Kendini annen yerine koyup dusununce nasil hissediosan oyle yap
O zaman iyi tatillerAşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.
ama beraber otelde kaldınız dıye cınsel anlamda bırsye yasayacaksınız demek de degıl bu..bız 7 yıl sevgılıkten sonra evlendık bu surecte aramızda cınsellık yasanmadı evlendıgımız an a kadar..erkekten erkege degısır ..
benım korkum Allah korusun kaza olur bısey olur o yanı
Eğer ben anne olsaydım kendi annem gibi olmazdım öncelikle. Çünkü o hiç beni anlamaya çalışmaz. Anne-kız ilişkisi oluşmadı aramızda. Kucağına yatırıp saçımı okşamaz,öpmez,sarılmaz. Ben kendi kızıma arkadaş gibi davranırım. Onu başından eğitirim erkeklere karşı.
Ah be guzelim su anki keyfin ilerde sana pismanlik verecek 2 2 daha 4
Aşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.
Arkadasının yazlıgına kalmaya gıdebılıyorsan ailem beni çok sıkıyor dememelisin bence.. Evlilik oncesi ilişkiye tercih meselesi diyerek saygı duysam da ben yapmadım. Ozellikle sizin yaslarınızda da dogru oldugunu dusunmuyorum. Madem otelle yazlık çok yakın bence sen arkadasında kal sevgşlin de otelde.. Gelir gider beraber takılırsınız ama hem ailene yalan soylememiş olursun hem de ilerde pişman olmam diyorsun ama olursun pişman olacagın birşey yapmamış olursun. İki şeye de emin olmanı istiyorum birincisi ateş ile barut yanyana durmaz! Bir gun dursa ikşncş gun durmaz!!! İkincisi de ailene yalan söyleyemeyecegını prensiplerin oldugunu ve bunların dısına cıkamayacagını erkek arkadasına soylersen onun gözünde de daha kıymetli , daha saygıdeğer olursun ! Aa sen galiba otelde kalıcaksın :)))
Yazlıkta kalmamı kabul ediceğini sanmıyorum aslında. Her şeyden önce arkadaşımın abisi ve babası var. Sevgilimle kalmak daha sağlıklı o açıdan :)
Nasil yani ilk pismanligim olmiycak derken pardon anlayamadim
Nasil yani ilk pismanligim olmiycak derken pardon anlayamadim
Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.
Herkesin olaya cinsellikle alakalı yaklaşması bana garip geldi sonuçta kızın 2 yıldır sevgilisi. Yaşanmayacak diyorsa yaşanmayacaktır. İlişkileri hakkında bizden fazla dikir sahibi. Neyse bunlar çok tatlı heyecanlar istekler inan anlayabiliyorum bizler de yaşadık ancak ailen izin vermiyorsa gitmemeni öneririm. Başına bir şey gelebilir ortaya çıkabilir. Ailenin sana olan güvenini kırmak seni ilerde daha çok üzer. Benim de genç bir kızım var ve aileni anlayabiliyorum. Arkadaşının yanında kalman onun da otelde kalması en mantıklısı gibi duruyor hem içiniz de rahat eder :)
Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay öncesinden beri kafama takılan bir şeyler olduğunda bu foruma girdim. Benim sorunlarımı yaşayan başka insanlarında olması içimi fazlasıyla rahatlattı.
Şimdi gelelim asıl konumuza. 20 yaşındayım. 2 yıldır da devam eden arkadaş ortamı sayesinde tanıştığım bi sevgilim var. Derslerden çok bunaldığım bi sırada tatile gitme önerisinde bulundu. Ortak arkadaşımızın yazlığına 15 dakika mesafede bi otelde kalmayı planlıyoruz. Ailem o arkadaşımın evinde kalacağımı biliyor. Her şey planlı. 5 gün kalıcaz ve arkadaşımızda en az 3 gün bizimle olacak. Annemi genelde o yanımdayken arıcam.
Buraya kadar her şey güzel ama benim çok büyük kaygılarım var. Bu zamana kadar ailemden gizli hiçbir şey yapmadım. Onlar da beni biraz sıktılar açıkçası. Bi arkadaşımda yatılı kalmama bile izin vermezler. Annemle mesafeli bi ilişkimiz var onunla bir şeypaylaşamam. Başlarda tatil fikri beni heyecanlandırsa da gün yaklaştıkça korkularım artıyo. Öğrenemeyeceklerini biliyorum. Peki ya ben? Ben bilicem naptığımı. Ailemin gözlerinin içine bakmaktan çekiniyorum. Arkadaşlar gerçekten güvendiğim sevgilimle 5 günlük kaçamak yapmak beni kötü bi evlat basit bi kız yapar mı? Sizlerin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Aynen bende anlamadım
Kendisi pismanliklarim oldu diyor ama hala bile bile lades yapmaya calişior bundada olacaksin bide insanlar kalmaman konusunda hem fikir aklina otelde kalmayi koymussun o zaman hala niye fikir almaya calisiosun inatla dinlemiyceksen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?