Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

tatlım çok geçmiş olsun çeken bilir bel ağrısını bilirim ama vücudun yükünü bel ve dizler çekiyor kilo verirsek çok rahatlayacağız inşallah tabi sağlıklı bir şekilde.lahana suyu dediler beş gün içtim tansiyonum düştü başkasına iyi gelen bize iyi gelmiyor.

sevgili osibuleb bebişim 7 aylık oldu şükür ama maalesef beni emmiyor.doymuyor diye biberon verdim beni bıraktı çok üzgünüm

Bende tobiğine bakmak isterim canım
tebrik ederim bebeğin için :nazar: senin kilon bile güzeldir şimdi takma kafana :38:
kalori hesaplamayı bir türlü beceremedim :( anlatırsan sevinirim

canım teşekkür ederim:nazar::55:

kalori sepeti diye bir yer var kkdan öğrenmiştim ben..:32:

sende orayı kullanabilirsin bir bak istersen eğer yapamazsan ben yardımcı olmaya çalışırım:34:

sevgili osibuleb bebişim 7 aylık oldu şükür ama maalesef beni emmiyor.doymuyor diye biberon verdim beni bıraktı çok üzgünüm

hala içebilir sütünüzü bence:16::16:

canım benim gögüs ucum yoktu sütüm de gelmemişti (ama alışkanlık günde mutlaka 3 ltr su içerim)
hele birde zorunlu sezeryan oldum suyum gelmesine oğlum kanalda olmasına rağmen doğuramadım
günüm geçti oğlum kakasını yaptı içerde falan..
travma yaşamış içerde çıkamadığı için
eh bende normal diye beklerken sezeryan olunca....
ailem de yok benimmm
eşimin ailesi de doğum olduğu gün geldiler

göğüslerim parçalandı pompayla sıkıp verdim doktor mama verin gıdasız bu çocuk dedi eşimle tartıştık vermem mama beni emecek illa dedim:43:

kanadı parçalandııı:52::43:

ama bu 3 gün sürdü :emir_bebek:

sonra hem su içtim hemde kalkıp dolaştım moralimi hiç bozmadım :nazar:

böyle işte benim hikayem de allahtan bırakmamışım diyorum hala:nazar:

canım çok mücadele ettim ama emmiyor sütümü kaşığa sağıp verdim bir süre bebek emmeyince sütte azaldı maalesef.içime dert oldu inan çok kötü bir duygu bebişin emmemesi yapacak birşey yok biberona alıştı kilosu az sütün yetmiyor dediler keşke hiç biberon vermeydim.Neyse Allah bebişlerimize sağlık versin.

Bugünkü ara öğünüm güya ara öğün:))ipin ucu kaçtı misafirlikteydim bir tabak dolma bir kase yoğur bir hurma.daha sporumu yapamadım ama ip atlayacağım.pazartesi tartılma günüm katılmak isteyen arkadaşlar kilolarını ve neler yediklerini ,yorumlarını yazsınlar lütfen.

Bebeği çok küçük arkadaşlar zaten çok sıkı diyete giremezler ayda iki kilodan fazlası sütü etkiliyormuş.şekeri şekmeği kesip hamur işlerine dikkat edebilir bir de bol yeşillik ve bol su.kilolar gider bir şekilde kız kardeşim de emziriyor o yukardakileri yaptı kilosunuda gayet güzel veriyor maaşallah.

bitanem hoşgeldin valla be ne 2.30 uyudum bebek uyumuyor çıldırdım şaka gibi neyse bu günlerde geçecek Allah hepimize sağlık ve sabırlar versin.HERŞEY İÇİN:)) KİLOLAR DA ADAHİL

Sabah bir bardak su.bir elma ve türk kahvesi .canım kahvaltı istemedi .kahvaltıyı öğleyin yapacağım .öğle haşlanmış yumurta bir parça beynir,bir kaşık bal.domates ve biraz roka yemeyi planlıyorum bir terslik olmazsa.yeşilliği az tüketiyorum çoğaltmam lazım suyu daha çok içmem lazım,sporu arttırmalıyım

Merhabalar ; bu kilolar gidecek diyerek kafana koyarsan gider emin ol:34:

Yeni başlamışsın madem ; benim de gözüm günlüğünde olsun senin..Hemen hemen aynı kilolardayız ;1.65 ' e 66 oldum ben maalesef.
6 kilo vermekten fazlasını istemiyorum ama.

Verebilmekten yana şüphem de yok ; zira ben yaklaşık iki yıl önce 38 kilo vermiş ve 2 yıl bu kiloyu korumuş biriyim ama bu ara gidenlerden 4-5 kilo geri gelince moralim bozuldu.

Hoşgeldin ausencia valla tabrik ederi o kadar kiloyu nasıl verdin ?esas ben senin deneyimlerinden faydalanmak isterim.benim 11_12 kilo vermem gerek tabi önce ellili kiloları görmeyi hedefliyorum

Hoşgeldin ausencia valla tabrik ederi o kadar kiloyu nasıl verdin ?esas ben senin deneyimlerinden faydalanmak isterim.benim 11_12 kilo vermem gerek tabi önce ellili kiloları görmeyi hedefliyorum

Teşekkürler canım.
Diyetisyen ve düzenli sporla pek tabii.
Listenin dışına hiç çıkmadım , zaten zamanla liste değişikleri ve yumuşamalar oluyor verdiği listelerde.
En önemlisi de su ve kas kaybı değil ; yağ kaybı yaşıyorsunuz.
Ben başladığım da yağ oranım %43 lerde idi:52:

Gidenin yağ ya da su olduğunu nasıl anlayacağız kızlar .Ben sıkıldık başına kendimi yemeye verdim ve şu an kendimi çok çirkin hissediyorum :(

Son düzenleme:
Gidenin ya da su olduğunu nasıl anlayacağız kızlar .Ben sıkıldık başına kendimi yemeye verdim ve şu an kendimi çok çirkin hissediyorum :(

Mutlaka gidip ölçüm yaptır maritsacım vücud yağ oranını bilmek çok önemli.
Benim son ölçümlerde %22 'lerde ki ...20-28 arası normal kabul ediliyor.

Aynen bende aldığım yeni kilolarla sıkıntıya girmeye başladım , giydiğimi yakıştıramadığım ve gardolabın başına dikildiğim zamanlarda ''depresyon'' halimde hemen geliverir.

Back
X