirdin bence:34::34:

tabi bunlar benim düşüncelerim:56::55:

olsun kilo veriyorsun bak:40:
yeşil çayı ve rezene çayını da dene derim

yorumların için çok sağol canım.bir düzeltme yapmalıyım bu hafta 400 gr vermişim.geçen hafta ayrı bir yere yazmıştım unutmuşum 62.800 den bugün 62.200 olmuşum,bakıp düzelttim.

menüm:
sabah:bir haşnanmış yumurta,bir dilim kaşar peyniri,küçük bir dilim ekmek,iki zeytin

ara:Türk kahvesi
öğlen:iki yaprak sarması,yarım kase mercimek çorbası,3 mandalina
ikindi:bir tane haşlanmış yumurta daha

akşam:beş altı kaşık ıspanak ve yoğurt,salata,6,7 kaşık bulgur pilavı,10 tane yerfıstığı

spor:100 kez bisiklet çevirdim yapabilirsem 20,30 mekik

bir kere hayır demişsin canım gerisi kolay:34:

eğer kiraz sapı iyi gelirse bende denerim canım

bence doğru bir akşam yemeği değil canım 2 mandalina da 2 portakal da yaklaşık aynı kalori
hatta 2 dilim ekmek te
çeşitlilik olsaydı veya daha doyurucu bir öğün yapabilirdin bence:34::34:

tabi bunlar benim düşüncelerim:56::55:

olsun kilo veriyorsun bak:40:
yeşil çayı ve rezene çayını da dene derim

canım osibuleb çok sağol desteğin için söylediklerine dikkat ederim,sen de çok iyi gidiyorsun ama bebek emzirirken her çayı içemezsin bebişine de geçer sütünden(kiraz sapı ödem attırır)

merhaba bizeyer hani metabolizmam çok yavaş demişsin ya benim de öyleydi ve ben özellikle kahvaltıda bir kase ev yapımı yoğurt yerdim hala da öyle yapıyorum içindeki prebiyotikler bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.Canım bir de normal kilondayken içine rahatlıkla girebildiğin en sevdiğin pantolonunu da her cuma tartıldıktan sonra dene her hafta içine girebilmek için daha çok gayret ettiğini göreceksin

canım osibuleb çok sağol desteğin için söylediklerine dikkat ederim,sen de çok iyi gidiyorsun ama bebek emzirirken her çayı içemezsin bebişine de geçer sütünden(kiraz sapı ödem attırır)

teşekkür ederm:32:

kiraz sapını içebileceim veya içemeyeceğim hakkında birşey bulamadım:30::30:

içmesem daha iyi olur sanırım:21::21:

sevgili günlük bugün ne yediğimi ne sen sor,ne de ben söyleyeyim.öğretmen arkadaşlarımla görüştük malum hepimiz ayrı okullardayız ayda bir görüşüyoruz,muhabbet çok güzeldi ama iş sohpetle bitmiyor malum servis tabağımı doldurdum,akşam da yoğurt ve yeşil mercimek yedim yani bugün zorunlu firar oldu.

daha iki gün önce hayır dediğim ikramlara bugün hayır diyemedim.telafi etmeliyim çünkü tüm kıyafetlerim 36 beden eğer kilo veremezsem hepsini yenilemek zorundayım,büyük beden kıyafet almak hiç içimden gelmiyor.:47:

sabah:bir bardak su

ne alaka bilmem üç kremalı bisküvi(tatlı beni çekiyorrrr)

kahvaltı:yarım sıcacık simit,bir kaşık labne,4 zeytin,yumurta(sahanda),bir çeri domates,bir kaç lokma pekmez

öğlen:kahvaltıyı abarttığım için acıkmadım
ara öğün:bir elma,bir portakal

sabah:bir bardak su

ne alaka bilmem üç kremalı bisküvi(tatlı beni çekiyorrrr)

kahvaltı:yarım sıcacık simit,bir kaşık labne,4 zeytin,yumurta(sahanda),bir çeri domates,bir kaç lokma pekmez

öğlen:kahvaltıyı abarttığım için acıkmadım
ara öğün:bir elma,bir portakal

Öğün atlama bence canım
Öğleyin azıcık da olsa ye ki akşama fazla yeme:56:

sevgili günlük bugün ne yediğimi ne sen sor,ne de ben söyleyeyim.öğretmen arkadaşlarımla görüştük malum hepimiz ayrı okullardayız ayda bir görüşüyoruz,muhabbet çok güzeldi ama iş sohpetle bitmiyor malum servis tabağımı doldurdum,akşam da yoğurt ve yeşil mercimek yedim yani bugün zorunlu firar oldu.

daha iki gün önce hayır dediğim ikramlara bugün hayır diyemedim.telafi etmeliyim çünkü tüm kıyafetlerim 36 beden eğer kilo veremezsem hepsini yenilemek zorundayım,büyük beden kıyafet almak hiç içimden gelmiyor.:47:

Madem dayanamayıp yedin telafi için spor yap en az zararla atlat
İp atla şimdi favori spor bu

canım doğru söylüyorsun,haklısın

ikindi:bir kase şehriye çorbası
akşam:6 kaşık patlıcan tava,bir küçük kase yoğurt,bir ince dilim ekmek

biraz önce:bir elma ve bir portakal

Allahım nedir bu benim 60 lı kilolarla imtihanım çakıldım kaldım resmen yahu,mehter takımı gibi iki ileri bir geri.
geçen gün çok komik birşey oldu:1:tartıldım 59 olamaz ,ne alaka derken baktım veeeee bilgisayarın şarj kablosu tartının altına gelmiş.şaka gibi tabi gerçeklerle yüzleştim 62uk küsür

neyse bu bir işaret olmalı:)) yola devam kabul edeyim biraz takıldım ve moralim de bozuk birazcık

Allahım nedir bu benim 60 lı kilolarla imtihanım çakıldım kaldım resmen yahu,mehter takımı gibi iki ileri bir geri.
geçen gün çok komik birşey oldu:1:tartıldım 59 olamaz ,ne alaka derken baktım veeeee bilgisayarın şarj kablosu tartının altına gelmiş.şaka gibi tabi gerçeklerle yüzleştim 62uk küsür

neyse bu bir işaret olmalı:)) yola devam kabul edeyim biraz takıldım ve moralim de bozuk birazcık

aman diyeyim daha yolun başındayız beraber kiloları vereceğiz:46::46::46:
haftaya olacağın kiloyu göstermiş tartı canım:16:

canımsın yaaa,ne güzel moral verdin umarım öyle olur evet bu bir işaret:))ama çok komikti gerçekten.hani diyor ya şair:bana inanabileceğim güzel yalanlar söyle diye.
tabi ben fazlasıyla realistim biraz güleyim istedim.

osibuleb azmini kutluyorum hayır demeyi biliyorsun,kutlarım canım

Back
X