Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bana da hediye geldi bir tane renklerine göre ayıkladım sonra halısını almamadım diye yapmadım 1000 parçalık bir kadın resmi
ev müsait değil çünkü açık ta bırakamadım
ben küçüklüğümden beri çok severim puzzle yapmayı aklıma düştü bak
yarın alayım bari bir halı

kızlra ben de varım bu ay hamıle kalmak ıstıyorum..su polen arısütü yeme işine başladım 5 aylık evlıyım bakalım hayırlısı herkese nasıp olsun ınsallah

bnmde yarın doğum günüm kocamdan puzzle mı istesem şöyle 1000 1500 parçalık anca kendime gelirim..

aaa o da doğru bak ne safım hiç aklıma gelmedi
normal zamanlarda unutmaz dimi doğumgünü filan
unutan biriyse hatırlatmakta fayda var tabi

unutmazda ince hassas planlar yapmaktada beceriksizdir.. süpriz bile yapabileceği meçhul sadece evde olabilir..hediye bile almaması olağan bişe yani

unutmazda ince hassas planlar yapmaktada beceriksizdir.. süpriz bile yapabileceği meçhul sadece evde olabilir..hediye bile almaması olağan bişe yani

benim eşim gibi
hiç sürpriz yapmayı beceremez bir de saçma gelir ona
bende alıştım 11 yıl olacak bu sene evlendiğimiz artık bir atraksiyon beklememeyi öğrendim

benim eşim gibi
hiç sürpriz yapmayı beceremez bir de saçma gelir ona
bende alıştım 11 yıl olacak bu sene evlendiğimiz artık bir atraksiyon beklememeyi öğrendim

sen 11 senede alışmışsın ben 4 senede vazgeçtim.. 9 aylık evliyiz ve bu düğünden sonra ilk doğum günüm.. ahh ahhh ailemin yanında olsaydım neler yaparlardı neler geçen sene yiğenimin adına ki daha minnacıktı 3 aylıktı çiçek gönderdiler iş yerime... bu sene çok sıkıcı bi doğum günü olacak...

Son düzenleme:
sen 11 senede alışmışsın ben 4 senede vazgeçtim..

evlilik her zaman zor
her zaman birşeyler eksik kalıyor
bizi masallarla büyütüyorlar... kendimizi prenses sanıyoruz ... sonra gerçeklerle karşılaşınca adamlara da suç buluyoruz.. kendimize de onlara da yazık ediyoruz
hayat çok kısa şebocum her şekiilde iyi yanlarını bulup hayatı güzel yaşamalıyız
bak sen doktora gittin ilacını kullanıcaksın bundan sonra olaylara daha geniş açıdan bakıcaksın
bence herşey düzene girecek hemen vazgeçmek yok

haklısın bende herşey artık ya güzel olacak yada olacak diyorum ondan artık takmamaya çalışıyorum...

kızlra ben de varım bu ay hamıle kalmak ıstıyorum..su polen arısütü yeme işine başladım 5 aylık evlıyım bakalım hayırlısı herkese nasıp olsun ınsallah

canım merhaba bende başladım arısutu polen olayına bnm adetım cok duzensız annem yaptırmıs sagolsun her derde devaymıs yumurtlamaya fln bı etkısı varmı ki senin ne bilgin var arısutu polen konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…