2 yıllık evliyim
1yıldır istiyoruz
2 ay once düsük yaptım
veeeeeeeeeee hosbuldum
kızlar yakında galiba bende transfer olcam bu topiğe:) son 2 3 günüm .ama 4 5 gün önceye kadar gögüslerimde aşırı bi acı vardı ve şişti.ama bugün hafifledi...bakalım nolcekkk
kızlar yakında galiba bende transfer olcam bu topiğe:) son 2 3 günüm .ama 4 5 gün önceye kadar gögüslerimde aşırı bi acı vardı ve şişti.ama bugün hafifledi...bakalım nolcekkk
Kız boşver. Benim günüm de yarın. Gel nolcekkk
inşşş hayırlı haberler alırız...benim 2 günüm falan var ama test yapsam çıkar mı ki acaba .korkudan yapamıyorum ama dayanamıyorum..bi an önce belli olsun yaa yoksa da yok
Yapma test mest. En az 2 gün geçsin sonra kan testi yap.
Walla ben geleneksel sivilcem pörtleyince (hemi de bu sefer eşşek kadar),direk olarak iptal ettim bu ayı. Zaten iltihabım da vardı ve ilaç kullanıyodum. Nisana geldim hemen :)
Hayırlısı olsun. Ne kadardır istiyosun sen?
düşüğün için üzüldüm..kimyasal mıydı yoksa harbi harbi kalbini duydun sonra düştü mü??
(üzmek istemiyorum geçen ay kimyasal düşük yaptım da meraktan işte)
daha yeni sayılır ama.gögüslerimde şişlik ve acıma vardı ama bugün azaldı.bnde kesin demiştim ama şimdi vazgeçtim :) böyle inmemesi lazımdı galiba yaaaa :)hemide bugün kasıklarımda adet olcakmışım gibi bi ağrı var.bnde de bşy yok sanırsam :)
eneeee 6 kişi var topikte yarım saattir konuşan yok
ben okuyorummmmm
ama yazamıyorummm şimdilik
takipteyiimmm
Anacım benim regl geldi ama 1 gün erken geldiHiç şaşmazdı bu noldu ki yaa
kızlarr canolarrr ben dayanamadım 21.gün tahlil yaptırmıştım 0.22 ydi hani adetime 8 gün var gittim 2 gün sonra yaptırdım 1.20 çıktı şimdideeee çok kafam karıştı çok eşek kafam beklemeyi hiç bilmiyooooo bu ne şimdiii acabaa 8 gün düşün düşün durrrrrrr
ay tubişşş bu iyiye işaret
aynı yerde yaptırdın değil mi testleri??
2 gün sonra bi daha yaptır derim ben yine artarsa o zaman güzel şeyler düşünebiliriz sanki ama bilmiyorum
geldi mi tabi duydu nisan topiklerine dadandığını geldi
şaka bi yana nasip kuzum zaten ilaç kullanmıştın hayırlısı
evet bıdığımmm böyle iştee değer ikiye katlanmışmı diye bakıyorum amaa çok düşük 0,22 den 1,20 ye yükselmiş anlayamadım kasıklarım falanda ağrıyor belime vuruyor resmen 1 hafta bekleyim dedim bakalım çok kafam karışıyorr varmı yokmu diyee en iyisi beklemek diyorum tabi yine dayanabilirsemmmm:97::97::97::97::97:
evet bıdığımmm böyle iştee değer ikiye katlanmışmı diye bakıyorum amaa çok düşük 0,22 den 1,20 ye yükselmiş anlayamadım kasıklarım falanda ağrıyor belime vuruyor resmen 1 hafta bekleyim dedim bakalım çok kafam karışıyorr varmı yokmu diyee en iyisi beklemek diyorum tabi yine dayanabilirsemmmm:97::97::97::97::97:
çok acelecisiz çoookkkk
bi durun ama demi niye bu kadar erken test yapıyonuz idrarı geçtik artık kana dadandınız
ondan sonrada kafanız allak bullak oluyo boşuna stres
tuğbacım bekle güzelim gününü az kalmış zaten
hmmm ne diyim bilmiyorum tuğbişim çok erken daha
bu gibi zamanlarda nasıl çıkar hcg hiç bilmiyorum
1 hafta da çok değil aslında..genelde doktorlar kanda çıkar diolar ama çok çok erken
hayırlısı güzelim
bekleseydin keşke bikaç gün
geçmez sana günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?