Yapabilirmiyim : s

sakinkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
172
38
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Ben şuan çalışıyorum işim muhasebe.Fakat şu sıralar polis olmayı kafama öyle takmış durumdayım ki bunalıma girdim resmen.Liseden mezun olalı 3 yıl oldu. okul bittiğinden beri çalışıyorum.Ama işim den memnun değilim artık kendimi geliştirmek meslek sahibi olmak istiyorum.Ama çalışırken ev de kendi çabamla akşamları iş sonrası ve hafta sonları tek başıma ders çalışarak üniv. sınavında başarılı olabilirmiyim? hiç umutlu değilim:S Bu kendime güvensizlik beni deli ediyor. ygs puanım yeterse pmyo için başvuru yapıp mükalata girip ordan da seçilirsem pmyo yazılı sınavına girerek,yüksek te bi puan alarak polis olma şansım oluyormuş.Ama sadece 250 bayan alınıyormuş binlerce kişiden

evet canım bayanların alımı az oluyor. ama bence şansınızı sonuna kadar zorlayın ve kendinize güvenin. olmazsa keşke demezsin, ama dene şansını 250 kişiden biri belkide sensindir ama tabi çalışman lazım

Pmyo için okul puanı almadan 250 almanız gerek,liseden mezun olalı 3 yıl olmuş yaşınız kaç tam olarak doğum yılı biliyorsunuz yaş sınırı oluyor bu seneki giriş yaşında bayanlar için 1 ekim 1991 ve 1 ekim 1996 dı 24 yaşından gün almamış olmaktı tabi seneye yine değişir bayanlarda 162 boy sınırı diyorlar ama mülakatta bir kaç cm eksik ölçülüyormuş.

ben 1993 doğumluyum boyum ve kilom yeterli

ben 1993 doğumluyum boyum ve kilom yeterli
O zaman şansınızı deneyin,bir ara koruma memuru alınacak demişlerdi bayanlarda var mı bilmiyorum onuda araştırabilirsiniz.

evet çok çalışmam lazım ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum ya.Sınava da girmemiştim vaktiyle aptal gibi.

Ne yapsam nerden başlasam bilemedim...hiç kitap mitap ta yok. almam lazım

evet çok çalışmam lazım ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum ya.Sınava da girmemiştim vaktiyle aptal gibi.

Ne yapsam nerden başlasam bilemedim...hiç kitap mitap ta yok. almam lazım

önce kitap alıp kendine ders programı hazırlaman lazım, düzenli çalışman için,tabi kursada yazılabilrsin canım

Isle birlikte yapman biraz zor. Hevesini kirmam istemem ama cok calisip gecemi gumduzume katarim dersen biran evvel basla derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isle birlikte yapman biraz zor. Hevesini kirmam istemem ama cok calisip gecemi gumduzume katarim dersen biran evvel basla derim.

Haklısın..fakat başka şansım yok çalışmam lazım.Ama iyi bir işim olsun istiyorum ve işimi de severek yapmayı istiyorum.Bende kendi kendimin hevesini kırıyorum zaten.

POlis olup napacaksin ya kiz kardesim polis gecesi gunduzu yok evli kafayi yiyor

şansını denemekte fayda var...
istedikten sonra yapılamayacak ne var...

Haklısın..fakat başka şansım yok çalışmam lazım.Ama iyi bir işim olsun istiyorum ve işimi de severek yapmayı istiyorum.Bende kendi kendimin hevesini kırıyorum zaten.

Once otur ve suna karar ver. BEN BUNU ISTIYOR MUYUM?
Evet istiyorsan eger 2.adimin AKSATMADAN DERSLERIME CALISABILIR MIYIM?
Hayatini eksilerini artilarini degerlendir.
Eger bu yola girmeye kararli olursan yapamayacagin sey yok. Kendine inanmak guvenmek icin once kesin kararini vermeli daha sonra verdigin karardan donmemek icin kendine soz vermelisin.
Zorlu bir yol olacak. Yeri gelicek gezmelerden, dugunlerden mahrum kalicaksin. Yeri gelicek uykusuz gunler gecireceksin. Ama uzun surmeyecek. 1yil sonra hayatin bambaska olacak. 1yil fedakarlikla omur boyu mutlu olacaksin. Once dusun tasin, sonrasi cocuk oyuncagi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…