Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

2 yıllık evliyim
1yıldır istiyoruz
2 ay once düsük yaptım
veeeeeeeeeee hosbuldum

düşüğün için üzüldüm..kimyasal mıydı yoksa harbi harbi kalbini duydun sonra düştü mü??
(üzmek istemiyorum geçen ay kimyasal düşük yaptım da meraktan işte)

kızlar yakında galiba bende transfer olcam bu topiğe:) son 2 3 günüm .ama 4 5 gün önceye kadar gögüslerimde aşırı bi acı vardı ve şişti.ama bugün hafifledi... bakalım nolcekkk

hayırlısı olsun bakalım..inşallah hamile kalırsın da gelmezsin bu topiğe

inşşş hayırlı haberler alırız...benim 2 günüm falan var ama test yapsam çıkar mı ki acaba .korkudan yapamıyorum ama dayanamıyorum..bi an önce belli olsun yaa yoksa da yok

Yapma test mest. En az 2 gün geçsin sonra kan testi yap.

Walla ben geleneksel sivilcem pörtleyince (hemi de bu sefer eşşek kadar),direk olarak iptal ettim bu ayı. Zaten iltihabım da vardı ve ilaç kullanıyodum. Nisana geldim hemen :)

Hayırlısı olsun. Ne kadardır istiyosun sen?

daha yeni sayılır ama.gögüslerimde şişlik ve acıma vardı ama bugün azaldı.bnde kesin demiştim ama şimdi vazgeçtim :) böyle inmemesi lazımdı galiba yaaaa :)hemide bugün kasıklarımda adet olcakmışım gibi bi ağrı var.bnde de bşy yok sanırsam :)

düşüğün için üzüldüm..kimyasal mıydı yoksa harbi harbi kalbini duydun sonra düştü mü??
(üzmek istemiyorum geçen ay kimyasal düşük yaptım da meraktan işte)

yok canım kalp atısını duymadım allahtan oyle olsa daha acı olurdu herhalde

Bilmiyorum ki tatlım. Belirtilere takılma fazla. Hiç belirtisi olmayıp da h.kalan da çokk...Yeniysen de sorun yok ztn. Yine de Allah çok bekletmesin tabi.

Benim de bi kaç gün önce çok hafif bi dolgunluk vardı ama hiç umutlanmadım walla. İltihabımın geçmesini daha çok önemsiyorum şu an. Ben de yeniyim. Şubat ayı acemiliğimize gelmişti.Martta da ilaç kullandım(nisanda da devam edicek hattaaa). Hayırlı zamanda hepimize inşşş.

kızlarr canolarrr ben dayanamadım 21.gün tahlil yaptırmıştım 0.22 ydi hani adetime 8 gün var gittim 2 gün sonra yaptırdım 1.20 çıktı şimdideeee çok kafam karıştı çok eşek kafam beklemeyi hiç bilmiyooooo bu ne şimdiii acabaa 8 gün düşün düşün durrrrrrr

ay tubişşş bu iyiye işaret
aynı yerde yaptırdın değil mi testleri??
2 gün sonra bi daha yaptır derim ben yine artarsa o zaman güzel şeyler düşünebiliriz sanki ama bilmiyorum

ay tubişşş bu iyiye işaret
aynı yerde yaptırdın değil mi testleri??
2 gün sonra bi daha yaptır derim ben yine artarsa o zaman güzel şeyler düşünebiliriz sanki ama bilmiyorum

evet bıdığımmm böyle iştee değer ikiye katlanmışmı diye bakıyorum amaa çok düşük 0,22 den 1,20 ye yükselmiş anlayamadım kasıklarım falanda ağrıyor belime vuruyor resmen 1 hafta bekleyim dedim bakalım çok kafam karışıyorr varmı yokmu diyee en iyisi beklemek diyorum tabi yine dayanabilirsemmmm:97::97::97::97::97:

geldi mi tabi duydu nisan topiklerine dadandığını geldi
şaka bi yana nasip kuzum zaten ilaç kullanmıştın hayırlısı

Evet cnm ben bekliyodum da yarın bekliyodum. Önce bi iltihabımdan kurtulim inş. Sağlığımız daha önemli kızlar..Öptüm sizi çıkıyorumm

hmmm ne diyim bilmiyorum tuğbişim çok erken daha
bu gibi zamanlarda nasıl çıkar hcg hiç bilmiyorum
1 hafta da çok değil aslında..genelde doktorlar kanda çıkar diolar ama çok çok erken
hayırlısı güzelim

bekleseydin keşke bikaç gün
geçmez sana günler

çok acelecisiz çoookkkk
bi durun ama demi niye bu kadar erken test yapıyonuz idrarı geçtik artık kana dadandınız
ondan sonrada kafanız allak bullak oluyo boşuna stres
tuğbacım bekle güzelim gününü az kalmış zaten

valla öyle olduu aceleci davranmayayım dedim amaa dayanamadımm yok bidaha yapmıycam bekliycem günümüüü

geçer inşallahhhh akıllı bıdığımmmmm hayırlısı olur inşallahhh azcıkta olsa yükselmiş. 0.22 yi katlamış sonuçtaaa insan buna bile sevinebiliyorr vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…