herkes hasta fena salgın var yine:2::2::2:
henüz hamile olmayan arkdaşlar ekinezyalı çay için.. çok çok iyi geliyor.. geçen gün boğazım yanıp kavruluyordu.. dedim ben bittim.. bi arkadaş sağolsun bunu önerdi ve ertesi gün bişeyim kalmadı çok şükür..
geçmiş olsun
drgksdoktorum nasıl gidiyor hamilelik nasılsın?
slm kızlar hayırlı olsun yeni topik, mart gibi olsun nisan da inşallah
bir gün girmedim zor buldum sizi
geçmişi okumadım ama önemli bişe varmı???
oo bütün kızlar burda toplandık he
sevsenacığım beni de ekler misin 9 nisana
oo medi de gününü vermiş süper tekrar döndün sahalara he sevindim medim inşallah nisan ayı uğur getirsin hepimize benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümdür nisan ayı çok severim nisanı
kızlar doktordan geldim yumurtlama yokmuşolmazsa ne olcak dedim adet olunca gel ilaç vericem dedi bakalım... adımı yazdirim dedim 5 nisana ama bu ay yok benden ümit.. kısmet mayısa :)
Yehuuu ücretsiz izin 2 yıla çıktıııı:)))
Zaten zor duruyorum ayakta ...birde patronun dedikoducu babasını çekiyorum ya..bıktırdı bu adamın çenesi beni.80 yaşına gelmiş nerdeyse anca derdi günü milletin lafını etmek küfür etmek.hasta hasta canımı sıktı bi sürü.hoşlanmıyorum konuşmalarından..
Crafty yokmu bugün..hiç görmedim buralarda..
merak etme içersin klomeni 2 şer 3er yumurtlarsın
hiiç üzülme :)
sanki oğlunun kuruyemiş dükkanı var da işi yok oraya takılıyo gibi
ne o öyle yaaa
evet nedense craftim yok:26:
en son 14.06 da gelmiş ama bize bişi dememiş..işi vardır herhalde
yumurtlarım dimikocamın iş yerinin yanında pazar kuruluyo bugün mesaj atmış bişey alınacak mı diye yumurta al dedim bikaç tane bende yokmuş da
ay sorma ya..deli ediyo beni..akşama kadar başımda nerdeyse..az öncede geldi gene dedikodu yapacak bana diyoki yorum yapsana senin yaptığın işi herkes yapar önemli olan yorum yapmaklafa bak..adam hakkında resmen hırsız dedi (adamda senelerdir çalıştıkları bizim patronun kankası) bende ben tanımıyorum ki ne yorumu yapayım dedim.ne dememi bekliyosunuz dedim..bozuldu yukarı çıktı.şimdi aynılarını onlara da anlatır.yaşından başındanda utanmıyo...cuma vakti
ne üzülüyosun serafine bir sürü çözümü var...
bak sen günde 2 kuru incir yemeye başla bugünden,
gelecek ay da adetinin 3. günü git doktoruna
verir klomeni mısır patlağı gibi patırdatırsın hiç merak etme
hemen kuru incir siparişi verdim kocamatşkler akıllı
ben kuru incir yiyorum adet başladığından beri
yalnız kalorisi çokmuş malum diyetteyim ya
akşam meyve yemiyorum onun yerine kuru incir yiyorum 2 dene
incir yüzünden bir çuval incir berbat olmasın
ama dün unuttum
ben incir suyu içmiştim onun yumurtalarıma katkısı oldu galiba, hem yumurtaları büyütüyor hem kaliteli olmasını sağlıyor. adet gününde başlamıştım, 12 gün boyunca yaptım, 12.gün yumurtalar baktım iyi büyümüş bıraktım10 tane inciri 2bucuk bardak klorsuz suda kaynatıyorsun 10dk. sonra 1 bardaktan az su kalıyor, yarısını akşam yarısını sabah içiyorsun. ben akşamları yapıp sabah kalan yarısını içiyordum. 2 tane incir yemekten daha faydalı ve asla kilo aldırmadı. ama günde 10 incir biraz pahalı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?