- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Kendisi pismanliklarim oldu diyor ama hala bile bile lades yapmaya calişior bundada olacaksin bide insanlar kalmaman konusunda hem fikir aklina otelde kalmayi koymussun o zaman hala niye fikir almaya calisiosun inatla dinlemiyceksen
Ben de çok şaşırdım herkesin hemen o konuyu akıllarına getirmesine. Benim hiç aklımdan geçmiyodu. Her şeyin planlı olması ve arkadaşımızın yanımızda olması beni rahatlıyo anlaşılıcağını düşünmüyorum.
alosum kafadar çıktın aynen yhaa bıde soruyo napıyım tavsıye mıllet doğru olanı soyluo daha sonra olabılecceklerı soyluo ama ben pişman olmam kı dıyo madem olmuycan gıt naparsan yap bence yalan bu ınanmadım dıkkat çekmek içn yazılmıs bişey bi ekek bıle olabılır bu
alosum kafadar çıktın aynen yhaa bıde soruyo napıyım tavsıye mıllet doğru olanı soyluo daha sonra olabılecceklerı soyluo ama ben pişman olmam kı dıyo madem olmuycan gıt naparsan yap bence yalan bu ınanmadım dıkkat çekmek içn yazılmıs bişey bi ekek bıle olabılır bu
kadınlar ve akıl almaz senaryoları
kadınlar ve akıl almaz senaryoları
Kendisi pismanliklarim oldu diyor ama hala bile bile lades yapmaya calişior bundada olacaksin bide insanlar kalmaman konusunda hem fikir aklina otelde kalmayi koymussun o zaman hala niye fikir almaya calisiosun inatla dinlemiyceksen
Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.
erkek bu yhaa oynuyo gece gece kım bıle ne kadar eylenıo
Arkadaş başta cinsellikle ilgili bir şey dememiş. İsterse yaşar isterse yaşamaz sorduğu şey çok farklı bir şey. Niye bu kadar yargılıyoruz insanları anlamıyorum. Yok sen meraklısın yok kızlık zarı diktirme konuları açarsın. Nasıl bir üslup anlayamıyorum. Bence konu sahibi yaşına göre sizden daha mantıklı konuşuyor. İlginç
İnan bana yazdiklarim hicbir kelimesinde kotu bisey soylemedim sadece pisman olmani istemedm cinsellik degl aklindaki ancak yasin geregi hata yapma istedimBen buraya kimseyi kandirmaya ya da alay etmeye gelmedim. Cok bunaliyodum arkadasim da yanina cagirinca sevgilim de beraber gidelim dedi. Her seyi konustuk acik acik. Senin istegin disinda hic bisey olmicak dedi. Bu konuyu acma amacim benden buyuk insanlarin tavsiyelerini ogrenmekti. Cok da faydali oldu. Bazi arkadaslar sagolsun kizlariymisim gibi benimle mantikli ve seviyeli bir sekilde konustular. Bazilarinizinsa o kadar asagilayici ve saygisiz usluplari vardi ki. Yok efendim zarimi diktirmek istermisim de hormonlarim harekete gecmis merak ediyomusum da. Haliyle bende oyle karsilik verdim. Takdir edersiniz ki bu platformda kimsenin kimseyi kucuk dusurmeye hakki yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?