bende üzgünüm aslında ama teslimiyete inanırım allah insana kaldıramayacağı yükü vermez konuştum doktorla kazıma yapmıyormuş vakumla yapıyormuş plastik uçlu dedi
kanama olsaymış daha kolay olurmuş şimdi git kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman ara beni dedi hangi saat olduğu önemli değil yaparız
hamileyim arkadaşlar ilk klomen ve çatlatma iğnesinden sonra hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin inş ben çook mutluyum...
günaydın arkadaşlar
ailecek psikopata bağladık
test yaptırmadım eşimin ısrarları yüzünden, tüm gün akraba ziyaretindeydik amcalar teyzeler falan umredeydi onlara hoşgeldine gittik..akşam geldiğimizde saat 10 buçuktu hadi gidelim kan vereyim dediğimde eşim;
geçen ay da pazar günü akşam yaptırmıştın batıl bişey biliyorum ama dejavu yaşamayalım bugün yaptırma yarın yaptır dedi..
inşallah bugün yaptırcam güzeller
internet gitti geldi modemde bi gariplik var o yüzden sabah erkenden gelemedim
haydi hayırlısı kuzum
peki var mı bi belirti
belim ağrıyo biraz ama sabah kalktığımdan beri var uyuma pozisyonumla alakalı olabilir
bir de feci gaz var onun dışında normal herşey:44:
regl ağrısı yok hala:44:
sevsena tatlım diyecek kelime bulamıyorum, rabbimden sabır dile.. Allah kızına da eşine de sana da sağlık versin... Inşallah hep beraber 2012 anneleri oluruz..
Günaydın kızlar.. 2 gündür yoktum bende.. Cumartesi bahar temizliğimi yaptım evde perde falan filan işte.. Güya dün gezecektik diye.. Eşimin işi çıktı eve tıkandım.. Net te yok.. Salak gibi bir pazar günü geçirdim
Bıdıkcan inşallah sevindirik edersin bizi.. Saat kaç olursa olsun yazıver sen :)
acaip bi esneme yaşıyorum yaw.. çok uykum var...
yazarım ne demek hele güzel bi haber olsun neon harflerle yazarım
Yaa akilliyla başlar hepimiz güzel haberler veririz..Ben pek kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ders çalışmam gerek kendimi ona odaklamaya çalışıyorum..Ama benim kociş "yımırtam çok olgunmuş kocamanmış doktor öle dedi " dediğimden beri sanki olcakmış havasına girdi. Hayal kurup duruyo:)))Çok komiktik hafta sonu.. Sanki yumurta büyük olunca spermler onu daha kolay bulacak:)))) Yumurtaya bizzat enjekte edesi geliyomuş.Çocuk isteği tavan yaptı:)Hey allaam yaa...inş olsa da onu sevindirsemm
olur canım olur... o da olur.. aslında erkeklerin böyle sevinçli olmaları bizi biraz rahatlatıyor gibi.. eşim de mesela duygularını kolay ifade edemez.. ilk zamanlarda sadece ben istiyormuşum gibi hissediyorum.. ta ki geçen ay çalışmadan sonra belimin altına yastık koyduüstümü de güzelce örttü üşümiyim diye.. sonra da sen kımıldama dedi şaşırdım kaldım..
geçen akşam da diyo bana yumurtan sıcak mı (yani var mı yokmu)bende hee.. inanmazsan gel de bak dedim gece gece nerden buluyo bu lafları artık bilmem
Kız ben rahatlamıyorum tam tersi daha da strese giriyorummŞu ana kadar hep ben erteledim çünkü..Özelllikle son 1 sene zor durdurdum..Şimdi olmazsa da onu üzersem diye korkuyorum...Eşim bu kadar istekli olmasa kendimi daha kolay başka şeylere odaklıycam...
hakkınızda hayırlısı canım.. ama olmuyor diye de direk kendini suçlama.. eşin test yapmışmıydı.. ?? hemen sorunu kendine bağlama
Yok kendimi suçlamıyorum olmuyo diye bişi de yok henüz..3 aydır korunmuyoruz sadece...Bunun ilk iki ayında benim rahatsızlıklarım vardı bi sürü fitil hap kullandım zaten..Yani bu ay ilk normal deneme ayımız..
Ama işte 3 yıl erteledikten sonra hemen olsun psikolojisine giriyo insan...Bu korku ondan..Hayırlısı olsun hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?