Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

UZUNNNN BİR ARADAN SONRA BEN GELDİM:(

NE ZAMAN TOPİĞİMİ BIRAKTIM DÜZENLİ YEDİK İÇTİKLERİMİ YAZMADIM ,MOTİVASYONUM KALMADI KİLO FALAN VEREMEDİM.

ÜSTÜME YAPIŞIP KALDI HEDEF 51,VE BENİM HALA BU KİLOLARI VEREMEDİĞİM İÇİN MORALİM BOZUK:84::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::41::41::41::41::41::41::41:

UZUNNNN BİR ARADAN SONRA BEN GELDİM:(

NE ZAMAN TOPİĞİMİ BIRAKTIM DÜZENLİ YEDİK İÇTİKLERİMİ YAZMADIM ,MOTİVASYONUM KALMADI KİLO FALAN VEREMEDİM.

ÜSTÜME YAPIŞIP KALDI HEDEF 51,VE BENİM HALA BU KİLOLARI VEREMEDİĞİM İÇİN MORALİM BOZUK:84::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::41::41::41::41::41::41::41:

Canim bende seni gordugume nasıl sevindim, aynen çok özledimm. .ahh o topigimiz çok güzel sohbetlerimiz vardi arıyorum inan..minikkelebekle de yazisiyoruz arada..sanal ortam diyip unutmadigin için çok teşekkür ederim
Malum burdaki irtibatlarin çoğunun amaci belli
Neyse canım benim neler yapıyorsun? Bebeğin nasıl öp kokla yerime, benim minik emmeyi birakti ona üzüldüm bi kaç gün. yasitlardi bebeklerimiz hatirliyorsun di mi??
Bu arada iki ileri bir geri devam ediyorum. Karatay'a merak saldim çok hoşuma gitti ama kilo veremiyorum..spordan kaynakli olabilirmis fazla yukleniyorum spora..seytanin bacagini bi kiramadik ikimizde:1:
Sen ne güzel kilo almamissin en azindan bunun icin Sevin..ben sen gibi biraksam buradan kopsam verdigim 10 kiloyu geri alırım:)
Bilerek senin sayfana yazdım. Kk alinti mesaj bildirimi yapmiyor artik
Iyi geceler canım

Hoş geldin canım unutmak ne demek gerçekten topiğimiz muhabettimiz güzeldi ben de özledim.

Bebiş şükür iyi teyzoş öperim.

Benim oğlum 3,3,5 ay ancak emdi bıraktı yani bu zamana kadr emmiş şükret canım benim pisikolojim bozulmuştu inan ki:(

sabah tartıldım 56.300 geldm yani iki kilo kadar aldım o gayretime rağmen,okuyordum sizleri ama yazmıyordum kk bağımlılık yapıyor sanırım:))

hedef 51 umut şişkonun ekmeği,anammmm ekmek dedim yine, tatlım tatlım devam edecez mecburrr...

Karatayla güzel kilo veren arkadaşım var ama kuralları çok katı ben sıkıya gelemiyorum,pis boğazım maalesef,ayrıca saçı dökülmüş bıraktı

SABAH:İKİ Kaysı

T.KAHVESİ

BİR PARÇA PİDE

3 ZEYTİN

BİR K.KUTUSU KADAR KAŞAR PEYNİRİ

KİRAZ SAPLI FORM ÇAY

ÖĞLEN:

BİR HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 TANE ETİMEK

BİR MANDALİNA

Hoş geldin canım unutmak ne demek gerçekten topiğimiz muhabettimiz güzeldi ben de özledim.

Bebiş şükür iyi teyzoş öperim.

Benim oğlum 3,3,5 ay ancak emdi bıraktı yani bu zamana kadr emmiş şükret canım benim pisikolojim bozulmuştu inan ki:(

sabah tartıldım 56.300 geldm yani iki kilo kadar aldım o gayretime rağmen,okuyordum sizleri ama yazmıyordum kk bağımlılık yapıyor sanırım:))

hedef 51 umut şişkonun ekmeği,anammmm ekmek dedim yine, tatlım tatlım devam edecez mecburrr...

Karatayla güzel kilo veren arkadaşım var ama kuralları çok katı ben sıkıya gelemiyorum,pis boğazım maalesef,ayrıca saçı dökülmüş bıraktı

canım merhaba haklısın bu zamana kadar emdi şükrediyorum bende..sen de etkilenmekte haklısın o zamanlar, kim olsa üzülürdü...neyse canım sağlıkları yerinde olsunda inşallah önemli olan o...

canım kilon çok iyi ama insan kendine hangi kiloyu yakıştırırsa ideali o bence o yüzden inş sende 51'i görürsün umarım tez zamanda. ben mesela 60 kilo altında çok çöküyor yüzüm gözüm küçücük kalıyor.evet burası bağımlılık yapıyor ama uzak kalınca da bana hiç yaramıyor..ilk doğumumdan sonra 60 a inip sporla vücudu toparlamıştım sonra 58'e bile inmiştim sabitleyince rahat oluyor in çık yaşamıyor insan..şu an da 67 ye sabitledim sanırım:1::1:

aynen öyle mecbur devam yoksa tartı sürekkli mutsuz ediyor..karatay'da öyle sıkı bi durum yok aslında canım..arkadaşın dukan yapmış olmasın..saç falan dökülme hele hiç duymadım... fazlasıyla sağlıklı yaşadığın için genelde rahatsızlıkları bile düzeliyor insanın..şeker ve un dışında her şey serbest nerdeyse...damak tadını kaybetmeden yemek yediğim için çok beğendim..öbür türlü yağsız, tuzsuz yemeklerden gına gelmişti

işte sadece yavaş gidiyor.vücut direniyo da olabilir başka bi sağlık durumundan dolayı da gitmiyor olabilir bilemedim..neyse canım çenem düştü ..kolay gelsin canım gelirim ziyarete yine:16::16::54::54:

Canım madem karatayı beğendin biraz devam et bakalım ,vücut direniyor ilk başlarda,sıkı derken meyve falan yasakmış vv e hertürlü un ve şeker yasak ben meyve delisiyim

bir de bu aralar kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum acaba neden?*?

şu aramızda kalsın dizisindeki hüsne karekteri gibi ha bire birşeyler yiyorum:)

sen ilk bebişte güzel kilo vermişsin,umarım istediğin kiloya inersin arkadaşım,Başarılar diliyorum.:16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Bugün gürkan kubilay tv de bazı yemek altarnatifleri verdi

notut yemeği,bulgur pilavı

cacık

maydanozlu cacık

aktivya

yaseminli yeşil çay
köfte
biberli kabaklı omlet
hellim peyniri

çavdar ekmeği yenecek
ananas,kivi,caviz üçlü tüketin dedi
ayran
mandalina
leblebi ve kuru üzümle ara öğün
domatesli,patlıcanlı,biberli bulgur pilavı
yeşil naneli cacık
yulaf ezmesi
yeşil zeytin,domates...

Canım madem karatayı beğendin biraz devam et bakalım ,vücut direniyor ilk başlarda,sıkı derken meyve falan yasakmış vv e hertürlü un ve şeker yasak ben meyve delisiyim

bir de bu aralar kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum acaba neden?*?

şu aramızda kalsın dizisindeki hüsne karekteri gibi ha bire birşeyler yiyorum:)

sen ilk bebişte güzel kilo vermişsin,umarım istediğin kiloya inersin arkadaşım,aşarılar diliyorum.:16::16::16::16::16::16:

Canim bende meyveciyim gunde 1 tane serbest, şu an yaz meyvesi yok ya daha kolay oluyor. Birde başka sey değil meyve kaçamağı yapıyorum akşam yemiyorum sadece..bakalim canim umarım olur..
Aramizda kalsin dizisi hep ilgimi çekiyor ama hiç seyredemedim.ozellikle senin için izlicemm:))

Canim o yorgunluk bende de var mevsimsel olabilir.hava birden soğudu dikkat etmek lazim

canim bende meyveciyim gunde 1 tane serbest, şu an yaz meyvesi yok ya daha kolay oluyor. Birde başka sey değil meyve kaçamağı yapıyorum akşam yemiyorum sadece..bakalim canim umarım olur..
Aramizda kalsin dizisi hep ilgimi çekiyor ama hiç seyredemedim.ozellikle senin için izlicemm:))

canim o yorgunluk bende de var mevsimsel olabilir.hava birden soğudu dikkat etmek lazim

izle çok beğeneceksin:16::16::16::16::16::9::9::9:,benim öyle dizi merakım yok fakat yalan dünya ve aramızda kalsın güzel

ara:t.kahvesi

bir tabak buğday pilavı

bir parça incir pestili

iki avuç mısır gevreği

akşam

3,4 mandalina

yarım elma
bir tabak salata

2,3 kaşık oğluştan kalan yoğurtlu pilav

yani yazılacak menü değil ama yine de yazayım,iştahım çok açık can sıkıntımı yemekten çıkarıyorum sanırım:10::10::10::10::10:

sabah:
bir parça çörek

kahve

elma
küçük parça peynirli ekmek

öğlen:bir tabak kısır
bol yeşillik
bir kaç turşu
bir bardak kola(misafirlikteydim:(

bir avuç kadar kabak çekirdeği

akşam.

birkaç kaşık döğme pilavı
birkaç kaşık k.fasulye

yoğurt

bir parça pestil

5 mandalina

yarım elma:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::1::1:

sabah:bir dilim ekmek
omlet
bir kaşık bal
bir parça kaşar
domates

t.kahvesi

moralim çok bozuk oğluşum rahatsız birazdan dr.götüreceğim umarım birşey yoktur,duaya ihtiyacım var...

ALLAHIM İNŞALLAH BİRŞEYİ YOKTURRR AMİNNN

allahım kimseyi evladının acısıyla sınama amin....

oğluşum hala iyileşmedi sinirden ADET oldum zamanı bile değildi

NE YEDİM NE İÇTİM FARKINDA DEĞİLİM BİLE:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

allahım kimseyi evladının acısıyla sınama amin....

oğluşum hala iyileşmedi sinirden ADET oldum zamanı bile değildi

NE YEDİM NE İÇTİM FARKINDA DEĞİLİM BİLE:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Amin canim Allah kimseyi evladiyla sinamasin:(
Bu kadar uzulup stres olacak kadar nasil hastalandi kuzun ,neyi var?
Allah tez zamanda şifa versin,haberdar edersen arada sevinirim:((((

sabah:aktivya

4,5 tane finger bisküvi

neskafe

t.kahvesi

öğlen:bir parça sahanda yumurta
bir kabak dolması
yoğurt

bir küçük dilim k.ekmeği

ara:
bir parça incir pestili

Back