aaa doğruya kocaman kızı vadı, unutmuşum
bu progesteron böyle salak yapıyor bazen
bende üzgünüm aslında ama teslimiyete inanırım allah insana kaldıramayacağı yükü vermez konuştum doktorla kazıma yapmıyormuş vakumla yapıyormuş plastik uçlu dedi
kanama olsaymış daha kolay olurmuş şimdi git kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman ara beni dedi hangi saat olduğu önemli değil yaparız
bende üzgünüm aslında ama teslimiyete inanırım allah insana kaldıramayacağı yükü vermez konuştum doktorla kazıma yapmıyormuş vakumla yapıyormuş plastik uçlu dedi
kanama olsaymış daha kolay olurmuş şimdi git kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman ara beni dedi hangi saat olduğu önemli değil yaparız
canım sen niye kullanıyorsun progesteron düşük tehlikesi mi var allah korusun
canım anestezi yada sedasyon yapacaklarmı, inşallah kolay atlatırsın
evet canım, geçen kalbini dinlemeye gittiğimizde dr kesenin altında kanama alanı var şimdilik küçük dedi ama tehlike oluşturabilir dedi, o yüzden progsteron verdi, lekelenmen kanaman olabilir dedi ama çok şükür olmadı, devam ediyorum hala..
canım anestezi yada sedasyon yapacaklarmı, inşallah kolay atlatırsın
15-20 dakikalık bir genel anestezi yapılacak
5 saat önceden yemek ve su kesilecek
operasyon sonrası iki saat hastane de dinlenme sonra eve taburcu
devamında kanama olabilir de olmayabilir de olursa iyi
on gün ilişki yasak
ayakta banyo yapılabilir
üç ay sonra gebeliğe izin var (korunulacak)
yani benim bebek umutları 2012 ye kaldı kızlar
doktorun söyledikleri bunlar
kızlar ben çıkıyorum desteğiniz için teşekkür ederim
üç ay sonra gebeliğe izin var (korunulacak)
yani benim bebek umutları 2012 ye kaldı kızlar
sevsenam canım üzülme allah sana sağlıklı bir bebek versin umudunu kaybetme gene güzel haberler vereceksin bizlere
dosthane ateşini adet olmadan ölçmeye de başlayabilirsin hem böylece yumurtan çatladıktan sonraki ateşini görmüş oluruz sen hemen yarıns abah başla ölçmeye ister ateş ölçme topiğine ister bana özel mesajla gönderirsin ateş ölçümlerini yorumlarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?