Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UZUNNNN BİR ARADAN SONRA BEN GELDİM
NE ZAMAN TOPİĞİMİ BIRAKTIM DÜZENLİ YEDİK İÇTİKLERİMİ YAZMADIM ,MOTİVASYONUM KALMADI KİLO FALAN VEREMEDİM.
ÜSTÜME YAPIŞIP KALDI HEDEF 51,VE BENİM HALA BU KİLOLARI VEREMEDİĞİM İÇİN MORALİM BOZUK:84:![]()
Hoş geldin canım unutmak ne demek gerçekten topiğimiz muhabettimiz güzeldi ben de özledim.
Bebiş şükür iyi teyzoş öperim.
Benim oğlum 3,3,5 ay ancak emdi bıraktı yani bu zamana kadr emmiş şükret canım benim pisikolojim bozulmuştu inan ki
sabah tartıldım 56.300 geldm yani iki kilo kadar aldım o gayretime rağmen,okuyordum sizleri ama yazmıyordum kk bağımlılık yapıyor sanırım:))
hedef 51 umut şişkonun ekmeği,anammmm ekmek dedim yine, tatlım tatlım devam edecez mecburrr...
Karatayla güzel kilo veren arkadaşım var ama kuralları çok katı ben sıkıya gelemiyorum,pis boğazım maalesef,ayrıca saçı dökülmüş bıraktı
Canım madem karatayı beğendin biraz devam et bakalım ,vücut direniyor ilk başlarda,sıkı derken meyve falan yasakmış vv e hertürlü un ve şeker yasak ben meyve delisiyim
bir de bu aralar kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum acaba neden?*?
şu aramızda kalsın dizisindeki hüsne karekteri gibi ha bire birşeyler yiyorum:)
sen ilk bebişte güzel kilo vermişsin,umarım istediğin kiloya inersin arkadaşım,aşarılar diliyorum.![]()
canim bende meyveciyim gunde 1 tane serbest, şu an yaz meyvesi yok ya daha kolay oluyor. Birde başka sey değil meyve kaçamağı yapıyorum akşam yemiyorum sadece..bakalim canim umarım olur..
Aramizda kalsin dizisi hep ilgimi çekiyor ama hiç seyredemedim.ozellikle senin için izlicemm:))
canim o yorgunluk bende de var mevsimsel olabilir.hava birden soğudu dikkat etmek lazim
allahım kimseyi evladının acısıyla sınama amin....
oğluşum hala iyileşmedi sinirden ADET oldum zamanı bile değildi
NE YEDİM NE İÇTİM FARKINDA DEĞİLİM BİLE![]()
Amin canim Allah kimseyi evladiyla sinamasin
Bu kadar uzulup stres olacak kadar nasil hastalandi kuzun ,neyi var?
Allah tez zamanda şifa versin,haberdar edersen arada sevinirim(((