- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
mecburi doğu görevi oluyor mu bayan lara da ?
Yok esiyle tabiiki ama cogu zaman goremiyorlar birbirlerini calisma saatleri yuzunden çocuklarını da annem buyuttu desem yeridir yani resmen anneme anne diyor
peki eşi ? yani tek mi
Merhaba arkadaşlar.Ben şuan çalışıyorum işim muhasebe.Fakat şu sıralar polis olmayı kafama öyle takmış durumdayım ki bunalıma girdim resmen.Liseden mezun olalı 3 yıl oldu. okul bittiğinden beri çalışıyorum.Ama işim den memnun değilim artık kendimi geliştirmek meslek sahibi olmak istiyorum.Ama çalışırken ev de kendi çabamla akşamları iş sonrası ve hafta sonları tek başıma ders çalışarak üniv. sınavında başarılı olabilirmiyim? hiç umutlu değilim:S Bu kendime güvensizlik beni deli ediyor. ygs puanım yeterse pmyo için başvuru yapıp mükalata girip ordan da seçilirsem pmyo yazılı sınavına girerek,yüksek te bi puan alarak polis olma şansım oluyormuş.Ama sadece 250 bayan alınıyormuş binlerce kişiden
İstiyorsan neden olmasın ama benim eşimin kuzeni girdi gecen sene mülakata kılık kıyafete bakarak bile eleme yapıyorlarmış 400kişi gelmiş kızlardan 25kişi olumlu dönmüş 250kişi aradına girmek büyük şans sınavıda bayağı zormuş allah kolaylık versin çok sıkı çalış dersaneye git derim
Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?