ay çok şükür
eşin kuş gibi hafiflemiştir eminim, benim eşim vereceği günün sabahında çok gergindi
şuyum nerde buyum nerde diye delleniyodu evden çıkana kadar diken üstündeydim
tabi akşam işlerini bahane edip gitmedi
Hayırlı güzel haberler ver inşallah pazartesi
bizimkiler sabah erkenden istediler..sabah benden sonra çıkacaktı aradım uyandırdım falan..çok şikayetlenmedi.artık inanıyorum baba olmak istediğine..işi bitincede beni aramış direk..biraz sıkılmış heralde ne için geldiğini söylerken ordaki görevlide eşiniz durumu anlatmıştı tamam sizi şu odaya alalım demiş hemen..onun dışında brşey demedi.ben eve gidiyorum dedi sadece...bende aramadım üstüne gitmeyim demi :)
bende onun sonuçlarıda çıksın salı günü sonuçlarımızı göstermeye gidicem..
gitme tabi üstüne
o anlatmadıkça da sorma bence
inşallah güzel çıkar canım, bebik de gelir inşallah bu rahatlıkla
inşallah cnm....darısı senin eşine :) rahatlama konusunda tabi..
Eşimin bugün gidip bunu yapması beni çok rahatlattı.bebek konusundaki sorumluluğu paylaştı bana göre.o yüzden çok mutluyum bugün.
Sen test yapacakmısın..ne karar verdin?
evet hep sen gidiyordun uğraşıyordun
halbuki bebek olayı iki kişiyi de eşit şekilde ilgilendiriyor..
Test yapıcam yarın..bilmiyorum çok karışığım mistim ya
ağrı olsa bi dert olmasa bi dert
offf
cnm sen ne ağrısı bekliyorsun ben anlamadım.
Adet sancısı falansa beklediğin sakın takılma ona.her ay ağrımız olacak diye birşey yokki.her gebelikte sancıyla yada belirtili olacak diyede birşey yok..sen düşünme bu konuları bence boşver..
ay bir de bizim evin yakınında bi tıp merkezi var orada kan testi yaptırmak istediğimde kadın doğumcunun isteği olması gerekiyor öyle her isteyene yapmıyoruz dedi..kadındoğumcunun da mesaisi bitti üzgünüz dedi
şok oldum ilk defa duydum öyle bişey
bazı yerleri anlayamıyorum ben..benimde evimin olduğu caddede bir poliklinik var..kan testi sonucu 2 günde çıkıyor..ben başka yerde yaptırıyorum 2 saatte alıyorum sonucu.
2 gün mü
sağlık ocakları bile ertesi gün veriyomuş sonucu
ne arıyolarmış o kadar
sanırım laboratuarları çok iyi çalışmıyor.yada laborant falan yok..belkide dışarıdan gidince öyle yapıyorlar.
hamileyim arkadaşlar ilk klomen ve çatlatma iğnesinden sonra hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin inş ben çook mutluyum...
sevsena naptı acaba:18::18::18::18:
çok heyecanlıyım
allahım hayırlı güzel haberle dönsün noluurrrr
bıdık geldim canım
bebek yok kese boşYarım saat boyunca vajinal ultrasonda baktı sonuç pazartesi kürtaj
hayırlısı böyleymiş demek ki rabbim en iyisini bilir.
bıdık geldim canım
bebek yok kese boşyarım saat boyunca vajinal ultrasonda baktı sonuç pazartesi kürtaj
hayırlısı böyleymiş demek ki rabbim en iyisini bilir.
canım yaa bende senden haber almak için girdim şimdi, iyi haberler bekliyordum ama
Hayırlısı olsun canım, sonuçta artık şunu biliyorsun hamile kalabiliyorsun,bir kere olduysa gene olur mutlaka, rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir sanada inşallah
onun zaten kocamaaannnn bi kızı var
allah önce ona eşine kızına sağlıklı huzurlu ömür versin..sonra da yeni üyeler versin bu güzel aileye..
canımmm
içim rahat çünkü hep hayırlısı dedin
allah bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu daha iyi biliyo
onun iradesine teslimiyetimiz sonsuz..
Yine olur içi de dolu olur inşallah hem
pazartesi de dualarım seninle orada olacak sevsenamm
crafty benim kimyasal gebelik zamanında kazıtma sakın demişti bana...bi yöntem dedi ama hatırlamıyorum o gelince bi sor istersen..gerçi doktorunla aran iyi o en iyi şekilde yapacaktır.
Ama üzüldüm orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?