Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

Bizeyetar ben emzirenler ve osibuleb günlüklerini sürekli okuyorum orda yazdığın birşey üzerine sana sormak istedim cevaplarsan çok sevinirim.Sanırım Adanada yaşıyorsunBen de Adanadayım.Ve bu aralar ben de bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.Okuduğum kadarıyla sen de gidecekmişsin.Nereye gideceksin bana biryer tavsiye edermisin?

Bizeyetar ben emzirenler ve osibuleb günlüklerini sürekli okuyorum orda yazdığın birşey üzerine sana sormak istedim cevaplarsan çok sevinirim.Sanırım Adanada yaşıyorsunBen de Adanadayım.Ve bu aralar ben de bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.Okuduğum kadarıyla sen de gidecekmişsin.Nereye gideceksin bana biryer tavsiye edermisin?

ne demek hemşerim herzaman sorulara açığım:16::16::16::16::16:ayrıca herzaman beklerim:9::9::9::9::9::9:özelden mesaj attım

:27::27::27::27::27::27:öğle sonu:üç küçük portakal
bir elma
yine türk kahvesi

yarımtabak tavuklu domatesli yeşil biber ve soğanlı pirinç pilavı

akşam:yoğurt

yarım kase
topalak çorbası
domates soğan:27:

Canım ben yarın için randevumu aldım.Tavsiye ediyorum.com dan bulduğum iki diyetisyeni karşılaştırıp birine gitmeye karar verdim.Tanışıp nasıl bir insan olduğunu öğrenince sana da bilgi veririm.
Doktor demişsin ya benim onla ilgili şöyle bir çekincem var,
2 yıl önce Yüreğir başkentte tavsiye edilen bir endokrinologa gittim.Bütün değerlere baktı .Sonra obez olmadığım için gayet iyisin diyip hastanenin diyetisyenine yolladı.O da hazır bir diyet kitapçığı verip başından savdı.
Diyeceğim şu arkadaşların tavsiye ediyorsa dediğin yere git ama benim gittiğim doktor obezite tedavisi yapıyormuş.Diyete diyetisyen bakıyor yine.
Umarım gideceğim diyetisyen umduğum gibi çıkar.Çünkü 4 yıl önce Ankaradan gelen bir diyetisyene gittim bir süre müthiş bir kadındı.Her hafta yanından öyle bir gazla yolluyordu ki dediklerini yapmamak mümkün değildi.Ve programları gerçekten yaşam tarzına göre ayarlıyordu.Unun gibi biri ise süper olur değil ise de çok pahalı olmadığı için denemiş olurum.

Canım ben yarın için randevumu aldım.Tavsiye ediyorum.com dan bulduğum iki diyetisyeni karşılaştırıp birine gitmeye karar verdim.Tanışıp nasıl bir insan olduğunu öğrenince sana da bilgi veririm.
Doktor demişsin ya benim onla ilgili şöyle bir çekincem var,
2 yıl önce Yüreğir başkentte tavsiye edilen bir endokrinologa gittim.Bütün değerlere baktı .Sonra obez olmadığım için gayet iyisin diyip hastanenin diyetisyenine yolladı.O da hazır bir diyet kitapçığı verip başından savdı.
Diyeceğim şu arkadaşların tavsiye ediyorsa dediğin yere git ama benim gittiğim doktor obezite tedavisi yapıyormuş.Diyete diyetisyen bakıyor yine.
Umarım gideceğim diyetisyen umduğum gibi çıkar.Çünkü 4 yıl önce Ankaradan gelen bir diyetisyene gittim bir süre müthiş bir kadındı.Her hafta yanından öyle bir gazla yolluyordu ki dediklerini yapmamak mümkün değildi.Ve programları gerçekten yaşam tarzına göre ayarlıyordu.Unun gibi biri ise süper olur değil ise de çok pahalı olmadığı için denemiş olurum.

canım sen nerden randevu aldın?benim dediğim yerde diyetisyende varmış bakalım.

senin ankadaran gelmişti yazdığın diyetisyen kimdi şimdi nerde çalışıyor benimde öyle gaza getirecek birine ihtiyacım var.gidince yazrız görüşlerimizi .çokk sağol

sabah:bir kase mısır gevreği sütlü

bir elma

bir avuç leblebi
türk kahvesi

neskafe

öğlen:bir yumurtayla omlet
salatalık
domates
üç kaşık pilav

yoğurt
bir dilim ekmek
iki lokma bal

bir domates

yarım elma
üç mavi yeşil büsküvi

ve hala açım iştahım çok açık ...

bu yorgunluğa ne kadar dayanırım bilmiyorum şu saat oldu bebek hala uyumadı ,uykusuz,yorucu geçiyor zaman

ve kış yeniden geldi Allahım sabır ver ,güç ver lütfennn

sabah:bir elma

sütlügevrek
türk kahvesi

iki ceviz

öğlen:bir dolma

yoğurtlu ot kavurma(buralarda çiriş denir o ota)

tekrar kahve
layt çubuk

akşam:iskenderrr

valla yedim aylardır yemiyordum ama tartı gününe bir kala yedim çok canım çekti napayım yahu:))

3 saat avm de yürüdüm ,gezdim acaba kaç cal yaktım Allah bilir

inanın yorgunluktan yediklerimi tam hatırlayamadım,oğluş diş çıkarıyor huysuz ve iştahı yok

sabah:yoğurt

iki ceviz
10 fındık ve elma

öğlen:bir elma
T.kahvesi
bezelye ve yoğurt

akşam:bilmiyorummm:)

ayaklarıma karasular indi gezmekten 6 saat ders hangi akla hizmet o kadar gezdim,oğluşa abla baktı sağolsun yoksa gezemezdim öözlemişim valla
çünkü bebişle genelde avm geziyorum:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Canım benim mesaj sayım yetersiz olduğu için özel yollayamıyorum.Dün gittim meğerse benim randevuyu yazmamışlar.Diyetisyeni bulamadım.O yüzden c.tesiye tekrar randevu aldım.Yarın tekrar gideceğim.Site kurallarını çok iyi bilmiyorum.Yasak değilse adını yazmak isterim.Bu arada tebrik ediyorum çok iyi gidiorsun.Yaza kalmaz kurtulusun bütün fazlalıklarından ;)

Canım benim mesaj sayım yetersiz olduğu için özel yollayamıyorum.Dün gittim meğerse benim randevuyu yazmamışlar.Diyetisyeni bulamadım.O yüzden c.tesiye tekrar randevu aldım.Yarın tekrar gideceğim.Site kurallarını çok iyi bilmiyorum.Yasak değilse adını yazmak isterim.Bu arada tebrik ediyorum çok iyi gidiorsun.Yaza kalmaz kurtulusun bütün fazlalıklarından ;)

canım çokkk sağğol :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:darısı sana diyelim ama sen de yaza kadar zayıflarsın bizim buralarda yazın meyve,ayran su,sebzelerde çıkar kilo vermek daha kolay olur umarım:))

öyle yoğunum ki inanamazsın inan hepsini aynı anda yürütmek çok yoruyor beni koşturmamın da etkisi çok büyük:9::9::9::9::9::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:

ben bugün gittim:diyetisyen ve bir sürü proğramları var eğer gittiğin yerden kafan birşey almazsa dediğim yere git görüş derim arkadaşım çok faydasını gördü 80 veya 90 başladı kilo vermeye:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

akşam:bir parça pestil

yine bezelye yemeği

bir kase yoğurt

iki dilim k.ekmeği

domates
salatalık

soğan

limonlu çay:7::7::7::7::7::7::7::56::56::56::56::56::56::56::56::7::7::7::7::7::7:

Canım Allah sabır versin
Benim okul da olsa ben biterdim
Kızım da aynı oğlun gibi dişle uğraşıyor
Gel yaz gellllll:53:

Canım Allah sabır versin
Benim okul da olsa ben biterdim
Kızım da aynı oğlun gibi dişle uğraşıyor
Gel yaz gellllll:53:

canım ALLAH hem bize hem bebişlerimize kolaylıklar versin...

sen okula başlayana kadar kızın epey büyümüş olacak inşallah ,hem dersler de bitmiş olacak eylüle kadar daha büyür bebişin inşallah

yazılılar,performans,proje derken yoruyor biraz.ALLAH SAĞLIK VERSİN NAPALIM,HEM YAZIN GELMESİNİ BEN DE ÇOKKKK İSTİYORUM:6::6::6::6::6::6::6::6::6:

SABAH:İKİSİ KEPEKLİ BİRİ NORMAL 3 DİLİM EKMEK(KAHVALTIYA DAVETLİYDİM BUGÜN RESMEN COZUTTUMM)

YARIM YUMURTA
DOMATES

SALATALIK
İKİ LOKMA BALLI KAYMAK

KAŞAR
BEYAZ PEYNİR

2 ZEYTİN

ARA:türk kahvesi

öğle sonu:bir tabak kısır ve biraz turşu

ara:iki elma

akşam:bir tabak menemen
bir dilim ekmek