Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

Kendini annen yerine koyup dusununce nasil hissediosan oyle yap

Eğer ben anne olsaydım kendi annem gibi olmazdım öncelikle. Çünkü o hiç beni anlamaya çalışmaz. Anne-kız ilişkisi oluşmadı aramızda. Kucağına yatırıp saçımı okşamaz,öpmez,sarılmaz. Ben kendi kızıma arkadaş gibi davranırım. Onu başından eğitirim erkeklere karşı.

Arkadasının yazlıgına kalmaya gıdebılıyorsan ailem beni çok sıkıyor dememelisin bence.. Evlilik oncesi ilişkiye tercih meselesi diyerek saygı duysam da ben yapmadım. Ozellikle sizin yaslarınızda da dogru oldugunu dusunmuyorum. Madem otelle yazlık çok yakın bence sen arkadasında kal sevgşlin de otelde.. Gelir gider beraber takılırsınız ama hem ailene yalan soylememiş olursun hem de ilerde pişman olmam diyorsun ama olursun pişman olacagın birşey yapmamış olursun. İki şeye de emin olmanı istiyorum birincisi ateş ile barut yanyana durmaz! Bir gun dursa ikşncş gun durmaz!!! İkincisi de ailene yalan söyleyemeyecegını prensiplerin oldugunu ve bunların dısına cıkamayacagını erkek arkadasına soylersen onun gözünde de daha kıymetli , daha saygıdeğer olursun ! Ama sen galiba otelde kalıcaksın :)))

Son düzenleme:

evet bu kesinlikle erkekten erkeğe değişir. çoğu erkek niyetini ilişkinin 1.yılında belli etmez mi zaten? bekaret konusunda hiç bi şüphem yok benim. Sadece nasıl gözü kara olunur onu anlamam lazım büyüklerin tecrübelerinden :)

Ah be guzelim su anki keyfin ilerde sana pismanlik verecek 2 2 daha 4

Aşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.

O işi yapmasa bile onun dışındaki herşeyi yaparsınız oda arada kaynayadabîlir olmayan şeyler değil bunlar hep duyuyoruz ve sonu hep pişmanlık. Tamam o işi yapmadınız diyelim onun dışında herşeyi yapmış olcaksınız bu dediklerime kızıyor yada inanmıyorsan 5gün aynı otelde kaldıktan sonra haklıymış dersin. Sadece pişman olma diye söyledim bunları çünkü ilerde ayrılanilirsiniz başkasına aşık olup başkasıyla evlenebilirsin o zaman bu yaşadıkların sana pişmanlık verir,nice ilişki var biz ayrılmayız deyip ayrılıkla sonuçlanan. Benimki sadece kendim gibi düşünüp zarar görme pişman olma diye tavsiyeydi hayat senin hayatın

Yazlıkta kalmamı kabul ediceğini sanmıyorum aslında. Her şeyden önce arkadaşımın abisi ve babası var. Sevgilimle kalmak daha sağlıklı o açıdan :)

Nasil yani ilk pismanligim olmiycak derken pardon anlayamadim

Yazlıkta kalmamı kabul ediceğini sanmıyorum aslında. Her şeyden önce arkadaşımın abisi ve babası var. Sevgilimle kalmak daha sağlıklı o açıdan :)

Ne alaka arkadaşının abisiyle babası atlayacaklar mı sana ??? Kişi alemi kendi gibi bilirmiş bunu unutma !

İleride bin bir bela olur sana bu sadece '5 günlük kaçamak tatil'..
Eğer bu sevgilinle evlenmezde,eşin olacak kişi ile bi yuva kuracak olursan,yastığa her başını koyduğunda,uykuların kabus olur..
Saçını başını yolmak istersin,ama nafile..iş işten geçmiştir.
Kocanın yüzüne her baktığında,'ben ne yaptım,Allah ım o günlere geri dönsem,asla bu hatayı yapmazdım,sen beni affet işlediğim 'günah' için dersin...Sakın sakın !!!

Allah korusun orada basına bişi gelse ailen öğrense ne yapacaksın herseyin en kötüsünü düşün ki ii olursa bahtınaa..bizim burda bi kız vardı izmitte hemşireydi ailesi işte zannederken o antalyaya tatile gidiomus ailesinden habersiz ve yolda bi trafik kazası ve kız öldü aile şok oldu yani gizli yapılan işe mi öldüğüne mi ne ye yanacaklarını bilemediler bunun gbi bisürü örnek var denize girersin boğulursun gbi gbi biliyorum cok olumsuz karamsar konuştum sana ama ailenden gizli yaparsın ve onlar bunu ögrenebilr...vicdanın ne dio?

Herkesin olaya cinsellikle alakalı yaklaşması bana garip geldi sonuçta kızın 2 yıldır sevgilisi. Yaşanmayacak diyorsa yaşanmayacaktır. İlişkileri hakkında bizden fazla dikir sahibi. Neyse bunlar çok tatlı heyecanlar istekler inan anlayabiliyorum bizler de yaşadık ancak ailen izin vermiyorsa gitmemeni öneririm. Başına bir şey gelebilir ortaya çıkabilir. Ailenin sana olan güvenini kırmak seni ilerde daha çok üzer. Benim de genç bir kızım var ve aileni anlayabiliyorum. Arkadaşının yanında kalman onun da otelde kalması en mantıklısı gibi duruyor hem içiniz de rahat eder :)

Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.

Gelecekte ne olacak bilemezsin ki canim. Kendimden ornek vereyim. Son erkek arkadasimla ilk zamanlarimizda ben de tatile gitmistim aileme yalan soyleyerek. Ablasi cok yakin arkadasimdi bu arada ve hepimiz ayni odada kaldik, yani aramizda bir yakinlasma falan olmadi. En azindan bu konuda pisman olacagim bir seyim yok. Ben de o zamanlar onu cok seviyordum, evlenme hayalleri kuruyorduk. Neyse sonradan oyle sorunlar yasadik ki ben ayrildim. Simdi donup baktigimda ya ailem ogrenseydi diyorum. Ne kadar buyuk bir hayalkirikligi olurdu onlara. Deger mi? Simdi deger diyorsun ama yasinin verdigi bir hevesle fazla gozu karasin. Belki her sey cok guzel gider sizin icin, belki hic ayrilmazsiniz ve gidersen bu tatili guzel bir ani olarak hatirlarsiniz. onu da bilemeyiz. Ama iyi dusun. Karar senin tabi ki.

Ben de çok şaşırdım herkesin hemen o konuyu akıllarına getirmesine. Benim hiç aklımdan geçmiyodu. Her şeyin planlı olması ve arkadaşımızın yanımızda olması beni rahatlıyo anlaşılıcağını düşünmüyorum.

sen gitmeyi zaten kafana koymussun kım ne derse desın senin için farketmıo kı ben yazdıklarından bunu anladım sorum şu nıye sordun kı buraya yazık ınsanlar ssana tavsıye verıyo yapma etme dıye 20 yasında resit bı kızsın ıstedıın herseyı yaparsın kımse de karısamaz otelde 5 gun kalıcan kardes karddes romantık anlar yasıycan yanı bunu kıme anlatsan guler sana....hemde oyle bı güler kiii :)))))

Aynen bende anlamadım

Kendisi pismanliklarim oldu diyor ama hala bile bile lades yapmaya calişior bundada olacaksin bide insanlar kalmaman konusunda hem fikir aklina otelde kalmayi koymussun o zaman hala niye fikir almaya calisiosun inatla dinlemiyceksen

Kendisi pismanliklarim oldu diyor ama hala bile bile lades yapmaya calişior bundada olacaksin bide insanlar kalmaman konusunda hem fikir aklina otelde kalmayi koymussun o zaman hala niye fikir almaya calisiosun inatla dinlemiyceksen

Herkesin fikirlerini ciddiye alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…