Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

sign06

Life goes on...
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
254
3
16
Ankara
Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay öncesinden beri kafama takılan bir şeyler olduğunda bu foruma girdim. Benim sorunlarımı yaşayan başka insanlarında olması içimi fazlasıyla rahatlattı.

Şimdi gelelim asıl konumuza. 20 yaşındayım. 2 yıldır da devam eden arkadaş ortamı sayesinde tanıştığım bi sevgilim var. Derslerden çok bunaldığım bi sırada tatile gitme önerisinde bulundu. Ortak arkadaşımızın yazlığına 15 dakika mesafede bi otelde kalmayı planlıyoruz. Ailem o arkadaşımın evinde kalacağımı biliyor. Her şey planlı. 5 gün kalıcaz ve arkadaşımızda en az 3 gün bizimle olacak. Annemi genelde o yanımdayken arıcam.

Buraya kadar her şey güzel ama benim çok büyük kaygılarım var. Bu zamana kadar ailemden gizli hiçbir şey yapmadım. Onlar da beni biraz sıktılar açıkçası. Bi arkadaşımda yatılı kalmama bile izin vermezler. Annemle mesafeli bi ilişkimiz var onunla bir şey paylaşamam. Başlarda tatil fikri beni heyecanlandırsa da gün yaklaştıkça korkularım artıyo. Öğrenemeyeceklerini biliyorum. Peki ya ben? Ben bilicem naptığımı. Ailemin gözlerinin içine bakmaktan çekiniyorum. Arkadaşlar gerçekten güvendiğim sevgilimle 5 günlük kaçamak yapmak beni kötü bi evlat basit bi kız yapar mı? Sizlerin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

ünv okurken bende yurttan ayrılıp son 1-2 ayımı erkek ark evinde yaşamıştım.o kadar tedirgin oluyoki insan arıolar yurttayım şurdayım burdayım ama vicdan susmuyor o vicdan.he değdimi değmedi.vicdanını susturabileceksen sen bilirsin.ama değmiyor

1-2 ay gerçekten riskli. Bizimki sadece 5 gün. Ve ben buna değiceğini düşünüyorum.

Gitme. Ileride erkek arkadasinla ayrilirsaniz pisman olmayacak misin? Boyle seyler icin yasin kucuk bence.

canım daha çok gençsin tabikide sevgilin olucak tabikide tatile gidiceksin ama ben bi ablan olarak seninle açık açık konuşayım eyer sevgilinle o otele gidersen aranızda mutlaka bi şeyler yaşanıcak her ne kadar sen sadece masumca uyuruz diye düşünsen asla öyle olmıycak emin ol buna.
öncelikle buna karar ver sen böyle bişiy yapmak istiyomusun buna şu anda gerek varmı sence
benim anladığım kadarıyla sende böyle bişiy istemiyosun ki bu kadar huzursuzsun bence illede tatile gitmek istiyosan git arkadaşında kal sevgilinde oradaki oteldde kalsın yine görüşün gün içinde yine gezin dolaşın ama inan sevdiğin adamla tatil yapmak için önünde çoookk uzun yıllar var acele etme her şey yerinde ve zamanında güzel
ne kendini nede aileni üzme zaten eyer birlikte olduğun kişi senin duygularını önemsiyo ve sana kıymet veriyorsa onada bunu yapamıycağını onunla otelde kalırsan kendini kötü hissediceğini henüz böyle bi duruma hazır olmadığı ailene karşı sorumluluğun olduğunu anlat eyer sana sana değer veriyorsa inan bana bu onun hoşuna bile gider anlayışla karşılar yok eyer ısrarcı olursa bence sen gayet aklı başında bir kızsın niyetini anlarsın

Gitme. Ileride erkek arkadasinla ayrilirsaniz pisman olmayacak misin? Boyle seyler icin yasin kucuk bence.

Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.

kesinlikle ailenizden gizli gitmeyin..yalan söylemeyi kendinize yakıştıyorsanız orasını bilemem..ama ben ailem ne kadar iyi yada kötü olsun yalan söylemeyi tercih etmem etmedimde..

ne gerek var bukadar strese bence gizli saklı yapılan herşey yalnıştır yalnış olmasa zaten alenı yapılır vicdanın daha gıtmeden susmuyor bıde gıdınce ıyıce rahatsız edecek gittiğinden bişi anlmıycaksın bu tedırgınlıkle

Bence soylenecek herseyi mukemmel sekilde ozetlediniz

Eğer o bana tensel anlamda bişey yapıcak olsaydı bunu yapması için elinde fazlasıyla imkan vardı. Bunun evliliğe saklanacak bişey olduğunu çok net biliyo. Onun tek niyeti benimle baş başa olmak. Mutlu olduğumu görmek.

Benim arkadaşımda kalıp onun otelde kalma fikri aklımdan geçti bu teklifi sunmayı düşünüyorum.

yanlıs anlamadıysam arkadasının yazlıgında kalacaksın yanı aılen bu sekılde ancak ızın verıyor..oyleyse cok sanslısın canım cok da sıkmıyorlar senı demekkii... herkesın aılesı buna ızın vermez..
asıl konuya gelırsekk kızımın benden habersız bırsye yapmasını aslaaaaaaaaaa ıstemem..Allah korusun basına hersey gelebılır...ama bende babamdan gızlı esımle tatıle gıtmıstım ..babam bılmıyordu ama annem ablam bılıyordu...sımdı bu ne perhız bu ne lahana gıbı demı benımkıde.d

bır anne olarak bunu desteklemıyorum ..

Bende kendime diyorum zaten kızım böyle bişey yaparsa çok kızardım diye. Tabiki anne istemez bunu.

Daha önce ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama o 5günde hayır olmaz deseniz bile çok çok ileri gideceksiniz ve sevgilinizin kafasındadır olacaklar erkek sonuçta ve sen ilerde çok pişman olabilirsin. Unutma erkekler çok değişiyor ilerde keşke dememek için bence hiç gitme ama hayat senin ilerde pişman olsamda bunu şimdi yaşamak istiyorum diyorsan git. Aile olayın ikinci boyutu oraya girmedim bile aileden gizli çok şey yapılıyor ama bence sen kendin ilerde pişman olmamak için tekrar düşün

Kendini annen yerine koyup dusununce nasil hissediosan oyle yap

Aşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.

ama beraber otelde kaldınız dıye cınsel anlamda bırsye yasayacaksınız demek de degıl bu..bız 7 yıl sevgılıkten sonra evlendık bu surecte aramızda cınsellık yasanmadı evlendıgımız an a kadar..erkekten erkege degısır ..
benım korkum Allah korusun kaza olur bısey olur o yanı

anladım tatlım demekki erkek arkadaşında senin çok bunaldığını fark etmiş yardımcı olmak istemiş ne güzel, benim fikrim senin o otelde kaldığın 5 gün boyunca gözün hep telefonda olucak çalsa elin ayağın titriycek erkek arkadaşında sende geriliceksiniz ne bileyim işte dünyanın bin bir türlü hali var hani derler ya ' kul kurar kader gülermiş ' diye o misal hiç aklına gelmedik bi durum olabilir o yüzden sen kal arkaşında canım hem aklın rahat olsun hem vicdanın hemde erkek arkadaşını da germe boşuna inşallah önümzdeki yıllarda nişanlı olarak çıkarsınız rahatça tatilinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…