Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

bizeyeter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.446
43
108
Adana
Ben kendimi bildim bileli 50 kiloydum ne yesem kilo almazdım,ne zaman ki üniversiteye gittim sağlıksız beslenme ,düzensiz yeme ve ekmeği çok tüketmek sonucu 57 kiloyu gördüm eskiden anlayamazdım insanların kilo dertlerini.şimdi çokkk iyi anlıyorum çünkü başımda maalesef.doğumda 20 kilo aldım doğumdan sonra 64 gördüm süt olsun diye yemekten tekrar 68 oldum yaklaşık iki aydır ekmeği ve şekeri azaltıp biraz dikkat ederek baya bir mücadele verip şükür 64 gördüm fakat 52 kilo olmak istiyorum çünkü dizim ağrıyor bel fıtığı dize vuruyor günlük hayatımı ve sağlığımı olumsuz etkiledi.az veya çok kilo vermek isteyen ,kararlı ve rekabeti seven arkadaşları topiğime bekliyorum.

Sabah bir bardak su,iki üç zeytin ,iki yumuryla yaptığım omlet.öğlen salata dört kaşık bulgur pilavı ,yoğurt.yeşil çayımı tarçın ve karanfilli içiyorum tadı böyle daha güzel oluyor.birazdan da türk kahvesi.hergün 20 tane bile olsa ip atlamaya çalışacağım çünkü evde spor seçeneğim pek yok hem ip atlamak vücudun her yerini çalıştırıyormuş.önce kendime sonra hepinize başarılar çünkü çeken bilir hiç bir kıyafete girememe duygusunu

kilo vermek zor değil ama başaran nasıl yapıyor demmekki isteyince oluyor kendime telkin veriyorum.aç kalmadan ölçülü bir şekilde yola devam.

Bencede başarabilirsin :)
kaç boyundasın canım ?
kiloların aslında fazla değil
idaal kilo aralığındaysan 2-3 kilo bile aylarca verilemiyebilir kendimden biliyorum

hoşgeldin tatlım.boyum 158 cm.ama dediğim gibi kilolar diz ve belimi ağrıtıyor n ekadar hafiflersem o kadar iyi hedef 52.Tüy kadar hafif olurum o zaman inşallah.senin kilo sorunun yok gibi?

sabah bir bardak su mandalina,ceviz yedim öğlen haşlanmış yumurta peynir ,3 zeytin ve yeşil çay ..ekmek yerine 4 diyet bisküvi.

dün için kendime iki eksi not veriyorum ip atlayamadım spor eksik ve az su içtim.umarım bugün aynı şeyleri yapmam

hoşgeldin tatlım.boyum 158 cm.ama dediğim gibi kilolar diz ve belimi ağrıtıyor n ekadar hafiflersem o kadar iyi hedef 52.Tüy kadar hafif olurum o zaman inşallah.senin kilo sorunun yok gibi?

52 olursun inşallahhh..
evet kilo gerçekten sağlıksal da problem
vardı hemde 18 kilo kadar fazlalık uyguladığım bir programla 3 ayda verdim.

bende doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum canım :52:
kolay gelsin benim de topiğim var sende oradan bana bakabilirsin:42:
zor işmiş hakikaten kilo ile uğraşmak ya:52::55: bebeğin ne kadarlık oldu:55: ben daha 2 aylık anneyim de:1::nazar::nazar:
size kalori hesaplamayı öneriyorum daha iyi oluyor

Son düzenleme:
Ben kendimi bildim bileli 50 kiloydum ne yesem kilo almazdım,ne zaman ki üniversiteye gittim sağlıksız beslenme ,düzensiz yeme ve ekmeği çok tüketmek sonucu 57 kiloyu gördüm eskiden anlayamazdım insanların kilo dertlerini.şimdi çokkk iyi anlıyorum çünkü başımda maalesef.doğumda 20 kilo aldım doğumdan sonra 64 gördüm süt olsun diye yemekten tekrar 68 oldum yaklaşık iki aydır ekmeği ve şekeri azaltıp biraz dikkat ederek baya bir mücadele verip şükür 64 gördüm fakat 52 kilo olmak istiyorum çünkü dizim ağrıyor bel fıtığı dize vuruyor günlük hayatımı ve sağlığımı olumsuz etkiledi.az veya çok kilo vermek isteyen ,kararlı ve rekabeti seven arkadaşları topiğime bekliyorum.

şuan bende hasta yatagımdan yazıyorum..ben de bel fıtıgı var ve gecen gun yere egılırken öylece kaldım sanırım bıraz daha yatacagım çünkü hala vucudum yamuk düzelmedi...iileşince size katılabilirim...

bende doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum canım :52:
kolay gelsin benim de topiğim var sende oradan bana bakabilirsin:42:
zor işmiş hakikaten kilo ile uğraşmak ya:52::55: bebeğin ne kadarlık oldu:55: ben daha 2 aylık anneyim de:1::nazar::nazar:
size kalori hesaplamayı öneriyorum daha iyi oluyor

Bende tobiğine bakmak isterim canım
tebrik ederim bebeğin için :nazar: senin kilon bile güzeldir şimdi takma kafana :38:
kalori hesaplamayı bir türlü beceremedim :( anlatırsan sevinirim

buraya yaz işte biz okuruz,sorun olmaz uzun olması..hem baska forumda da bır ark sormus siz yanıt vermemişsiniz...yorucu olmazsa yazın siz...

Hangi forumda ? zahmet olmazsa atarmısınız o başlığın linkini ? ,ben sizin için o zaman tüm programı pc geçiririm..:)

Son düzenleme:
Back
X