Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

canım anestezi yada sedasyon yapacaklarmı, inşallah kolay atlatırsın

canım inşallah sorunsuz bi şekilde biter gider

canım sen niye kullanıyorsun progesteron düşük tehlikesi mi var allah korusun

evet canım, geçen kalbini dinlemeye gittiğimizde dr kesenin altında kanama alanı var şimdilik küçük dedi ama tehlike oluşturabilir dedi, o yüzden progsteron verdi, lekelenmen kanaman olabilir dedi ama çok şükür olmadı, devam ediyorum hala..

aman allah korusun güzel doktorum
kullan kulan hiç bırakma

canım anestezi yada sedasyon yapacaklarmı, inşallah kolay atlatırsın

15-20 dakikalık bir genel anestezi yapılacak
5 saat önceden yemek ve su kesilecek
operasyon sonrası iki saat hastane de dinlenme sonra eve taburcu
devamında kanama olabilir de olmayabilir de olursa iyi
on gün ilişki yasak
ayakta banyo yapılabilir
üç ay sonra gebeliğe izin var (korunulacak)
yani benim bebek umutları 2012 ye kaldı kızlar

doktorun söyledikleri bunlar

hayırlısı sağlıklısı olsun canım, 3 ay önce 3 ay sonra çok farketmez,kucağına alınca unutursun herşeyi inşallah. anestezi olacağına sevindim, ben açıkçası hiç görmedim kürtaj ama çok korkutuyor beni, acı hissetmeyeceğine sevindim.

canım ,

Allah evdeki meleğine sağlıklı uzun ömürler versin
vakumla aspire etmeleri çok iyi rahimde incelme vs olmaz.
Kendine ii bak kuzum
ne desem boş biliorum o nedenle susuyorum...

sevsena ne yazacağımı bilemedim canım rabbim tekrardan sağlıklı bebek nasip etsin kızına ömür versin
üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun rabbim hayırlısını versin herşeyin

sevsenam canım üzülme allah sana sağlıklı bir bebek versin umudunu kaybetme gene güzel haberler vereceksin bizlere

tamam tatlım yarından itibaren ölçüp yazacam sana.teşekkürler...

Sevsenacım Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.Kendine dikkat et canım olurmu.....

sevsena durumunu okumak için geldim açıkçası ne diyeceğimi bilemiyorum amaa herşeyde bir hayır vardır canım dediğin gibi Rabbimden gelene razı olmak lazım...Canım benim umarım hayırlısıyla hemencecik meleğin göbüşüne konar inşallah

....Sınavlarım başladı sürekli ders çalışıyorum.Bugün can sıkıntısından upuzun olan saçlarımı kısacık kestirdim yepyeni günlere yelken açtım moralim yüksek inşallah herşey yolunda gider benim ve herkesinn :))))hepinizi seviyorum ders çalışmam lazım maleseffff:96::96::96::78::78::78:

sevsena cnm aklıma düştün senden haber almak için geldim. ne diyeceğimi bilemiyorum..herşey rabbimden...rabbim sana eşine ve evdeki kuzuna sağlık sıhhat versin.üzülmemek elde değil elbet ama bugünlerde geçecek...kendine iyi bak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…