Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

Kendisi pismanliklarim oldu diyor ama hala bile bile lades yapmaya calişior bundada olacaksin bide insanlar kalmaman konusunda hem fikir aklina otelde kalmayi koymussun o zaman hala niye fikir almaya calisiosun inatla dinlemiyceksen

alosum kafadar çıktın aynen yhaa bıde soruyo napıyım tavsıye mıllet doğru olanı soyluo daha sonra olabılecceklerı soyluo ama ben pişman olmam kı dıyo madem olmuycan gıt naparsan yap bence yalan bu ınanmadım dıkkat çekmek içn yazılmıs bişey bi ekek bıle olabılır bu

hadi bakalım o zaman olabilicek ihtimalleri sıralıyalım madem illede gidiceksin ona göre tedbir al
1 otelde bir tanıdık olabilir
2 otel dışında el ele sizi birisi görebilir
3 herhangi bir otagarda yada mola yerinde bir tanıdık çıkabilir
4 arkadaşın 3 gün yanınızda olucak tamam mesafe yakın ama düşünki sen havuzdasın telefonu duymadın annen arkadaşını aradı oda duymadı sorun çıkabilir
5 annen sizinle telefonda konuşurken arkadaşının annesini telefona isteyebilir (upppss bu en kötüsü )
Bunların hiç biri olmayabilir ama sen hep bu ihtimalleri düşünüp sürekli gergin ve tedirgin olursun :)

Bence gitme kim ayrilacagini bilerek bir iliskiye baslarki......

Ayrildiginizdada burda cok guvenmistim ama bitti.....

Zarimi diktirmek istiyorum diye konu acmayiniz....

Cogu kisi aranizda cinsellik yasanacagini kastetmiyor yasinin kucuklugunu toylugunu kastedior ancak bunun ilerisini dusun ya 5 gunluk keyfin ilerde utancin olursa

kadınlar ve akıl almaz senaryoları

Gece gece tovbe yarabbim ne diyim

öyle mı dersin ben 2 yıldır evlıyım canım bı erkegın bır kadına neler yapabılecegını çok ıyı bılıorum sen de öğrenmek ıstıyorsun çok doğal hhormonlar çalışıor:))))

Canım ya bence en kötü senaryoyu düşün bi hasta olsan başına bir şey gelse (allah korusun)hastalık vs gibi ailen bir şekilde öğrense sonucu senin için ne olur ,bunu kaldırabilir misiniz aile olarak ,bir de bu taraftan düşün derim,sevgiler.

Sana fikir verende suc ne halin varsga gor o zaman hayret bisey madem cok biliosun laf ebeligi yapacaksin ne diye fikir almaya calisiosun ya sen hic disari cikmamis hayati bilmiosun yada cok safsin bizim urettigimiz film kesitleri degil hayatin ta kendisi sana cinsellik anlaminda bisey yasiycaksin demioruz ilerde pisman olup uzulme diye ugrasioruz gece gece sakamisin sende tiye aliosun

Kendisi pismanliklarim oldu diyor ama hala bile bile lades yapmaya calişior bundada olacaksin bide insanlar kalmaman konusunda hem fikir aklina otelde kalmayi koymussun o zaman hala niye fikir almaya calisiosun inatla dinlemiyceksen

Katılıyorum ve kızlar gerçekten çok saf sonradan üzülen hep kadınlar.keşke insanları yanlış anlayıp içten içe kızmak yerine tavsiyelerin arkasındaki iyi niyetin farkına varılsa

Benim arkadasımda tatıle benım yanına gelcegnı soyluyor annesıgıle.. Cogunuz bılıyordur telefonda konferans olayını.. Konferansa alıyor annesıyle ben o konusuyoruz.. Aileden gizli bse yapmak tabıkı dogru degıl ama her şey de soylenmıyor.. Ama senın yasın daha kucuk canm arkadasının evınde kal sevglnle gorus yıne ama otelde kalırmıydm bılemıyorum.Zaten arkadasmz en az 3 gun bizimle diyosun e sizleyse sen nye otelde kalcaksn kı sırf sevgılın ıcın mı?

Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.

ben olsam giderdim kesinlikle, ufak kaçamaklar hayata renk katar.
Ama düşüncelerin bana fazlasıyla safça geldi tatlım,o yüzden sana tatile beraber gidip arkadaşının yazlığında kalmanızı önericem.
Hem tatil yapmış denize girmiş birlikte zaman geçirmiş olursunuz.Gece yarısı o evine gider,uyanır uyanmaz kahvaltıya yine birarada olursunuz.
Böylece ailene yalan söylemiş değil,eksik bilgi vermiş olursun :) vicdanın rahat eder,tatilden mutlu ayrılırsın.Hem yazlığına gittiğin arkadaşına da ayıp etmemiş olursun...
Düşüncelerini safça bulduğum nokta "zaten ayrılacağım biriyle tatil planı yapmam" "iki yıldır çok imkanı oldu,bana zarar verse verirdi" cümlelerin.
Ondan kesinlikle ayrılmayacağını,bir ömür mutlu yaşayacağınızı,onun sana asla zarar veremeyecek kadar harika birisi olduğunu düşünüyorsun.Kandırılmaya çok müsaitsin "nasolsa ayrılmayacağız,bir ömür benimsin,zaten karım olacaksın,sana zarar vermek istesem bunca yıldır verirdim,ben senin kılına zarar gelsin istemem" cümleleriyle aklını çelebilir.Sevdiğin ve güvendiğin erkek yanında aşkla bu sözleri sıralarken sen de arzularına ve hormonlarına hakim olamayabilirsin...
Bence dediğim gibi arkadaşında kal.Bahsettiğin gibi anlayışlı biriyse o da bu isteğini kabul eder
şimdiden iyi eğlenceler...

erkek bu yhaa oynuyo gece gece kım bıle ne kadar eylenıo

Arkadaş başta cinsellikle ilgili bir şey dememiş. İsterse yaşar isterse yaşamaz sorduğu şey çok farklı bir şey. Niye bu kadar yargılıyoruz insanları anlamıyorum. Yok sen meraklısın yok kızlık zarı diktirme konuları açarsın. Nasıl bir üslup anlayamıyorum. Bence konu sahibi yaşına göre sizden daha mantıklı konuşuyor. İlginç

En basindan vicdan azabi cekiyosa yapma diye ugrasiorum cinselligi kastetmiorum lutfen butun yorumlari ayni kefeye koymayin

Ben buraya kimseyi kandirmaya ya da alay etmeye gelmedim. Cok bunaliyodum arkadasim da yanina cagirinca sevgilim de beraber gidelim dedi. Her seyi konustuk acik acik. Senin istegin disinda hic bisey olmicak dedi. Bu konuyu acma amacim benden buyuk insanlarin tavsiyelerini ogrenmekti. Cok da faydali oldu. Bazi arkadaslar sagolsun kizlariymisim gibi benimle mantikli ve seviyeli bir sekilde konustular. Bazilarinizinsa o kadar asagilayici ve saygisiz usluplari vardi ki. Yok efendim zarimi diktirmek istermisim de hormonlarim harekete gecmis merak ediyomusum da. Haliyle bende oyle karsilik verdim. Takdir edersiniz ki bu platformda kimsenin kimseyi kucuk dusurmeye hakki yoktur.

Ne diyeyim arkadasim iyi eglenceleq Allah seni kazadan beladan korusun

En dogrusunu kendin bilirsin kardesim ama yapma....hicbirsey gizli kalmiyor..er yada gec ortaya cikiyor.isin sonunda kötü duruma sen dûsersin sevgilin degil.Kendimde yasadim maalesef.Ailem üzüldü benim yüzümden kendimi hala affedemiyorum....

Eminim cok gûzel günler gecireceksim hic süphem yok, ben olsam bende yapardim herhalde aynisini ama birde sonrasi var bu isin...

Yinede en dogrusunu sen bilirsin, Allaha emanetsin:)

İnan bana yazdiklarim hicbir kelimesinde kotu bisey soylemedim sadece pisman olmani istemedm cinsellik degl aklindaki ancak yasin geregi hata yapma istedim
yoksa ben seni tanimam etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…