Amsterdam (1000 parça) Educa puzzle
buna bayıldım puzzle hem b,tnce yatak odamada çok yakışır ama ebatları küçük
kızlra ben de varım bu ay hamıle kalmak ıstıyorum..su polen arısütü yeme işine başladım 5 aylık evlıyım bakalım hayırlısı herkese nasıp olsun ınsallah
bana da hediye geldi bir tane renklerine göre ayıkladım sonra halısını almamadım diye yapmadım 1000 parçalık bir kadın resmi
ev müsait değil çünkü açık ta bırakamadım
ben küçüklüğümden beri çok severim puzzle yapmayı aklıma düştü bak
yarın alayım bari bir halı
hayırlısı olsun canım allah hiç bekletmeden hayırlı bir evlat versin
bnmde yarın doğum günüm kocamdan puzzle mı istesem şöyle 1000 1500 parçalık anca kendime gelirim..
iste canım iste
o da şimdi sana nasıl yaklaşacağını bilemiyordur bence bahanesi olur
amin cnm tavsıye edecegn seyler var mı :)
bilmem belki aklında bişeyde vardır tutup ben ona basite yönlenirmeyim.. ondan bakalım neler gelecek...
aaa o da doğru bak ne safım hiç aklıma gelmedi
normal zamanlarda unutmaz dimi doğumgünü filan
unutan biriyse hatırlatmakta fayda var tabi
unutmazda ince hassas planlar yapmaktada beceriksizdir.. süpriz bile yapabileceği meçhul sadece evde olabilir..hediye bile almaması olağan bişe yani
benim eşim gibi
hiç sürpriz yapmayı beceremez bir de saçma gelir ona
bende alıştım 11 yıl olacak bu sene evlendiğimiz artık bir atraksiyon beklememeyi öğrendim
sen 11 senede alışmışsın ben 4 senede vazgeçtim..
evlilik her zaman zor
her zaman birşeyler eksik kalıyor
bizi masallarla büyütüyorlar... kendimizi prenses sanıyoruz ... sonra gerçeklerle karşılaşınca adamlara da suç buluyoruz.. kendimize de onlara da yazık ediyoruz
hayat çok kısa şebocum her şekiilde iyi yanlarını bulup hayatı güzel yaşamalıyız
bak sen doktora gittin ilacını kullanıcaksın bundan sonra olaylara daha geniş açıdan bakıcaksın
bence herşey düzene girecek hemen vazgeçmek yok
kızlra ben de varım bu ay hamıle kalmak ıstıyorum..su polen arısütü yeme işine başladım 5 aylık evlıyım bakalım hayırlısı herkese nasıp olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?